Bart nigdzie nie porównałem Roo do Murasia tylko napisałem że niekiedy sylwetka ma sie nijak do kondycji. Własnie sam napisałeś że Roo jest grubokoscisty, a jednak mimo swojej wagi w stosunku do wzrostu ma przegenialną kondycje,wytrzymałość szybkosciową.Gdyby takiej nie miał to weszło by pisało że jest grubasem i nie potrafi biegać.
Dodatkowo jeśli jest aż tak słaby dlaczego rener Rubina jednak na niego stawiał? Skoro mogł kupić 10 razy lepszych.Naprawde Panowie zamiast się cieszyć że nasz gracz pokazywał się w europie, grał w Mistrzu Rosji to musimy mu dopiec.
Jakby zagrał 5 meczy pisano by czemu nie 20, zagrałby 20 czemu nie 40, nie zagrałby z Barca pisano by że byl za słaby by zagrać- zawsze się kuzwa znajdzie argument anty.
Na zachodzie i Wchodzie w tym wypadku taki Murawski idzie na bieżnie , badają mu wszystkie pomiary,biega rożne testy- jeśli osiąga dobry wynik to trener ma w d.... jego oponke. W Polsce zas ideałem jest grzyb który w slamazarnym tempie nie wybiega tego co Murawski w LM. Kondycja to jest płucoserce a nie kratka na brzuszku.