Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 sty 2011, 14:09
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 sty 2011, 16:47
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 sty 2011, 16:48
Wlasnie przez to dalem ikonkepiwus pisze:Najlepszy skauting w Polsce.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 18 sty 2011, 16:57
Od lat penetruje, a i tak potem wychodzi na to, że to ją ktoś załadował w tyłek...emdżej pisze:Legia penetruje bałkański rynek.
Szrot jak [ch**], więc nie widzę sensu sprowadzania konkurencji dla Kneżevica. Jeden paralityk wystarczy.emdżej pisze:Legia jest też zainteresowana stoperem Hajduka Split , Juricą Buljatem.
75 tysięcy euro! Wyobrażacie sobie? Koleś niby jest reprezentantem swojego kraju, niby taki dobry i wart tyle co A8? Śmieszne...emdżej pisze:W grę wchodzi półroczne wypożyczenie z opcją pierwokupu latem.
I tak zaraz go łyknie Wojciechowski, więc temat chyba można uważać za zamkniętyemdżej pisze:Legia, Wisła i Lech rywalizują o sprowadzenie Janusza Gola z Bełchatowa.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 sty 2011, 17:02
Oby ktoś tego Gola łyknął w ciągu najbliższych kilku dni. Wtedy Bełchatów będzie zmuszony do kupna Sawali od nas już teraz. Do klubu wpłynie kasa i chociaż trochę zaległości się wypłacibartbuks pisze:I tak zaraz go łyknie Wojciechowski, więc temat chyba można uważać za zamknięty
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 sty 2011, 17:07
Ale 75 tysięcy za to wypożyczenie. Gdyby go chcieli wykupić to w sumie by ich to kosztowało 750 tysięcy. Jak dla mnie to nie byłoby złe rozwiązanie, bo przez te pół roku Legia by się przekonała czy Buljat się przyda drużynie, a jak nie to tak wiele nie straci. Przez ostatnie półtora roku był podstawowym obrońcą Hajduka, to może nie jest aż tak zły?bartbuks pisze: 75 tysięcy euro! Wyobrażacie sobie?
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 18 sty 2011, 17:11
Tak, 75 tys za wypożyczenie, a potem 750 tys za wykupienie. Najlepsze jest to, że Hajduk chciał za niego 1,5 mln, ale podobno fantastyczni działacze Legii zbili cenę o połowę. Dla mnie to kolejny piłkarski analfabeta, a już wcześniej pisałem, że bałkańskie kluby to takich jak ten Buljat sprzedają na pęczki, za grosze, aby zluzować kadrę.emdżej pisze:Ale 75 tysięcy za to wypożyczenie. Gdyby go chcieli wykupić to w sumie by ich to kosztowało 750 tysięcy.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 sty 2011, 17:24
"Beret" mistrzem negocjacjibartbuks pisze:ale podobno fantastyczni działacze Legii zbili cenę o połowę.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LosMerengues » 18 sty 2011, 20:27
LosMerengues
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 18 sty 2011, 20:28
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 sty 2011, 22:21
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zack » 18 sty 2011, 22:28
bartbuks pisze:Tak, 75 tys za wypożyczenie, a potem 750 tys za wykupienie. Najlepsze jest to, że Hajduk chciał za niego 1,5 mln, ale podobno fantastyczni działacze Legii zbili cenę o połowę. Dla mnie to kolejny piłkarski analfabeta, a już wcześniej pisałem, że bałkańskie kluby to takich jak ten Buljat sprzedają na pęczki, za grosze, aby zluzować kadrę.emdżej pisze:Ale 75 tysięcy za to wypożyczenie. Gdyby go chcieli wykupić to w sumie by ich to kosztowało 750 tysięcy.
Zack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 19 sty 2011, 0:30
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 19 sty 2011, 12:41
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 19 sty 2011, 12:43
SobolPL
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio