Obawiam się, że najlepsze w Polsce.bartbuks pisze:Jaki wódz, takie wojska.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2011, 19:23
Obawiam się, że najlepsze w Polsce.bartbuks pisze:Jaki wódz, takie wojska.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 19:32
Tym bardziej jest to przykrecloner pisze:Obawiam się, że najlepsze w Polsce.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2011, 19:37
Jesteś taki obeznany, a przynajmniej na takiego się kreujesz. A nie wiesz jak wygląda współpraca stowarzyszeń kibicowskich w innych klubach? No chyba, że znasz tylko stolicę.bartbuks pisze:Tym bardziej jest to przykrecloner pisze:Obawiam się, że najlepsze w Polsce.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 28 sty 2011, 19:45
Niczego bronić nie muszę i tego robić nie będę. Niestety Cię nie zadowolę.bartbuks pisze: Widzę, że Poznań się przebudził, aby bronić regionalnych tradycji.
BERGKAMP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 sty 2011, 19:45
liderzy tez pluja?cloner pisze:A nie wiesz jak wygląda współpraca stowarzyszeń kibicowskich w innych klubach?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 19:50
Na nikogo się nie kreuje i nikomu nie narzucam swojego zdania. Na znawcę kreujesz się Ty, bo opierdalasz każdego że na mecze nie chodzi. Plotka niesie, że jeszcze kilka lat temu kochałeś się w (L) na piersi, a teraz stałeś się nagle ultrasem Polonii Bytom? Awansik zmienił uczucia?cloner pisze:Jesteś taki obeznany, a przynajmniej na takiego się kreujesz.
Tylko nie stawiaj siebie za wzór, bo szkoda aby koledzy dowiedzieli się, że kibicowałeś Legii.cloner pisze:A nie wiesz jak wygląda współpraca stowarzyszeń kibicowskich w innych klubach?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 19:56
Skoro nazywasz nas bydłem, bez honoru, do których nie można mieć szacunku, ludzi bez dumy, najlepiej zwierzętami (nie obrażając zwierząt - dadać należ, bedzie ostrzej) etc, etc na podstawie jak to nazwałeś "przedstawienia typa" to świadczy to o tym jak coś Ciebie bardzo uwiera i jak sam jesteś zacofany postrzegając tysiace przez pryzmat jednej osoby, w jednym momencie. Po drugie ten "typ" zrobił i robi więcej dla wizerunku polskiej piłki niż Ty. Natomiast oczy widzą to, co chcą zobaczyć.bartbuks pisze: teraz będzie nazywać się ich bydłem, bo typ zrobił przedstawienie
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 sty 2011, 19:58
Czy mógłbyś łaskawie wymienić jego zasługi ? Tak po ludzku jestem ciekaw.Po drugie ten "typ" zrobił i robi więcej dla wizerunku polskiej piłki niż Ty
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 20:00
To jak już zrobił tyle dla wizerunku polskiej piłki, to tak jak napisał czeher powinien zachowywać się godnie do zajmowanej funkcji.MENDEZ pisze:Po drugie ten "typ" zrobił i robi więcej dla wizerunku polskiej piłki niż Ty.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2011, 20:02
Kolejny po Bieniasie co czytać nie potrafi. Widać taka mazowiecka przypadłość.bartbuks pisze:Czego się czepiasz? Że wg mnie koleś co robi takie akcje i nazywa się jednym z liderów Lecha, robi im po prostu obciach? Nie zgadzasz się z tym? Twój problem, ja mam inne zdanie
Nie martw się, wiele osób wie, że sympatyzowałem z tym klubem, zresztą to tylko sympatia była przez "internet/tv".bartbuks pisze:Tylko nie stawiaj siebie za wzór, bo szkoda aby koledzy dowiedzieli się, że kibicowałeś Legii
Pudło.bartbuks pisze:ultrasem Polonii Bytom?
Też pudło.bartbuks pisze:Awansik zmienił uczucia?
Nie dziwię się. Jak poczujesz kibicowskiego bluesa to zrozumiesz.bartbuks pisze:Nie rozumiem takich ludzi jak Ty
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 20:08
Bieniasa w to nie mieszaj.cloner pisze:Kolejny po Bieniasie co czytać nie potrafi. Widać taka mazowiecka przypadłość.
bartbuks pisze:teraz stałeś się nagle ultrasem Polonii Bytom?
Piknikiem?cloner pisze:Pudło.
Jak ja odpalałem na Żylecie race, to Ty uczyłeś się obsługiwać Sopcasta.cloner pisze:Jak poczujesz kibicowskiego bluesa to zrozumiesz.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2011, 20:14
Pomiędzy piknikiem a Ultrasem są też inni kibice. Widać GW i TVN zrobiły ci papkę z mózgu.bartbuks pisze:Piknikiem?
WOW. Podaj adres, wyślę list z gratulacjami. Dodam też znaczek na list zwrotny, odeślesz autograf.bartbuks pisze:Jak ja odpalałem na Żylecie race, to Ty uczyłeś obsługiwać się Sopcasta.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 20:21
haha, lol. Przecież jeżeli chodzi o jego zachowanie w tym momencie to sam pisałem nie raz, że źle zrobił, więc pomyśl... i to jest właśnie najśmieszniejsze, piszesz by pisać, lecz z czytaniem gorzej lub lepiej udawać, że się nie widzi co piszą inni.bartbuks pisze:Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że nie stać was nawet na jedno zdanie krytyki wobec tego typu zachowania, tylko przyjmujecie pozycję obronną. To o czymś świadczy...
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2011, 20:30
Byłeś niegrzeczny, wiec niecloner pisze:Dodam też znaczek na list zwrotny, odeślesz autograf.
W tym poście?MENDEZ pisze:haha, lol. Przecież jeżeli chodzi o jego zachowanie w tym momencie to sam pisałem nie raz, że źle zrobił, więc pomyśl... i to jest właśnie najśmieszniejsze, piszesz by pisać, lecz z czytaniem gorzej lub lepiej udawać, że się nie widzi co piszą inni.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 sty 2011, 20:54
Samo plucie oczywiście nie jest niczym godnym pochwały.
litar mógł i powinien zachować się lepiej, tyle...
Możemy nazwać plucie dnem, ok zgadzam się.
naciskiem... haha żałosne... aż żal komentowaćbartbuks pisze:Tutaj pod naciskiem potępiasz plucie, ale nic nie ma, że potępiasz akcję Liter&Company.
haahbartbuks pisze:Chcę to mieć czarno na biały
Och... zobaczcie jak współpracuje Kibolskie Stowarzyszenie Wiara Lecha z klubem, jak są organizowane wyjazdy i jak te wyjazdy wyglądają, zobaczcie jaki wizerunek mają mieszkańcy danego miasta o nas zanim tam przybędziemy, jaki mają gdy wyjeżdżamy, zobaczcie jak wygląda atmosfera na Bułgarskiej. To są tylko jedne z wielu widoczne rzeczy, których wasze zakompleksione ego nie potrafi dostrzec. Oczywiście nie jest to zasługa samego litara, ot nie da się zrobić tak wielkich rzeczy w pojedynkę, ale prezesem ot tak dla zabawy wybrany nie został. Dodam, że w szeregach WL są i prawnicy, politycy i wszelkiej innej maści ludzie, młodzi, starsi a nie "łyse karki" z pałami jak to wielu z was "myśli"... "myśli gazetą wyborczą"bartbuks pisze:Aaa i nie odpowiedziałeś na pytanie MVB. Też jestem ciekaw.
MENDEZ
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio