FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1286

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 sty 2011, 13:28

Keita gra niewiele także szkody nam nie robi
myslalem mentor ze jestes madrzejszty od partyzanta i waldosa :(

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 sty 2011, 13:31

Ale w czym rzecz?

Ja Keity nie krytykuję bo nie ma podstaw. Jak gra to spisuje się różnie. Czasem lepiej a czasem gorzej choć chyba jednak miewał okres lepszej gry kiedy jeszcze występował bardzo regularnie. Teraz grał mało to i trudno jest mi na niego narzekać bo i za co?

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 sty 2011, 13:54

w tym ze od jakiegos czasu stales sie jego antyfanem

a to jest dla mnie poziom waldosa ktory uznal keite winnego skandalu sedziowskiego w dwumeczu z interem

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 sty 2011, 14:01

Nie znam kolesia, opis sytuacji jest lapidarny, ale chetnie napilbym sie piwa z tym waldosem. Z Mentorem zreszta tez.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 sty 2011, 14:28

ja z mentorem tez. z tym drugim nie bo nie zwyklem sie bratac z osobami na jego poziomie

z toba babel tez bym sie napil mimo iz jestes kibicem interu i znam ze 4 twoje posty na forum pilka.pl

nie ma to jednak nic wspolnego z tym ze mentor od jakiegos czasu snuje wizje o tym jaki keita jest slaby

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 sty 2011, 14:44

Juz mnie tak nie deprecjonuj, kilka razy zesmy sie zdazyli poroznic, kiedys do mnie nawet maila napisales :) A piwko i dobra rozmowa to zawsze.

Fajnie ze sa jeszcze ludzie, którzty potrafia zauwazyc, ze w poflinale graliscie z druzyna która pol roku wczesniej zmiazdzyliscie, a tu nagle nie szło ruszyc. Najpierw wpierdol (a zaczelo sie tak pieknie i mialo byc znow na stojaco) na San Siro, na CN przyjechalismy sie bronic jak nie przymierzajac byle Stuttgart czy Real, a tu Barcelona bije głowa w mur nawet z przewaga jednego gracza. Az Messi zaczal rzucac Maiconem po bandach z bezradnosci. Zasłanianie sie blednymi decyzjami jest troche słabe, jak na druzyne która dysponuje najwiekszym potencjalem pilkarskim na swiecie. Szczegolnie słabe jak sie przypomnie bledy arbitra na niekorzysc Interu. Pewnie juz nie warto do tego wracac.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 sty 2011, 16:23

Barcelona w kolejnej rundzie trafi na Betis. Verdiblancos pewnie kroczy ku powrotowi do Primera Division, ale to nadal ekipa z Segunda, więc przeciwnik nie za bardzo wymagający, tym lepiej, że wypada w momencie kiedy forma Barcelony nie ma być najwyższa. Oczywiście zlekceważyć go nie można, ale można awans załatwić w pierwszym spotkaniu na CN.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 sty 2011, 11:56

http://www.blaugrana.pl/news/6350/milit ... roncy.html

Słabo :/ Milito to bardzo dobry obrońca i świetnie byłoby go mieć na ławce, ale z niewolnika nie ma pracownika. Podobno jeszcze latem myślał o odejściu, ale Pep przekonał go do pozostania w drużynie. Teraz jednak Argentyńczyk widzi, że spadał niżej w rotacji a zależy mu na regularnej grze w celu powrotu do reprezentacji a więc nie ma sensu go siłą zatrzymywać. Mam tylko nadzieję, że nic się w zimowym okienku nie wyklaruje i zostanie do końca sezonu :P Tak szybko luki po nim nie wypełnimy i Fontas musiałbym z miejsca awansować w hierarchii. Co nagle to po diable także Gabi niech odejdzie w lecie a Fontas wchodzi do zespołu spokojnie bez zwiększonej presji. Poza tym po sezonie pewnie jakiś nowy obrońca dojdzie.

Zdecydowanie nie podoba mi się jednak opcja z wypożyczeniem. Jaki to ma sens? Skoro jemu zależy na regularnej grze to albo zostaje u nas i walczy o miano trzeciego obrońcy na środek albo zmienia klub, ale nie rozumiem czemu mielibyśmy się godzić na wypożyczenie :think:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 sty 2011, 12:37

Nasz Zarzad nigdy nie potrafil dobrze sprzedawac zawodnikow nie bedacych wielkimi gwiazdami. Za ich nieudolnosc bedziemy miec reklamy :/

Szkoda Milito bo to dobry zawodnik. Lepiej go miec na lawce niz nie miec :/

kramer998
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kramer998 » 07 sty 2011, 18:21

Jakie Waszym zdaniem ma szanse Barca na zdobycie LM??
Myślę, że jak zagra tak jak GD nie ma na nich siły!!
Zapraszam do bukmacherskiej analizy par 1/8 finału LM
http://pilkanoznahubert998.blogspot.com

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 sty 2011, 1:09

Niby śmieszne, choć wg mnie mogło zakończyć się niezłą kontuzją.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sty 2011, 10:21

Oj mogło i nie nazwałbym tego zdarzenia śmiesznym.

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 08 sty 2011, 11:11

no ja nie wiem co tutaj smiesznego no ale kazdy ma inne poczucie humoru.

Granzo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 08 sty 2011, 12:34

Dokładnie, nie wiem co w tym śmiesznego. Całe szczęście, że Busi nie trafił dokładnie Xaviego, bo mogłoby być niemiło. A co do Sergio, to kolejne spotkanie w sprawie nowego kontraktu nie przyniosło dobrych rezultatów. Choć tak naprawdę w ogóle się tym nie niepokoje, jestem pewny że strony dojdą do porozumienia.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 sty 2011, 14:58

Te przeciągające się negocjacje czy to z Alvesem czy Sergio są trochę denerwujące. Ja się nie znam na takich sprawach, ale co daje fakt, że oni spotykają się co kilka tygodni o omawiają ponownie te same sprawy, nie wierzę, że czy dzisiaj czy za 3 tygodnie ktoś zmieni swoje warunki. Takie rzeczy powinny być dogadywane w przeciągu kilku dni, bo czas i tak nie gra ani pozytywnie w stronę klubu ani zawodnika. Sprawa kontraktu Busiego miała być formalnością, a wychodzi, że tak nie jest. Oby na koniec wyszło, że i Dani i Sergio w końcu te kontrakty podpiszą i będzie wreszcie spokój z tym.

Dzisiaj spotkanie z Depor. Spodziewam się absolutnie podstawowego składu i zwycięstwa, tak, żeby z jeszcze lepszym humorem spora część podróżowała w poniedziałek na galę do Szwajcarii. W środę Barca gra z Betisem i tam można dać kolejną szansę rezerwowym, bez przesady oczywiście, ale o tym w późniejszym terminie. Jedynego zawodnika spoza tej teoretycznie podstawowej 11, którego się spodziewam to Milito. Pep wspomniał, że po spotkaniu z Gabim ma dobre wrażenia, więc może jakoś doszli do porozumienia w kwestii pozostania Argentyńczyka. Teraz ma szansę na kilka występów i pokazanie Guardioli, że może na niego liczyć, bo nie ma co ukrywać, że rywale w najbliższej przyszłości nie powalają swoją pozycją. 2X Betis, Malaga i Racing na Camp Nou i nasz "pogromca" Hercules na wyjeździe, później przyjdzie Atletico, ale jest teoretycznie 7 spotkań gdzie Milito ma spore szanse na występy, a jeśli ma odejść to nie ma co trzeba dokoptować kogoś z Barcy B i mu dawać jakieś szanse w najbliższym czasie, bo po co ogrywać Gabiego skoro ten i tak ewentualnie będzie chciał odejść. Fontas czy Bartra mogą pograć czy to w CdR czy na CN z tym przeciwnikami. Jednak to się zobaczy, bo agent Argentyńczyka ma w przyszłym tygodniu dotrzeć do Barcelony.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”