Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 sty 2011, 16:44
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 sty 2011, 21:38
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 sty 2011, 21:46
Gracie optymalnym składem? Może w weekend było jakieś wesele w ekipie i chłopaki czują jeszcze w nogach poprawiny?Dr.Football1 pisze:O k...a Ten wynik i styl to hanba. Dawno nie bylem tak wk...y.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 10 sty 2011, 21:47
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 10 sty 2011, 21:51
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sty 2011, 21:57
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 sty 2011, 21:59
Nie ma.Nie mają goście więcej ofensywnych graczy na ławce ?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 sty 2011, 22:03
Dr.Football1 pisze:Mam nadzieje,ze nie poda sie do dymisji po meczu.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 10 sty 2011, 22:06
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 10 sty 2011, 22:07
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 sty 2011, 22:08
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 sty 2011, 22:58
Jezeli w srodku pomocy graja pilkarze pokroju Mario Suareza to nie ma co sie dziwic,ze jest dziura. Mam nadzieje,ze Elias bedzie w stanie to wszystko poukladac,bo na razie wyglada to tragicznie.A tak bardziej przyziemnie. W pomocy macie niesamowitą dziurę, choć nie przewiduje 7:0. Hercules zaczyna się bawić, kombinować, co raczej nie wróży ostrego strzelania w 2 połowie.
Spadaja ja się o to modlę
Boli to tym bardziej,ze jego miejsce non-EU zajmuje najwieksze posmiewisko ostatniego dziesieciolecia - Diego Costa. Nie moge sie doczekac powrotu Argentynczyka. A co do puchniecia to Atletico puchnie juz teraz...Salvio w Benfice jeździ w każdym meczu rywali aż miło, po sezonie będzie świetny skrzydłowy, ale... może się okazać że wylądujecie poza pucharami chociaż pewnie Espanyol spuchnie.
Po meczach takich jak dzisiejszy robi mi sie go naprawde zal. Niby podpisal nowy kontrakt i jest z klubem emocjonalnie zwiazany,ale granie u boku Costy czy Mario musi go niesamowicie meczyc i wkurzac.Ciekawe czy brak LM będzie oznaczał odejście Kuna
Nie kop lezacegoBenitez wolny na pewno chciałby wrócić do Hiszpanii , do tej pory nie moge odżałować tego SPE bo Atletico jest daremne nie po raz pierwszy w tym sezonie . Swoją drogą to ten Benek to chyba nie taki głupi pomysł
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 sty 2011, 23:02
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 sty 2011, 23:10
Gdyby Asenjo nie zostal wypozyczony do Malagi to oczywiscie,a tak nie jestem pewien czy Joel wytrzymalby presje. Niech lepiej David zostanie w pierwszym skladzie i udowodni,ze co go nie zabije to go wzmocni. Przyszly kapitan Atletico musi miec jaja i charakterbartbuks pisze:Jedna uwaga. De Gea chyba powinien na jakiś czas posmakować ławki rezerwowych. Tylu błędów co zrobił w tym meczu, to Mentor w Haxballu nie zrobił w całej swojej karierzeCoś mi się wydaje, że trzeba go po prostu sprowadzić na ziemię. Może sodóweczka troszkę odbija?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 sty 2011, 0:11
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio