"Czerwona kartka... Czy teraz za każdy wślizg, który spowoduje upadek przeciwnika sędziowie będą dawali czerwone kartki? Tak naprawdę Howard Webb odszedł od całej sytuacji i zagwizdał dopiero wtedy, kiedy nasz zawodnik kopnął piłkę."
Załosne
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 sty 2011, 21:09
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 sty 2011, 21:15
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 09 sty 2011, 22:23
gienio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 sty 2011, 23:07
Babel na twitterze:Kolejna sytuacja, czyli czerwona kartka, to też wątpliwa sprawa.
And they call him one of the best referees. That's a joke.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 sty 2011, 23:43
Oglądając ostatnie 2 mecze LFC nie da się ukryć, że Steven biegał za 3, walczył za całą drużynę i stwarzał wrażenie, że tylko jemu zależy na wynikach. Jak mecz z Blackburn - gol, faul na nim, przestrzelony karny. Na pewno w jakiś sposób facet się frustruje, bo jako wychowanek nie może znieść upokarzających wyników Liverpoolu.Cris7 pisze:Nie rozumiem też pytania "po co Steven to zrobił?" A to pierwszy raz puszczają mu nerwy przy złym wyniku? Facet jest mega ambitny i często nie wytrzymuje.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 10 sty 2011, 1:55
Sky Sports.Daaaamian pisze:MGiggs, skąd wziąłeś tą wypowiedź Kenny'ego?
muszeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 sty 2011, 9:15
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 sty 2011, 12:56
MGiggs
kotor27
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 10 sty 2011, 15:19
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sty 2011, 15:31
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 10 sty 2011, 15:33
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 sty 2011, 17:55
Do mnie miałeś pretensje za tekst o Carricku, a sam piszesz prawie dokładnie to samo.MGiggs pisze:może doczekam dnia że jakiś Karl Henry wejdzie podobnie w Stevena i coś go to nauczy.
Prawdę mówiąc też nie jestem jego zwolennikiem. Szkoda, że nie poszedł w ślady Roy'a lub wcześniej Beniteza.fieldy pisze:Szkoda, że nie zastąpi Sammy'ego Lee, bo na tego kolesia patrzeć nie mogę
Mówiło się, że Rush lub Thompson mogą zająć miejsce Sammy'ego, ale wygląda na to, że jednak to takiej zmiany nie dojdzie, na co wskazują słowa Kenny'ego:Sergek pisze:Hmm, co do Lee - to ktoś tam chyba o zatrudnieniu w jego miejsce Rush'a mówił. Sam pewien nie jestem, Damian może Ci to potwierdzi.
Pierwszy trening pod wodzą Dalglisha:Z niecierpliwością wyczekuję możliwości współpracy ze Stevem, Sammym i resztą sztabu.

Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 sty 2011, 18:07
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 sty 2011, 18:10
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio