Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 10 sty 2011, 1:41
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 sty 2011, 2:04
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 sty 2011, 8:28
lecz przyznaje szczerze, że jak mam obejrzeć dolne rejony PD, to wolę przerzucić na Wolves - Wigan, bądź nawet Championship. Dlaczego? Bo przez 90 minut mamy walkę o każdy metr boiska i to wielu porywa.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 sty 2011, 9:45
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 sty 2011, 9:56
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 sty 2011, 9:59
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 sty 2011, 10:02
Mam do wyboru - albo ja się wyprowadzę, albo ona, albo ktoś zginie (i to nie będę ja)...brylancik pisze:Zależy czy zaatakujesz z zamiarem zabicia.
Uuuu, to jeszcze przed 40 bym wyszedłBienias pisze:Bylem studentem na Wydziale Prawa, ale wyrecze prawnikow. jak mnie pamiec nie myli maksymalnie 10 lat.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 sty 2011, 10:16
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 sty 2011, 10:24
No tak, ale nie mam wanny, więc gdzie rozpuszczę ciało? A ciężko wynieść zwłoki z 6 piętraBienias pisze:bez ciała nie ma zbrodni wiec wiesz co masz robic
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 sty 2011, 10:32
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 sty 2011, 10:42
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 sty 2011, 10:52
Nie wykluczałem takiej opcji, pamiętam Jardela w lidze portugalskiej, później tureckiej, później znowu w portugalskiej. Więc i dziś ktoś może tak hurtowo strzelać, np. w PortugaliiMentor pisze:Pewnie liczyłeś jednak na to, że nikt nie przebije cyferek Cristiano
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 sty 2011, 12:09
Bieniasa pamięć nie myli. Ale najlepiej to ją sprowokuj i zastosuj obronę konieczną.bartbuks pisze:Mam do wyboru - albo ja się wyprowadzę, albo ona, albo ktoś zginie (i to nie będę ja)...
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 sty 2011, 12:28
Zapros ja na wakacje do Arabii Saudyjskiej,a potem na srodku ulicy zacznij krzyczec,ze Cie zdradzila. Kamienie,wierni i Allah zrobia swojeNo tak, ale nie mam wanny, więc gdzie rozpuszczę ciało? A ciężko wynieść zwłoki z 6 piętra
Dr.Football1
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio