R jak Rasiak - Strona 5

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 09 kwie 2005, 23:53

cloner pisze:Wg mnie Rasiak jest jednym z najlepszym polskich napastnikow !!!
i zycze mu zeby zostal krolem strzelcow Premiership !!
a Janas nie musi go powolywac, kibice nie musza go lubic, ale maja go szanowac za to ze gra bardzo dobrze !! jestem pewien ze jakby Derby jutro mialo rozegrac mecz z Groclinem to obecna druzyna Rasiaka by ten mecz wygrala !! i wtedy wszyscy antyfani Rasiaka by musieli zrezygnowac ze swoich obelg pod jego adresem, to dzieki niemu sredni klub Derby Country ma szanse na awans do Premiership !!

Pozdrawiam :)

p.s. - zauwazylem nowe rangi :D
tak na pewno zostanie królem strzelców Premiership. Tym bardziej, że gra w Championship :lol:

A co ma mecz Derby-Groclin do nie lubienia Rasialdo ?? Rasiaka lubią, ale się z niego śmieją poprostu za perypetie ze Sieną. On wogóle jest great !!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8749
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 kwie 2005, 0:01

Bonso pisze: tak na pewno zostanie królem strzelców Premiership. Tym bardziej, że gra w Championship :lol:
chodzilo mi o to ze w przyszlym sezonie zostanie krolem strzelcow, przeciez w tym juz nie ma szans na korone krola strzelcow Championship :D
Bonso pisze:A co ma mecz Derby-Groclin do nie lubienia Rasialdo ?? Rasiaka lubią, ale się z niego śmieją poprostu za perypetie ze Sieną. On wogóle jest great !!
i dlaczego piszesz Rasialdo ?? od dzis na Ciebie bede pisal Bonsialdo - pasuje ??

pozdro

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 kwie 2005, 1:08

A gdy Rasiak grał w Groclinie, to większość kibiców rządała dla niego miejsca.On ma naprawdę talent, fakt jest drewnianym czasami, ale widać angielski styl to jego styl.A to, że we Włoszech mu nie poszło nie znaczy, że jest słaby.Ale fakt, gdy Janas powoływał człowieka z trybun na mecze kadry to było dla mnie żenujące.A w Derby odblokował się napewno i przy wygraniu baraży przez "Owce", może stanowić o ich sile w nowym, miejmy nadzieje premiership'owskim sezonie :!:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 kwie 2005, 2:06

Uchi_UfFy pisze:A gdy Rasiak grał w Groclinie, to większość kibiców rządała dla niego miejsca.On ma naprawdę talent, fakt jest drewnianym czasami, ale widać angielski styl to jego styl.
Z tym, że potem sytuacja trochę się odmieniła, kiedy zaczął dostawać powołania. Pojawili się naprawdę solidni i zasługujący na grę w reprze zawodnicy, a wówczas pan Janas powoływał R. Nawet kiedy był de facto bez klubu :roll:. Poza tym może nie trafił na swój czas w reprezentacji, bo teraz jego przydatność widać jak na dłoni :twisted:.

Na Włochy nie wiem czy był za słaby, za dużo mu nie dali pograć :wink:.
Ale każdy kibic ma zadrę za to faworyzowanie u Janasa, niestety.
Minie trochę czasu zanim podejdę z entuzjazmem do jego osoby, nawet jeśli będzie tyle strzelał, co teraz.

Aha "Owce"? Ja słyszałem wersję z "Baranami" :twisted:. Trzeba założyć w Polsce fanclub 8).

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 10 kwie 2005, 10:56

piwus>> była podbno akcja ze Siena z tylko chwilowo zeby niepowolywal zawodnika bez klubu a pozniej w wywiadach sie wykrecal ze on niewiedzial ze Grzesio niepodpisal;]

Awatar użytkownika
ognik_zidane1234
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ognik_zidane1234 » 10 kwie 2005, 11:18

niewiem co wy macie do rasiaka. to jest piłkarz który dorównuje umiejętnościami e.jonsonowi z cristal palace

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 10 kwie 2005, 12:31

ognik_zidane1234 pisze:niewiem co wy macie do rasiaka. to jest piłkarz który dorównuje umiejętnościami e.jonsonowi z cristal palace
Jaki E. Johnson? Chodzi ci o Andy Johnson?? Ale on też nie jest jakiś "super" Chyba większość jego goli to rzuty karne...

