Liverpool (zbiorczy) - Strona 237

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 sty 2011, 17:20

Komentator był genialny. Po 1 powtorce powiedział że faul Gerrarda może sie skonczyc zółtym katonikiem( :rotfl: ), pozniej mówił ze zmiana Andersona za Fletchera osłabia nasza siłe fizyczna(Andi poza Roo to najlepiej utrzymujący sie nasz gracz na nogach-niski srodek cięzkości)
I pierdol.... o brutalnosci Rafaela w sytuacji gdzie ten czysto trafił w piłke i nawet nie dotknal Raula.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 09 sty 2011, 17:24

A tak w ogóle, co zaśpiewali kibice przy wejściu Owen'a? Za nic nie mogłem tego wyłapać.

E: http://lfcpoland.com/news/berbatov-sedz ... racje-4125 :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 09 sty 2011, 17:41 przez Sergek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sty 2011, 17:27

Nie wiem, ale kibice Liverpoolu o Monachium śpiewali w pewnym momencie.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 sty 2011, 17:44

MGiggs pisze:Damian mam nadzieje ze z połamaniem Carricka to był przejaw czarnego humoru.
Raczej wyraz frustracji. Napisałem już, że przesadziłem.

Gerrard zawieszony na 3 mecze. Czekam aż ktoś napisze, że za mało. :roll: No i Rafaelowi należała się dzisiaj żółta kartka jak psu buda.

Ręka Kenny'ego już widoczna. Gramy podaniami, długie piłki do Torresa zniwelowane do minimum. Będzie lepiej. Nie mam co do tego wątpliwości.

Edit: Berbatov mistrz. :lol:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 sty 2011, 17:50

Kamil232 pisze:Chyba za dużo się nasłuchałeś tego idioty, jakie kartki za co?
Uj mnie tam obchodzi co on myślał. IMO jakby Webb pokazał mu kartę przynajmniej za jedno z tych zagrań (raczej pierwsze) to nikt nie mógłby mieć pretensji. Za drugim razem wlazł w nogę Maxiemu i też śmiało można było go ukarać, a to czy zrobił to przypadkowo czy celowo mało kogo powinno obchodzić.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 sty 2011, 17:54

Dalej pytam za co miał dostac kartke Rafael w starciu z Raulem? Czyste wejscie w piłke bez kontaktu z rywalem.
Zrodlo wywiadu mnie nie przekonywuje.Jesli Berba tak powiedzial to przesadzil i to bardzo.

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 09 sty 2011, 18:43

Jak Rafael mógł dostać kartkę po starciu z Meirelesem skoro tam nawet faulu nie było? :lol: W przypadku, gdy nadepnął na stopę Maxiemu faul był, ale jak na dłoni widać było, że totalnie przypadkowy i nie zamierzony. Ten pajac ze Sportklubu to jest dno i trzy metry mułu pod względem komentowania. Żenada, po 5 minutach przełączyłem na angielski stream, bo tego się słuchać nie dało. W dodatku Sportklub zrobił sobie jakieś jaja, ustawiając jakieś dziwne proporcje między głośnością komentarza, a dźwiękami z trybun. Nic nie było słychać, dopiero jak włączyłem angielski stream z ITV słychać było atmosferę tego meczu.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 09 sty 2011, 18:45

Mecz średni, ważne, że gramy dalej, cieszy dobra postawa Carricka i Evansa. Odnośnie Webba to jestem w stanie zrozumieć fanów Poolu bo karnego nie było. Nie lubie gdy on sędziuje mecze i dzwie sie jakim cudem dane było mu sędziować finał Mistrzostw Świata, kiedy ten człowiek w co trzecim meczu, który gwiżdże robi jakieś błędy. Dla mnie to słaby sędzia.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 09 sty 2011, 19:33

Kolejny się odzywa. Albo to ja jestem ślepy, albo oni.

http://lfc.pl/39537

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 sty 2011, 19:53

Fakt faktem Berba jeszcze nigdy karnego nie symulował,przynajmniej ja nie pamietam.Karnego nie było- koniec i kropka.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sty 2011, 19:54

:lol2:

Babel wrzucił na twittera po meczu zdjęcie Webba w koszulce United ... sprawą zajmuje się FA :lol2:

Co do kartki dla Rafaela przy tym zagraniu ... trafił w piłkę, ale atakował dwiema nogami, można to podciągnąć pod niebezpieczne zagranie ? nie wiem, ja bym kartki nie dał. Gerrardowi bym dał, bo on w końcu groźnie faulował.
Ponoć zawiesili go na 3 mecze ... a ja mam go na kapitanie w FF :maruda:

Komentator ze SportKlubu, nie wiem czy ten sam co dziś, ale przy okazji meczu z Arsenalem (ponoć, bo ja tego nie mam) zauważył Obi Mikela na ławce Kanonierów :lol:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 09 sty 2011, 19:55

Tak, został zawieszony na trzy. Te... co do Babela, weź ktoś zarzuć linkiem do jego profilu :haha:

E: wpadłem na to szybciej od Ciebie, mam. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 09 sty 2011, 20:09 przez Sergek, łącznie zmieniany 1 raz.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 sty 2011, 20:03

Fieldy masz jakiś link do sytuacji Rafaela?

Ten komentator kiedys w meczu FA MU-Spurs tak pojechal, gola na 2-1 w 30 minusie strzelil Berba a ten-gooooooooolllllllll po meczu :rotfl:

Lewan90
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan90 » 09 sty 2011, 20:07

a wpisz sam w google "babel twitter". Pierwszy link.

Co do meczu, przyznam się że nie oglądałem. Po skrótach też przychylam się wersji że Berba nie był faulowany (chociaż kopnięty), a Gerrard słusznie wyleciał. Nie łapie po co to mu było. Środek boiska, zerowe zagrożenie. Cieszę się że Carrickowi nic się nie stało. I nie łapie o co pretensje do Berby czy Fergiego za wypowiedzi. Co mają powiedzieć? Naprawdę, można mieć pretensje do Bułgara za samą symulacje, ale wypowiedzi już zostawcie. Nie chce mi się nawet przypominać co robił Bóg-Steven i był nietykalny dla sympatyków Liverpoolu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”