Liverpool (zbiorczy) - Strona 234

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 sty 2011, 13:02

10 pisze:Tak się zastanawiam, czy RH nie był jakimś trojanem podrzuconym wam przez SAF-a...
już bez przesady.
W Anglii niektórzy porównują zatrudnienie Hodgsona do tragedii na Hillsborough :roll:

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 08 sty 2011, 13:41

Może dla Roya to było za duże wyzwanie walczyć z "legendą" Beniteza .

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 sty 2011, 13:45

- Mamy na swoim koncie dużo droższe porażki niż dobrzy piłkarze, których sprowadziłem za bezcen.
Podważanie autorytetu zwycięzcy Ligi Mistrzów, byłego menedżera the Reds Rafy Beniteza i jego transferów
NIe rozumiem tego cytatu, gdzieś się myli?
Podważyć autorytet Beniteza, a raczej jego perelki transferowe to żadna sztuka :lol:

Swoją drogą dziwię się niezmiernnie uwielbieniu fanów LFC w stosunku do Beniteza. Ok wygrał Ligę Mistrzów, ale on również jest winny tego w jakim stanie jest teraz ten zespół, bo to niemal jego autorska drużyna. Poza czterema transferami z lata.

Lewan90
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan90 » 08 sty 2011, 14:19

Też się podpisuje. Hogdson był tragicznym trenerem, gorszym od Benka, ale nie można zapominać co Hiszpan robił w Liverpoolu. Ok, LM była, wielki sukces. Ale to on obiecywał, że za 4 lata będzie mistrz, a po 5 latach Liverpool miał 7 miejsce. Zwalał winę na wszystko i na wszystkich. Sam nigdy nie przyznał się do błędu. Teksty z kontrolą gry, jak przegrali mecz 2-0 przejdą do historii. A jak ludzie mówią, że miał mniej kasy np. od United, to bierze mnie pusty śmiech. Po 1, Manchester United sam sobie na tą kasę zapracował. Po 2, podliczając sumę sprzedanych i kupionych piłkarzy, wychodzi że Liverpoolu wydał porównywalnie jak inni potentaci (Chelsea i City nie licze 8) ). A najgorsze, że Benek w pewnym momencie stracił szatnie. Życząc dobrze Liverpoolowi, mam nadzieje że za sezon nie wróci Rafa.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 08 sty 2011, 14:53

hahah :rotfl:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 sty 2011, 16:59

Rewelacyjna wiadomość. Teraz mówi się, że asystentem Kenny'ego zostanie Ian Rush lub Phil Thompson, co też bardzo mnie cieszy, bo zwolennikiem Sammy'ego Lee na tym stanowisku nigdy nie byłem i nigdy nie będę.

Nadchodzą lepsze czasy.

:jupi:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 08 sty 2011, 17:06

Nadchodzą lepsze czasy.
oby jeszcze nie od jutra bo MU musi jutro wygrać , żebym ja kase wygrał :P a potem to nawet majstra możecie zdobyć :)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 sty 2011, 17:12

Nadchodzą lepsze czasy.
Czy nie to samo bylo mowienie gdy przychodzil Hodgson za Beniteza?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 sty 2011, 17:15

Czy nie to samo bylo mowienie gdy przychodzil Hodgson za Beniteza?
Gorzej niz za Roy'a raczej nie bedzie,wiec jednak nadchodza lepsze czasy :P

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 sty 2011, 17:18

Magnum, ja chyba nic takiego nie powiedziałem. Doktorek dobrze mówi - gorzej niż za Roy'a po prostu nie będzie.

Mike Kelly też poleci, co jest kolejną dobrą wiadomością.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 sty 2011, 22:56

Tak z nudów przeglądam sobie komentarze na forach Manchesteru/Liverpoolu o jutrzejszym meczu. Wypatrzyłem sobie swój ulubiony - jakiegoś fana Czerwonych Diabłów: "Działacze Liverpoolu są geniuszami zła, od razu znajdą pretekst, żeby zwolnić Kennego Dalglisha" - musiałem. Jak znajdę coś jeszcze to napiszę. [ofc. tych ze stron LFC też]

You'll never walk alone.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 sty 2011, 23:32

Absolutny hit

Gerrard zamierza wziąć jak najwięcej pozytywów z przegranego 3-2 meczu na Old Trafford, bowiem w starciu tym długi czas dominował zespół Roya Hodgsona.

