Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 30 gru 2010, 15:24
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 30 gru 2010, 15:48
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 gru 2010, 16:20
Pasowałby mi tu Christian Gentner ze Stuttgartu. Arsenal był już nim swego czasu zainteresowany. Poszukałem o tym informacji i znalazłem coś takiego: http://www.kanonierzy.com/shownews_id-1 ... ner-.shtmlfieldy pisze: słyszałem, ze w styczniu Wenger bedzie chciał sprowadzić 25-letniego Niemca. Tyle wiadomo
jakieś pomysły na obronę lub defensywnego pomocnika ?
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 30 gru 2010, 17:06
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 gru 2010, 18:19
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 31 gru 2010, 12:26
24 miliony euro? Czy tylko ja wątpię, że Wenger by wydał takie pieniądze?Kolejni chętni w pozyskaniu Luisa Suareza. Angielski Arsenal Londyn, zdaniem brytyjskiej prasy, za cel numer jeden podczas najbliższego okna transferowego stawia sobie sprowadzenie we własne szeregi napastnika Ajaksu Amsterdam. Arsene Wenger bardzo często wyrażał zainteresowanie Urugwajczykiem, a najbliższe dni mają być kluczowe w kwestii transferu definitywnego. Celem szkoleniowca jest wzmocnienie linii ataku drużyny "Kanonierów" poprzez wprowadzenie do składu jeszcze jednego, rywalizującego o miejsce w pierwszym składzie, napastnika. Nieoficjalnie mówi się o sumie 24 milionów euro.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 31 gru 2010, 12:29
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 31 gru 2010, 18:08
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 sty 2011, 17:44
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 01 sty 2011, 20:26
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 sty 2011, 20:46
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 01 sty 2011, 21:01
Idealny komentarz do tego spotkania. Mimo iż Arsenal jest bezpośrednim rywalem Chelsea w walce o mistrzostwo Anglii, to aż nie mogłem patrzeć, jak piłkarze The Gunners marnują kolejne sytuacje. Powinno się skończyć dużo, dużo wyżej.Magnum pisze:Manchester to naprawdę frajerzy skoro tylko jedną bramkę wsadzili. My jesteśmy frajerami że tylko 3. Birmingham był fatalny, to powinno się skończyć co najmniej piąteczką.
niente
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sty 2011, 21:06
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 sty 2011, 21:10
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 01 sty 2011, 21:10
gienio
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio