Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sty 2011, 17:00
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 17:02
Tam grała kadra, więc nie rozumiem. Bo na stadionie Lecha, to kibice Kolejorza będą terroryzować ludzi z sektora, bo nie śpiewają?cloner pisze:Przed kupowaniem biletów powinno się zorientować na jaki sektor się kupuje, a nie na ten najtańszy.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2011, 17:12
Przecież napisałem, co o tym sądzę. Jakieś problemy z czytaniem? Jeśli tak to przypomnę:Bienias pisze:Cloner nigdy nie pisz o zasadach ulicy i jak to Bart ujał "honor", "duma" i "szacunek". Litar splunal na kobiete. Za takie rzeczy dostaje sie w morde nawet od wlasnej ekipy.
Ode mnie tyle. Rozmowa z "elitą" tego forum nie daje mi satysfakcji.cloner pisze:Moje jest takie, że plują tylko Ci malutcy.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 sty 2011, 17:19
cloner no bez jaj, to jest repra. ludzie przyjezdzaja z calej Polski i kupuja bilety w swoich OZPN, napewno pierwsza rzecza jaka zrobia to sprawdzanie czy na danym sektorze w czasie meczow ligowych prowadzony jest mlyn... bo wtedy najprawdopodobniej na reprze tez bedziecloner pisze:Przed kupowaniem biletów powinno się zorientować na jaki sektor się kupuje, a nie na ten najtańszy.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 17:24
cloner pisze:Przed kupowaniem biletów powinno się zorientować na jaki sektor się kupuje, a nie na ten najtańszy.
Kupując bilet na kadrę nie jest się w stanie sprawdzić, czy dany sektor jest oblegany przez najzagorzalszych kibiców. Czy np zwykły Kowalski wie, czy w miejscu gdzie będzie siedział jadą z dopingiem? Pewnie, że nie.czeher pisze:cloner no bez jaj, to jest repra. ludzie przyjezdzaja z calej Polski i kupuja bilety w swoich OZPN, napewno pierwsza rzecza jaka zrobia to sprawdzanie czy na danym sektorze w czasie meczow ligowych prowadzony jest mlyn...
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 17:27
w której sek, widać jakoby litar splunął na kobietę ? Jesteś pewny ? Bo jak dla mnie dostaje koleś, który przemieszcza się z prawej do dolnej lewej części ekranu i to w niego celował i to on dostał. Samo plucie oczywiście nie jest niczym godnym pochwały.Bienias pisze:itar splunal na kobiete. Za takie rzeczy dostaje sie w morde nawet od wlasnej ekipy.
to jest lepsze od II ligibartbuks pisze:Proponuję nie używać słów "honor", "duma" i "szacunek" w kontekście kibiców Lecha.
Otóż to.. zachowanie litara. Oddzielajmy zatem podstawowe sprawy i nie mieszajmy w to Lecha bo to jest śmieszneBienias pisze:iekawi mnie twoje zdanie nt zachowania Litara.....
poziom dobiegł dnaMoże niech Lech reklamuje ten sektor i ostrzega, że tam biją, plują, ale za dopłatą jeszcze zgwałcą i zorganizują masowe molestowanie dzieci...
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 17:30
Poziom to może sięgnąć dna, a dobiec to możesz do autobusuMENDEZ pisze:poziom dobiegł dna
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 sty 2011, 17:31
MENDEZ pisze:2) świadków co słyszeli, o co poszło
Bo prawda jest taka, że widzimy tylko i wyłącznie obraz. Nie wiemy o co poszło. Być może koleś zaczął pyskować, może był paru piwkach i włączyło mu się bohaterstwo... tego nie wiemy
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 sty 2011, 17:31
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 28 sty 2011, 17:35
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 sty 2011, 17:36
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 17:36
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sty 2011, 17:41
mam rozumiec ze cale stowarzyszenie na czele ktorego stoi jest smieszne? po tym co zrobil jak najbardziej. pamietaj ze on jako szef stowarzyszenia reprezentuje je swoja parszywa geba.Otóż to.. zachowanie litara. Oddzielajmy zatem podstawowe sprawy i nie mieszajmy w to Lecha bo to jest śmieszne
jednym slowem jego kumpli z WL. tak oni zawsze mowia prawde a GW klamie.1) warto by było poznać opinię obu panów i litara i tego kolesia w białym dresie
2) świadków co słyszeli, o co poszło
1.48.w której sek, widać jakoby litar splunął na kobietę ? Jesteś pewny ?
zaraz napiszesz ze Litara tam nie byloNatomiast na 100% nie dostała kobieta
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 17:47
Jak Twoje oczy tam widzą, że dostała kobieta to są dwa wyjścia:Bienias pisze:1.48.
Nic takiego nie napisałem. Przeczytaj co napisałem raz jeszcze.Bienias pisze:mam rozumiec ze cale stowarzyszenie na czele ktorego stoi jest smieszne?
Skąd wiesz, że wszyscy z WL ? To kadra była. Dobra inaczej: po prostu dobrze by było wiedzieć, o co poszło i jakie padały tam słowa.Bienias pisze:jednym slowem jego kumpli z WL. tak oni zawsze mowia prawde a GW klamie
Bienias pisze: zaraz napiszesz ze Litara tam nie bylo
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 19:00
Podobno mają mnie zaprosić do 13 edycji "Tańca z Gwiazdami".BERGKAMP pisze:Naprawdę robisz tu za prawdziwą gwiazdę - w każdym temacie wszystko wiesz najlepiej. Jesteś naprawdę cool.
I nikt zapewne przez jakiś czas nie będzie ich tam robił.maciek_88 pisze:Sprawa jest prosta - nikt nie każe robic spotkań reprezentacji w Poznaniu, jeżeli mają byc takie akcje.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio