Polscy kibice - Strona 104

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8738
Kontakt:

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2011, 19:23

bartbuks pisze:Jaki wódz, takie wojska.
Obawiam się, że najlepsze w Polsce.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 19:32

cloner pisze:Obawiam się, że najlepsze w Polsce.
Tym bardziej jest to przykre

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2011, 19:37

bartbuks pisze:
cloner pisze:Obawiam się, że najlepsze w Polsce.
Tym bardziej jest to przykre
Jesteś taki obeznany, a przynajmniej na takiego się kreujesz. A nie wiesz jak wygląda współpraca stowarzyszeń kibicowskich w innych klubach? No chyba, że znasz tylko stolicę.

Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 28 sty 2011, 19:45

bartbuks pisze: Widzę, że Poznań się przebudził, aby bronić regionalnych tradycji.
Niczego bronić nie muszę i tego robić nie będę. Niestety Cię nie zadowolę.

Poznań ma się dobrze.

Następnym razem wysil się bardziej.

Nie czuję wewnętrznej potrzeby wciskania ludziom kitu, tak jak Ty. Dlatego też tego unikam.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2011, 20:08 przez BERGKAMP, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 sty 2011, 19:45

Dobra moze zgodze sie,... ze w zamysle chcial opluc goscia ale juz nie przekonacie mnie, ze w rzeczywistosci nie trafil w kobietę. Poza tym to i tak marne usprawiedliwienie, takie rzeczy to nie przystoja w przedszkolu, a co dopiero w doroslym zyciu. Stanowiska swoje wymagaja, godnej postawy, panowania nad innymi a nie samemu plucia na lewo i prawo w ludzi. Jestem ciekaw kto obecnie bedzie bral go powaznie jako czlowieka...
A to, ze podnosi sie alarm na 2strony wcale nie dziwi... to tak jakby Jarek oplul elektorat PO, mniejszy by byl gdyby byl to trzeciorzedny posel PiSu
A tu lider...
cloner pisze:A nie wiesz jak wygląda współpraca stowarzyszeń kibicowskich w innych klubach?
liderzy tez pluja?

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 19:50

cloner pisze:Jesteś taki obeznany, a przynajmniej na takiego się kreujesz.
Na nikogo się nie kreuje i nikomu nie narzucam swojego zdania. Na znawcę kreujesz się Ty, bo opierdalasz każdego że na mecze nie chodzi. Plotka niesie, że jeszcze kilka lat temu kochałeś się w (L) na piersi, a teraz stałeś się nagle ultrasem Polonii Bytom? Awansik zmienił uczucia?

Czego się czepiasz? Że wg mnie koleś co robi takie akcje i nazywa się jednym z liderów Lecha, robi im po prostu obciach? Nie zgadzasz się z tym? Twój problem, ja mam inne zdanie. Lech tworzy fantastyczne widowiska i robi nam w Europie niezłą reklamę. Ale oprócz zainteresowanego pracuje nad tym kilkaset innych osób, bez których serca i zaangażowania nie byłoby tego. Ale teraz będzie nazywać się ich bydłem, bo typ zrobił przedstawienie.

Nie rozumiem takich ludzi jak Ty. Staruch przesadził na Legii i nagle okazało się, że ma za sobą tylko kilkudziesięciu gówniarzy, bo łatwo ich zmanipulować. Poważni ludzie i starszyzna legendarnych kibiców Legii szybko nauczyła ich pokory.
cloner pisze:A nie wiesz jak wygląda współpraca stowarzyszeń kibicowskich w innych klubach?
Tylko nie stawiaj siebie za wzór, bo szkoda aby koledzy dowiedzieli się, że kibicowałeś Legii.

Całe Ekstraklasy nie znam, ale wiem zapewne więcej niż Ty.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 19:56

bartbuks pisze: teraz będzie nazywać się ich bydłem, bo typ zrobił przedstawienie
Skoro nazywasz nas bydłem, bez honoru, do których nie można mieć szacunku, ludzi bez dumy, najlepiej zwierzętami (nie obrażając zwierząt - dadać należ, bedzie ostrzej) etc, etc na podstawie jak to nazwałeś "przedstawienia typa" to świadczy to o tym jak coś Ciebie bardzo uwiera i jak sam jesteś zacofany postrzegając tysiace przez pryzmat jednej osoby, w jednym momencie. Po drugie ten "typ" zrobił i robi więcej dla wizerunku polskiej piłki niż Ty. Natomiast oczy widzą to, co chcą zobaczyć.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 sty 2011, 19:58

Po drugie ten "typ" zrobił i robi więcej dla wizerunku polskiej piłki niż Ty
Czy mógłbyś łaskawie wymienić jego zasługi ? Tak po ludzku jestem ciekaw.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 20:00

MENDEZ pisze:Po drugie ten "typ" zrobił i robi więcej dla wizerunku polskiej piłki niż Ty.
To jak już zrobił tyle dla wizerunku polskiej piłki, to tak jak napisał czeher powinien zachowywać się godnie do zajmowanej funkcji.

Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że nie stać was nawet na jedno zdanie krytyki wobec tego typu zachowania, tylko przyjmujecie pozycję obronną. To o czymś świadczy...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2011, 20:02

bartbuks pisze:Czego się czepiasz? Że wg mnie koleś co robi takie akcje i nazywa się jednym z liderów Lecha, robi im po prostu obciach? Nie zgadzasz się z tym? Twój problem, ja mam inne zdanie
Kolejny po Bieniasie co czytać nie potrafi. Widać taka mazowiecka przypadłość.
bartbuks pisze:Tylko nie stawiaj siebie za wzór, bo szkoda aby koledzy dowiedzieli się, że kibicowałeś Legii
Nie martw się, wiele osób wie, że sympatyzowałem z tym klubem, zresztą to tylko sympatia była przez "internet/tv".
bartbuks pisze:ultrasem Polonii Bytom?
Pudło.
bartbuks pisze:Awansik zmienił uczucia?
Też pudło.
bartbuks pisze:Nie rozumiem takich ludzi jak Ty
Nie dziwię się. Jak poczujesz kibicowskiego bluesa to zrozumiesz.

Miłego wypisywania głupot.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 20:08

cloner pisze:Kolejny po Bieniasie co czytać nie potrafi. Widać taka mazowiecka przypadłość.
Bieniasa w to nie mieszaj.
Ja tylko zapytałem, nic nie stwierdziłem. Choć czasami mam wrażenie, że piszesz na alibi, tak aby nikt Ci nic nie zarzucił.
bartbuks pisze:teraz stałeś się nagle ultrasem Polonii Bytom?
cloner pisze:Pudło.
Piknikiem?
cloner pisze:Jak poczujesz kibicowskiego bluesa to zrozumiesz.
Jak ja odpalałem na Żylecie race, to Ty uczyłeś się obsługiwać Sopcasta.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2011, 20:14

bartbuks pisze:Piknikiem?
Pomiędzy piknikiem a Ultrasem są też inni kibice. Widać GW i TVN zrobiły ci papkę z mózgu.
bartbuks pisze:Jak ja odpalałem na Żylecie race, to Ty uczyłeś obsługiwać się Sopcasta.
WOW. Podaj adres, wyślę list z gratulacjami. Dodam też znaczek na list zwrotny, odeślesz autograf.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 20:21

bartbuks pisze:Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że nie stać was nawet na jedno zdanie krytyki wobec tego typu zachowania, tylko przyjmujecie pozycję obronną. To o czymś świadczy...
haha, lol. Przecież jeżeli chodzi o jego zachowanie w tym momencie to sam pisałem nie raz, że źle zrobił, więc pomyśl... i to jest właśnie najśmieszniejsze, piszesz by pisać, lecz z czytaniem gorzej lub lepiej udawać, że się nie widzi co piszą inni.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 20:30

cloner pisze:Dodam też znaczek na list zwrotny, odeślesz autograf.
Byłeś niegrzeczny, wiec nie :P
MENDEZ pisze:haha, lol. Przecież jeżeli chodzi o jego zachowanie w tym momencie to sam pisałem nie raz, że źle zrobił, więc pomyśl... i to jest właśnie najśmieszniejsze, piszesz by pisać, lecz z czytaniem gorzej lub lepiej udawać, że się nie widzi co piszą inni.
W tym poście?
http://www.pilka.pl/forum/polska/polscy ... ml#p547627
Niee, tutaj analizujesz, nie potępiasz.
http://www.pilka.pl/forum/polska/polscy ... ml#p547636
Tutaj pod naciskiem potępiasz plucie, ale nic nie ma, że potępiasz akcję Liter&Company.

Nigdzie nie napisałeś, że źle zrobił, przynajmniej nie bezpośrednio. Chcę to mieć czarno na biały. Aaa i nie odpowiedziałeś na pytanie MVB. Też jestem ciekaw.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 20:54

Samo plucie oczywiście nie jest niczym godnym pochwały.
litar mógł i powinien zachować się lepiej, tyle...
Możemy nazwać plucie dnem, ok zgadzam się.
bartbuks pisze:Tutaj pod naciskiem potępiasz plucie, ale nic nie ma, że potępiasz akcję Liter&Company.
naciskiem... haha żałosne... aż żal komentować
bartbuks pisze:Chcę to mieć czarno na biały
haah ;( a to też będzie pod przymusem ? hehe
bartbuks pisze:Aaa i nie odpowiedziałeś na pytanie MVB. Też jestem ciekaw.
Och... zobaczcie jak współpracuje Kibolskie Stowarzyszenie Wiara Lecha z klubem, jak są organizowane wyjazdy i jak te wyjazdy wyglądają, zobaczcie jaki wizerunek mają mieszkańcy danego miasta o nas zanim tam przybędziemy, jaki mają gdy wyjeżdżamy, zobaczcie jak wygląda atmosfera na Bułgarskiej. To są tylko jedne z wielu widoczne rzeczy, których wasze zakompleksione ego nie potrafi dostrzec. Oczywiście nie jest to zasługa samego litara, ot nie da się zrobić tak wielkich rzeczy w pojedynkę, ale prezesem ot tak dla zabawy wybrany nie został. Dodam, że w szeregach WL są i prawnicy, politycy i wszelkiej innej maści ludzie, młodzi, starsi a nie "łyse karki" z pałami jak to wielu z was "myśli"... "myśli gazetą wyborczą"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”