Real Madryt (zbiorczy) - Strona 62

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 10 kwie 2005, 20:18

real widze że powoli zaczyna mieć coraz lepszą formę...
a może to tylko dołek Barcy??

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 kwie 2005, 20:18

Jeśłi taki wynik sie utrzyma to już tylko 6 ptk i 7 kolejek do końca :lol:

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 10 kwie 2005, 20:21

Więc jeszce nie wszystko stracone. Ale możliwe wddług mnie jest, teraz Barca przegra na Santiago Bernabeu, a potem będzie wygrywać z innymi i w końcu zdobędzie upragnione mistrzostwo.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 kwie 2005, 20:29

No i mamy 4:1 Owen i Becks autorami bramki...

Mamy 6 ptk straty do Barcy...Barca juz nie gra tego co poł roku temu...Historia mowi, że drużyna liderująca przez pół sezonu traci mistrza w ostatnich kolejkach...tak bylo już kilka razy w PD na przelomie ostatnich 10 lat...I mydaje mi się, że barca dostała dziś cios w plecy i będiz ejej cięzko...obym się nei mylił

BARCA NA KOLANA

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 10 kwie 2005, 20:44

No i piekny rzut wolny Ronaldinho i się robi 4:2 :D :D :D :!: :!: :!:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 kwie 2005, 20:56

oby real wytrwal do konca

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 10 kwie 2005, 21:02

NO nie wiem co pisać, bo nie lubie przegrywać ani przyznawac sie do błędu, ale powiem że byliście lepsi dziś a co sie stanie przez te 7 kolejek zobaczymy, myśle ze i tak Barca wygra tego upragnionego mistrza bo jest zbyt blisko by go stracić. Wszystko...

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 kwie 2005, 21:03

kulekfcb pisze:NO nie wiem co pisać, bo nie lubie przegrywać ani przyznawac sie do błędu, ale powiem że byliście lepsi dziś a co sie stanie przez te 7 kolejek zobaczymy, myśle ze i tak Barca wygra tego upragnionego mistrza bo jest zbyt blisko by go stracić. Wszystko...
wiesz przy takiej grze to raczej nie sadze

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 10 kwie 2005, 21:06

mathiasek12 pisze:
kulekfcb pisze:NO nie wiem co pisać, bo nie lubie przegrywać ani przyznawac sie do błędu, ale powiem że byliście lepsi dziś a co sie stanie przez te 7 kolejek zobaczymy, myśle ze i tak Barca wygra tego upragnionego mistrza bo jest zbyt blisko by go stracić. Wszystko...
Wiesz, jeszcze zobaczymy, bo Rijikaard może zmusić piłkarzy do bardziej efektownej gry oraz wygranych. Poza tym Real zagrał na maksa, jednak co będziemy przesądzać zobaczymy za siedem kolejek :D :D :D ....

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 kwie 2005, 21:50

magus pisze:
mathiasek12 pisze:
Wiesz, jeszcze zobaczymy, bo Rijikaard może zmusić piłkarzy do bardziej efektownej gry oraz wygranych. Poza tym Real zagrał na maksa, jednak co będziemy przesądzać zobaczymy za siedem kolejek :D :D :D ....
Co ty piszesz :?: widziałes mecz :?: barcelona zagrala piękną pilke dla oka ale nieskuteczną, efektowną ale nieefektywna już nie pierwszy raz :!: jak by zmusil ich do grania jeszcze piękniejszej pilki a wyżej chyba się nie da...Grają z polotem jak Real 3 czy 2 sezony wstecz...ale nieskutecznie...
Real zagrał też swoje podobał mi się mecz w wykonaniu Realu...Ronaldo zagral dobrze a najbardzioej podobał mi się Thiomas Gravesen...Szkoda, że w obu drużynach byly oslabienia...Być moze stracilo na tym widowisko, a wynik mógłby być inny...ale to mozna tylko gdybac...
Real wykorzystal każdy bład defensywy barcelony, która zagrał deczko lepiej jak w meczu z Chelsea...Casillas pokazał dziś że Valdes jest 10 lat za "murzynami" w bramkarskim rzemiośle...takie pilki co wyciągal :roll:
Real przejechał się po barcelonie jak walec...Barcelona na kolana :!: :!: :evil: :twisted:

mobius
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 10 kwie 2005, 22:13

widze ze niektorzy kibice realu mysla ze jak wygrali mecz na 7 kolejek do konca majac 6 punktow straty to sa juz mistrzami

to ze iker jest jednym z najlepszych na swiecie to wiadomo od dawna a biedny valdes jak juz broni dobrze to przy duzym szczesciu (dzis go nie mial) bo ten strzal owena to powinien wyciagnac ofiara jedna

ale nie wolno go skreslac...jeszcze nie

a na kolanach od meczu jasienia na camp nou jest real i w tym sezonie sie juz raczej nie podniesie

....a i jeszcze jedno: przejechala to sie barca po realu na camp nou gdzie krolewscy byli kompletnie bezradni a dzis barca walczyla do konca i wpakowala 2 bramki

.... umierajacy organizm tez ma czasem drgawki.....

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 kwie 2005, 22:17

Powiem tyle :
-Królewski Cassillas, tyle co on obronił to jest nie do wyobrażenia.
-Beckham udowodnił, że chyba nie jest przereklamowany :D
-Ciekawa sytuacja z faulem Roberto na Maxim.

No ale w sumie się ciesze bo będzie dobra końcówka w PD.

Smuce się bo byłem w pubie na Śląsku i 2 mecz z rzędu 2 pkt w plecy ;( .

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 kwie 2005, 22:26

Teraz walko o mistrzostwo bradziej się zaostrza. Braca może już się nie podnieść i tracić kolejne punkty natomiast Real może wpaść w trans i odrobić straty.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 kwie 2005, 22:32

Zostalo do zgarnięcia 21 ptk...Podknięcia bedą napewno jednych i drugich...kto się podknie, zginie...Ja myśle, ze końcówka będzie klasyczna jak w PD...w ostatniej kolejce wszystko się wyjaśni...(na korzyść Blancos :lol: )

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 kwie 2005, 22:57

O meczu pisałem już trochę w innym temacie więc tutaj tylko o postawie Królewskich. Zagrali bardzo nieźle ale to jeszcze nie zmienia diametralnie sytuacji. GD rządzi się swoimi prawami a liga gra dalej. Przed Realem ciężkie mecze i uważam, że jakieś punkty straci a Barca potrzebuje tylo 4 zwycięstw. Bilans bramkowy też na korzyść Barcelony.
Barcelona - Real 3:0
Real - Barcelona 4:2
To tylko świadczy jak niezwykłe są GD.

Jeszcze tylko dwa słowa do mathiaska:
Czy naprawdę uważasz, że Barca będzie tak grać w kolejnych meczach :?: Fatalna była przede wszystkim skuteczność ale dwie bramki to nie jest tak mało i na wiele innych drużyn może wystarczyć.
Czy Real będzie tak grał już do końca :?: Nie wydaje mi się.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”