Myślę, że kontrolowaliśmy mecz, długo dominowaliśmy, stracone bramki to bardziej nasza wina, niż zasługa graczy Manchesteru United. Mają dobry sezon, w składzie posiadają urodzonych zwycięzców, kiedy mają swój dzień, na Old Trafford mogą dokonać wszystkiego. Ale wiem też o polach jakie możemy wykorzystać przeciwko nim.

K.....Liverpool dominował na OT w tym meczu :rotfl: :haha: .Wspaniała bramka berby z przewrotki to wina Liverpoolu- jeblem ze smiechu.Gerrard 1 tekstem zmasakrował wszystkie teksty Roya.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 sty 2011, 1:24

Oj nie przesadzaj. Po części ma rację, bo stracone bramki to w dużej mierze wina piłkarzy Liverpoolu. Ściślej mówiąc Konchesky'ego. :P

Jak już przy Stevenie jesteśmy. Artykuł z 6 marca 1993 roku autorstwa Steve'a Heighway'a na temat młodego Gerrarda:
Stephen Gerrard, perełka z Huyton, może być następnym na naszej linii produkcyjnej. Uczęszcza do szkoły kardynała Heenana i obecnie reprezentuje Liverpool do lat 14, pomimo że ma 12 lat.

Ma ogromny, naturalny talent i jest fanem Liverpoolu w każdym calu.

Przyjemnie się patrzy na jego nastawienie do treningu i rozwoju osobistego. Nasz sztab jest autentycznie podekscytowany jego perspektywami.

Stephen już został zauważony jako jeden z "przyszłościowych zawodników" przez FA, które nie będzie szczędziło, by stworzyć mu odpowiednie środowisko, i by jego talent rozwijał się w klubie.
Miał nosa.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 sty 2011, 1:45

Damian, powiedz mi w ktorym momencie dominowaliście, ,prowadzilismy 2-0, mielismy okazje na 3,4, zrobilismy a raczej Evans zrobił karnego,potem wolny Gerrarda który fatalnie strzeił ale piłka jakims cudem na wysokości brzucha przeszła środek muru i trafiła do bramki.
Naprawde trzeba miec tupet i widze ze debilne wypowiedzi Roya przeszy na Waszego kapitana :wink: .
Nie pamiam kto kryl Berbe przy 1 bramce, nie pamietam kto pozwolil berbie strzelil z przewrotki,nie pamietam kto dal berbie wlozyc gola na 3-0. na chwile obecna powiem ze jimi w tym meczu pieerd...wszystko co sie dalo, az zaluje ze go jutro nie bedzie, tzn dzisaj :wink:

Z Kennym jest fajna historia- jako menago Blackubern mial wstepnie podpisany kontrakt z Royem Keanem, do finalizacji mialo dojsc w poniedzialek, SAF zadzwonil do Roya w niedziele i Roy olal Kennego i cale Blackubern.KD do dzisaj nie podal reki Royowi i jesli wierzyc plotka pare rzeczy wtedy bylo rozpie...w gabinecie :mrgreen:

Troszke Oliwy do ognia

Owen

Owen to z pewnością jedna z legend Liverpolu, więc nie mogło się obyć bez pytana dotyczącego jego reakcji na zdobytą bramkę przeciwko "The Reds". - Z pewnością będę celebrowal, jeśli zdobędę gola, nie mam co do tego wątpliwości - wyjawił. - Miejmy nadzieję, że będę miał ten problem, dostając okazję do gry i umieszczając piłkę w siatce.

- Nie utożsamiam się z piłkarzami, którzy nie celebrują bramek przeciwko swoim byłym drużynom. To oczywiste, że chcą zdobyć gola. Gdyby tak nie było, to przy pierwszej lepszej okazji nie trafialiby do siatki. Dlaczego więc miałbym nie cieszyć się wraz z kolegami z drużyny?

Coz, Majki nigdy w zyciu nie byl blizej wygrania Prem niz teraz,legenda Liverpoolu co jedynego majstra wygra z MU, juz widze te koszulki na bazrkach przy OT. 8)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 sty 2011, 1:57

:rotfl: Gerrard jest prze asem. W tamtym spotkaniu byliśmy pod każdym względem lepsi i powinno to się skończyć 3-4 do zera. Liverpool zdobył bramki dzięki fatalnej postawie Evansa i to wszystko.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”