Sylwester bez Andrzeja Dudy - Strona 29

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Grand
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Sylwester

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 01 sty 2011, 2:41

U mnie w aka tez sie niezle bawia, postanowili pokopac sobie moje drzwi od składu ale kiedy wyszedłem w glanach to uciekli i nie wiem dlaczego.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 sty 2011, 6:27

Całego Sylwestra spędziłem malując swój pokój. Przyszedł nowy rok, zszedłem na dół, obejrzałem z rodzicami fajerwerki z Filadelfii, wypiłem szampana i powróciłęm do swojego świeżo malowanego królestwa. Za 12 godzin mecz Arsenalu!

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 sty 2011, 8:46

bartbuks pisze:Stoję z ukochaną na balkonie, popijamy szampana, oglądamy fajerwerki i nagle widzę spadającą lodówkę.
To co ty, na akademikach mieszkach? W Kato kiedyś była podobna akcja, ale sprzęt daleko nie poleciał bo chłopaki na parterze mieszkali :lol:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 sty 2011, 11:28

Tylko Doktorek zdążył coś napisać po północy zanim poszedłem spać :lol:

Wszystkiego najlepszego w nowym roku!

Shlubb
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 01 sty 2011, 12:11

I jak po Sylwestrze? Nie bolą głowy?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2425
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sty 2011, 12:15

Grand pisze:U mnie w aka tez sie niezle bawia, postanowili pokopac sobie moje drzwi od składu ale kiedy wyszedłem w glanach to uciekli i nie wiem dlaczego.
Może groźnie wyglądasz.

Awatar użytkownika
toporow
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 01 sty 2011, 12:35

Shlubb pisze:I jak po Sylwestrze? Nie bolą głowy?
W tym roku nie, ktoś przecież musiał robić za pirotechnika ;)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 sty 2011, 12:47

Sergek pisze:Myślałem, że ja na prawdę widziałem różne odpały, ale to...
Też myślałem, że dużo przeżyłem. 5 lat w internacie przedstawiło mi wiele wspaniałych historii, ale takiego czegoś nie widziałem jeszcze.
Dr.Football1 pisze:'Widze spadajaca lodowke' - tutaj padlem Niezlych masz sasiadow Bart Tylko nie mow,ze celowali w twoja fure
Ja na szczęście parkuję z drugiej strony bloku, bardziej przy ulicy, więc tam raczej nawet Pudzian by niczym nie machnął:D
ulynif pisze:Wmówiono im zaściankowość to naoglądali się zagranicznego yt i improwizują.
Kolega pamiętliwy. No cóż, ulynif wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :beer:
Duch pisze:To co ty, na akademikach mieszkach? W Kato kiedyś była podobna akcja, ale sprzęt daleko nie poleciał bo chłopaki na parterze mieszkali
Nie, na Jelonkach :) W sumie to spokojna okolica, nigdy jakoś nie przytrafiło mi się nic złego, nawet imprezy w nocy rzadko się zdarzają. A tutaj taki psikus. Z tego co widziałem, to jakieś gej party tam było. Rano chyba się zreflektowali i zabrali lodówkę z parkingu. Może ciepła wódka im nie smakowała? :D

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2893

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 01 sty 2011, 13:15

U mnie było spoko do czasu pojawienia się 3 a później 4 dresików, było bez ekscesów ale atmosferę zjebali więc dla mnie skończyło się ok 2.30, jeszcze jak wróciłem na osiedle chwilę posiedziałem z chłopakami ode mnie i to by było na tyle. Na szczęście dzisiaj to już będzie normalne towarzystwo, a jaki powrót do domy będę mieć przyjemny - całe 50 metrów. :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 sty 2011, 14:14

Nie, na Jelonkach :) W sumie to spokojna okolica, nigdy jakoś nie przytrafiło mi się nic złego, nawet imprezy w nocy rzadko się zdarzają. A tutaj taki psikus. Z tego co widziałem, to jakieś gej party tam było. Rano chyba się zreflektowali i zabrali lodówkę z parkingu. Może ciepła wódka im nie smakowała?
Yelonky spokojne? Gralem przez wiele lat w Swicie i poznalem wiele mord z tych terenow i jezeli cos mowic o Bemowie to majac glownie na mysli wlasnie to osiedle. Tam zawsze jest ciekawie wiec gratuluje super oprawy. Spadajaca lodowka warta jest zobaczenia, taka niepowtarzalna :wink:

Ja pierwszy raz w zyciu spedzalem Sylwka na Ursynowie w rejonie Natolina i nic ciekawego jezeli chodzi o ludzi. Chyba my robilismy najwieksza trzode.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 01 sty 2011, 14:20

bartbuks pisze: Rano chyba się zreflektowali i zabrali lodówkę z parkingu.
Może przypomniało im się, że nie wyjęli żarcia z lodówki i ją zabrali z powrotem żeby co jeść było :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8694
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 sty 2011, 15:20

Ale macie przygody :lol:
Ja po raz pierwszy (ale to tylko sylwester) doświadczyłem miłych policjantów :lol: świętujemy na dworze, tzn. zapasy w śniegu, no i tak nam dobrze szło, że wpadliśmy na ulicę, wyglądało to pewnie jak jakaś bójka czy coś, a tu podchodzi dwóch panów i mówi: "proszę zejść z ulicy", na chodnik :haha:

Do siego!

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 01 sty 2011, 15:21

Pozdrawiam lud pracujący miast i wsi :D ja tu dziś do 19 jak nic będę arbeitował :D

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 sty 2011, 15:36

Bienias pisze:Yelonky spokojne?
No wiesz. Ja tu mieszkam od 2005 roku i jest ok. Czasami jak sobie idę z nocnego spaceru latem, to siedzą chłopaki na ławeczkach i bawią się w najlepsze, ale nie jest to jakieś chamstwo. Z własnego doświadczenia wiem (tzn. znam) gorszych popaprańców z Woli, którzy potrafią ganiać się z deskami po osiedlu, wrzucać kumpli do śmietników, wypić po 3 piwa i zrobić miedzy sobą ustawkę. Tutaj nie zaznałem takich przygód :P Aaaa. wcześniej mieszkałem na Wrzecionie, tam to się działo :D

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 sty 2011, 15:41

Z własnego doświadczenia wiem (tzn. znam) gorszych popaprańców z Woli, którzy potrafią ganiać się z deskami po osiedlu, wrzucać kumpli do śmietników, wypić po 3 piwa i zrobić miedzy sobą ustawkę
O kole piszesz? Bo od kumpli z woli się trochę o tamtej okolicy nasłuchałem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”