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 10 kwie 2005, 12:42

nie gadajcie bo johnson strzela grad bramek dla partaczy w premiership. mial zly wstep w kadrze angli, ale jeszcze pokaze swoje mozliwosci. a i slyszalem wersje ze rasiak jest w czolowce strzelcow championship, a to bzdura, chyba ze pierwsza 10 to scisla czolowka, jak sie nie myle Drevnialdinho jest na 8 miejscu ze strata 7 bramek do pierwszego, a czy anglicy powoluja wszystkich tych ktorzy strzelili wiecej od "grzesia" :D??, no ej ale do johnsona mu sporo brakuje, bo jednak 2 miejsce w premiership to nie 8 miejsce w championship i niech mi ktos powie ze nie mam racji

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 kwie 2005, 13:08

piwus pisze:
Uchi_UfFy pisze:A gdy Rasiak grał w Groclinie, to większość kibiców rządała dla niego miejsca.On ma naprawdę talent, fakt jest drewnianym czasami, ale widać angielski styl to jego styl.
Z tym, że potem sytuacja trochę się odmieniła, kiedy zaczął dostawać powołania. Pojawili się naprawdę solidni i zasługujący na grę w reprze zawodnicy, a wówczas pan Janas powoływał R. Nawet kiedy był de facto bez klubu :roll:. Poza tym może nie trafił na swój czas w reprezentacji, bo teraz jego przydatność widać jak na dłoni :twisted:.

Na Włochy nie wiem czy był za słaby, za dużo mu nie dali pograć :wink:.
Ale każdy kibic ma zadrę za to faworyzowanie u Janasa, niestety.
Minie trochę czasu zanim podejdę z entuzjazmem do jego osoby, nawet jeśli będzie tyle strzelał, co teraz.

Aha "Owce"? Ja słyszałem wersję z "Baranami" :twisted:. Trzeba założyć w Polsce fanclub 8).
Hehe no tak, wiedziałem że coś z pola :P to oczywiście "barany".
A co do Rasiaka, to może był za słaby żeby przekonać Włochów, no bo jednak w sparingach coś strzelał.Może uwiódł żonę prezesa, albo coś
:wink:

Teraz nie ma co go wyrzucać z kadry, bo na wyspiarzy się przyda :lol: , ale jednak nie dawać mu normalnie wielkiego pola do popisu.No chyba, że się przełamie :D

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 10 kwie 2005, 13:53

Ja uwazam nabijanie sie z Rasiaka za wyjatkowo prymitywne :) Owszem w reprezentacji mu nie idzie, ale widac, ze zaklimatyzowal sie w Derby i gra calkiem nieźle, strzela bramki co najwazniejsze. Tak pozatym to chcialabym zobaczyc jak bedzie sobie radzil w Premiership, mam wiec nadzieje, ze jego klub awansuje.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 10 kwie 2005, 14:46

wątpie ze Drewinho choć troche dorównuje Andyemu... jest duzo starszy...a druga liga to nie premiership....a Andy tych goli nie wbijał wyłącznie słabeuszom(jak na niego) tylko tym z czba też... ale z 2 strony tez jestem ciekaw jakbyse poradzil w premiership;]

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 kwie 2005, 18:45

jak zobaczylem ostatni gol rasiaka to myslalem ze spadne z krzesla szczena mi opadla i przecieralem oczy ze zdziwienia co za brama czy to na pewno nasz drewinho? byla ona taka dosrodkowanie po ziemi on wprzeda obronce robi ten taki zwod zidana mija nim ze 2 obroncow i zaklada ole bramkarzowi. ah ciesze sie ale szkoda ze w reprezentacji tak nie gra :cry:

Awatar użytkownika
MiNoO
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiNoO » 10 kwie 2005, 18:46

Nie mam nic do rasiaka ale jest poprostu słaby typowe drewno podobnie jak włodarczyk

Awatar użytkownika
sebak_pl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sebak_pl » 10 kwie 2005, 18:54

Ja tam nic do rasiaka nie mam nawet przez pewien czas go przed kolegami bronilem ale to co ostatnio wyprawia w reprezentacji to juz szkoda gadac. niech lepiej gra tylko w anglii!

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2196
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 19:02

Dokładnie.
Z tym, że Janas ciągle na niego stawia sugerując się jego dobrą formą w Anglii. Nie życzę mu źle, ale myślę, że powinien zrezygnować z gry w kadrze, bo tak jest nieprzydatny w ogóle :|

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”