Piłkarski Freestyle czyli ::To jest to:: :D:D:D

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Piłkarski Freestyle czyli ::To jest to:: :D:D:D

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 kwie 2005, 19:09

Nie zauwazylem takiego tematu wiec jezeli modzi go nie usuna to znaczy ze nei bylo :P:P;P

Chodzi mi o Freestyle z pilka, czyli piłkarski Brekadance :P:P:P

Freestylujecie cos ?? Nie znaczy mi ze jestescie jakims gwiazdi tylko czy probojecie cos :P

Ja tam juz troszke umiem bo ciezko pracuje ale chcialem tez wasze opinie poczytac :P:P:P

Pozdro

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 kwie 2005, 19:13

Ja już dochodze do 30 żonglerek :lol: :mrgreen:

Nie no temat spoko, ale ja żadnych freesteylów nie robie. Przynajmniej na razie.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 kwie 2005, 19:16

Bonso pisze:Ja już dochodze do 30 żonglerek :lol: :mrgreen:

Nie no temat spoko, ale ja żadnych freesteylów nie robie. Przynajmniej na razie.
Wiem ze na wasze zdolnosci to skromnie ale ja podbije pilke okolo 1500 razy bez zrzuceia jej na ziemie :P

Tez umie robic te Dookola swiata i wogole kilka nawet sam wymyslilem (jaki ja kreatywny )

Jakbym mial kamerke to byn nagral to i na neta wyslal ale nie mam niestety :|:|:|:|:

Ogladalem freetstyle Buncha i powiem ze jest niezly, ale potrafie zrobic to samo ( znaczy sie prawie) :D:D:D:

pozdro

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 11 kwie 2005, 19:57

ja nie robie żadnego freestylu. Po prostu gram w piłke. A żonglerek to tak z 50 będzie :wink: ...

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 11 kwie 2005, 20:09

ja tam probuje roro podobnie jak ty

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 11 kwie 2005, 20:30

Żonglerka, czyli 'u nas' kapki to mam rekord 111, no troche więcej, ale zostane przy tym bo fajnie wyglądają tak te trzy jedynki.
Acha, możecie znaleźć w tym klipie co zara zpodam (tak w środku) trzy moje nowe sztuczki, które nakreciłem, ale nic poza nimi nowego jeszcze nie wymysliłem więc i wstawiłem do Power Soccer 1 Oto link: http://www.soccerclips.net/upload_comp/062cxrzqnk0s.zip
A typowe moje Freeestyle są tutaj: http://www.bunch.2-0.pl
Z-A-P-R-A-S-Z-A-M-!

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 11 kwie 2005, 20:47

Czesc tego co na klipie Buncha umiem, żonglowac moge do czasu do poki oczy nie odmowia mi posluszenstwa :wink: dookola swiata, zgasic pilke na karku i robic z nia pompki, poza tym jeszcze pare tylko niewiem jak sie nazywaja. My z kumplami nagrywamy juz filmik jak bedzie gotow to go wrzuce :D

Awatar użytkownika
El Intero
Trampkarz
Trampkarz

Freestyle

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Intero » 11 kwie 2005, 21:04

Jesli chodzi o freetyle to potrafie bardzo wiele :D Widzialem klipy Buncha i musze powiedziec ze potrafie wszystko co on i jeszcze wiecej bajerów :wink: Potrafie wszystkie tricki z reklam nike. Nawet te robione przez Ronaldinho (np. kilkakrotne obracanie nogi nad piłka itp.) Takze potrafie wiekszosc trickow robionych przez Touzani'ego :D Jesli ktos widzial co ten koles wyczynia to wiecie o co chodzi :wink: Nie chce zeby ktos to odebral jako chwalenie sie no ale jesli juz o tym temat no to pisze :) Szkoda ze nie mam mozliwosci nagrania tego :(

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Re: Freestyle

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 kwie 2005, 22:26

El Intero pisze:Jesli chodzi o freetyle to potrafie bardzo wiele :D Widzialem klipy Buncha i musze powiedziec ze potrafie wszystko co on i jeszcze wiecej bajerów :wink: Potrafie wszystkie tricki z reklam nike. Nawet te robione przez Ronaldinho (np. kilkakrotne obracanie nogi nad piłka itp.) Takze potrafie wiekszosc trickow robionych przez Touzani'ego :D Jesli ktos widzial co ten koles wyczynia to wiecie o co chodzi :wink: Nie chce zeby ktos to odebral jako chwalenie sie no ale jesli juz o tym temat no to pisze :) Szkoda ze nie mam mozliwosci nagrania tego :(
Hmm no to jezeli mamy na forum takiego technicznego geniusza to mzoe poradzisz cos mlodym i poczatkujacym freestylowców jak my :P:P;P

ps

ile masz lat ?? Grasz gdzies w klubie ??

pozdro

Awatar użytkownika
El Intero
Trampkarz
Trampkarz

Freestyle

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Intero » 11 kwie 2005, 22:32

Mam 21 lat. Gralem w pilke przez 9 lat. Pogoń Barlinek (IV liga) :D
Jesli chodzi o freestyle to trzeba jednak troszke ćwiczyc a beda efekty:wink: Mnie osobiscie z łatwoscia przychodzi opanowanie wszelkiego rodzaju trickow poniewaz zawsze bylem dobry technicznie (przez wielu uwazany bylem za najlepszego technika w calym klubie :D ) i pilka sie mnie slucha.
Pamietajcie ze trening czyni mistrza :D

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 11 kwie 2005, 22:32

bylem kiedys na stronce (cos bylo mniej wiecej freestyle.lg.cos-tam) moze uda wam sie znalesc -> mam od nich ok 1,5 giga filmikow, i prawde mowiac jest sporo Ciekawych

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 11 kwie 2005, 22:37

A mnie najbardziej cieszy to, ze znam dużos ztuczek, które można wyjkorzystac w grze, m.in. takich jak Giggs i Essien w POWER SOCCER 1, pare innych też :D ALE! Najbardziej ciesze się z tego, iż piłka mi sie klei do nogi, tylko prawej :/
Moga ją podrzucac i łapac z apierwszym razem, obracac sie i tym podobne i trzyma sie, trzyma, to jest dobre!

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 12 kwie 2005, 19:45

Ja freestailowalem, ale juz przestalem bo nie mam czasu na to. Kiedys zawsze jak ogladlem reklamy z pilkarzami to prubowalm ich nasladowac. Zawsze najtrudniej bylo powtarzac tricki davidsa.
Potrafie wszystkie tricki z reklam nike. Nawet te robione przez Ronaldinho (np. kilkakrotne obracanie nogi nad piłka itp.)
tez to umiem. Mam takie szczescie ze gralem kiedys w pilke ze paroma argentynczykami i nauczyli mnie pare roznych sztuczek mniedzyinnymi ta a ktorej napisales.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 12 kwie 2005, 20:09

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 16:27

Ej a probojecie cos wymyslac sami ?? Chodzi o to ze nie tylko patrzysz jak Robi Ronaldinho i probojesz ansladowac ...

Chodzi mi o to czy samii probojecie sobie wymyslac jakies tricki ??

Ja cos proboje, ale mi nie wychodzi zza bardzo ale sie staram ... :P

pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”