Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 31

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 10 kwie 2005, 10:52

herdek>>> niemogli zagrac tak jak zawsze...po 1 czerwna Głowackiego, a po 2 kara Mauro...i teraz sie wymienia..Mauro zagra z Pogonia a Głowa nie...i obrona bedzie taka Baszczu, Kłos, Stolarczyk, Mijailovi...chyba ze wepchnie Vidliczke;]

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 10 kwie 2005, 15:14

Ale mi chodziło o styl gry, że zagrali tak samo jak w innych meczach ;)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 10 kwie 2005, 16:03

czekaj bo my sie chyba nierozumiemy..ze WIsła Kraków zagrała tak jak w innych meczach??

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 kwie 2005, 1:37

Mazi przyjmijmy, że to o przewagę na boisku chodziło 8).

Pojednania ciąg dalszy :shock::

Żem powiedział, w temacie innym, że się znowu bluzga Wisłę na Cracovii. Tak to jest powtarzać niesprawdzone wiadomości. Prada to nie była, kajam się :wink:. A teraz coś dla fanatyków zgody :shock:

Obrazek

Aha i jeszcze raz :shock:. Większość mediów, których dzienniki miałem dziś (no wczoraj, niech będzie 8)) przyjemność oglądać wspomniała o burdach na Koronie, nie wspomniała o przepychankach w Krakowie z policją. Jude Gang próbował się do Legionistów dobrać :shock:. Widać muszą odreagować, a jeszcze nie chcą tykać Wiślaków.

Co do zdjęcia, to kolejne niepotwiedzone info (czyli pewnie będę dementował za parę godzin :lol:). Był sobie gość co na stadionie Cracovii związał szaliki Wisły i Cracovii Zapytacie, w którym szpitalu, bądź kostnicy można go spotkać. Otóż nie bardzo. Paru wyskoczyło, ale sektor się za samobójcą ujął...
Oczywiście podejrzewam, że historia nie wydarzyła się na młynie :twisted:.

PS. Coś tu śmierdzi :twisted:.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 11 kwie 2005, 8:44

Ten facet najbardziej po lewej stronie się jakoś tak niewyraźnie na nich patrzy :lol:

Tak w ogóle to myślę, że spokój (pojednanie to za duże słowo) w Krakowie jest możliwy tylko wszystko zależy od odpowiedniej reakcji na działania tych "zaprawionych w bojach kibiców", którzy do samego kibicowania przypisują jakąś chorą ideologię. To chyba jakaś banda sfrystrrowanych ludzików, którzy tylko w ten sposób mogą się wreszcie poczuć kimś... :?

A propos meczu Cracovii z Legią. W pierwszej połowie wszystko z dopingiem było spoko, ale pojawiła się raz czy dwa śpiewka "Wisła to stara..." ale została skutecznie zagłuszona gwizdami i dopingiem dla swojej drużyny przez normalną część widowni. Sprawa z rzuceniem racy: to "kibice" Legii jako pierwsi ją rzucili - na flagę Cracovii. Oni ją im tylko odrzucili (oj musiało boleć).

PS. Tylko żeby nie wyszło, że bronie kibiców Pasów - oni też nie zachowali się godnie, ale to Legioniści zaczeli napinkę...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 11 kwie 2005, 14:29

co do meczu Craxa - Legia:D w ty jest ukryty sens...przeciez Surma grał w Wiśle;] a teraz chce odkupic swoj bład przejscia na Łazienkowska:D

Awatar użytkownika
mikszon
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikszon » 11 kwie 2005, 15:13

Kiedy wy słyszeliscie, na wczorajszym meczu, ze "Wisla to...". Piszecie to z wlasnych obserwacji, czy po prostu z opowiesci?? Bo ja byłem na meczu i niczego takiego nie odnotowałem. Jeżeli chodzi, o te burdy to nie byli kibice Cracovii, tylko banda idiotów, którzy nie potrafią robić nic oprócz lania się po mordach. Z raca było dokładnie tak jak napisał Pisakk. Zreszta, zobaczymy co będzie się działo na Wiśle z Pogonią. Podobno macie razem siedzieć... :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 kwie 2005, 15:45

Ja jush napisałem, że zostałem wprowadzony w błąd, w związku z tymi bluzgami :oops:. A reszta pisała, że parę osób intonowało pieśń o tym co sądzą na temat Wisły, ale ich zagłuszyli...

A co do Pogonii na Wiśle, to Portowcy chyba nie przyjeżdzają...
A nawet jeśli, postanowiono ich umieścić na sektorze D, gdzie matki z dziećmi miały być w założeniu :twisted:. Bynajmniej nie na X ich zaprosiliśmy 8).

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 11 kwie 2005, 16:00

mikszon pisze:Kiedy wy słyszeliscie, na wczorajszym meczu, ze "Wisla to...". Piszecie to z wlasnych obserwacji, czy po prostu z opowiesci?? Bo ja byłem na meczu i niczego takiego nie odnotowałem. Jeżeli chodzi, o te burdy to nie byli kibice Cracovii, tylko banda idiotów, którzy nie potrafią robić nic oprócz lania się po mordach. Z raca było dokładnie tak jak napisał Pisakk. Zreszta, zobaczymy co będzie się działo na Wiśle z Pogonią. Podobno macie razem siedzieć... :twisted:
Oglądałem ten mecz na C+ i mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że przynajmniej raz ktoś tam zaczął śpiewać "Wisła to..." ale wtedy rozległy się gwizdy ze strony normalnych kibiców - zresztą jak najbardziej słuszne :wink: Choć z drugiej strony nie jestem pewien, którzy kibice to zaczęli śpiewać, ale gdzieś tam wyczytałem na forum Cracovii, że to właśnie oni. Ale ręki sobie nie dam uciąć....

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 11 kwie 2005, 16:27

pewnie zapanowalo juz: Papieża pochowali to mozna wrocic do normalnego pseudozycia...

Awatar użytkownika
mikszon
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikszon » 11 kwie 2005, 22:34

No skoro tak, mówisz Pisakk tofaktycznie może coś w tym jest, choć ja jak mówię nic takiego nie słyszałem. Może rzeczywiście zostało to zagłuszone gwizdami, z czego się bardzo się cieszę. Zresztą o antydopingu wypowiadałem się kilka postów wyżej!
Nawiązując do wypowiedzi Mazi`ego to myślę, że smierć Papieża i tak dużo zmieniła. Większość kibiców w Krakowie, zapragnęła żeby w końcy było normalnie, i stara się naprawdę utrzymać zgodę, o czym na przykład świadczy, zagłuszanie starej piosenki o sąsiadce z drugiej strony Błoń. Szkoda tylko, że nadal pozostaje grupa idiotów, dla których nie ma żadnych autorytetów, i zupełnie nic do nich nie trafia. Co gorsza to oni odpowiedzialni są za wizerunek wszytkich kibiców, chociaż tak naprawdę są w mniejszości. Ale uważam, że jeżeli dalej ich zachowanie będzie spotykało się z nieustanną krytyka reszty społeczeństwa, to ich dokonania zejdą na drugi plan! Taką mam nadzieję! Chociaż nadzieja wiadomo czyją jest matką :roll: Oby tym razem się nie sprawdziło...

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 12 kwie 2005, 8:33

Źieńczuk im pokaże jak sie gra w prawdziwą piłke i to najlepszy transfer Wisły. :D

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 12 kwie 2005, 14:07

niebyłby najlepszy gdyby Kuźba grał tak jak 2 lata temu;]

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 13 kwie 2005, 19:00

2-2 w rewanzu z Polonia.. a Wróbel sie ocenia od 'dobry' ;/

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 kwie 2005, 19:28

Mazi pisze:2-2 w rewanzu z Polonia.. a Wróbel sie ocenia od 'dobry' ;/
Rezerwie się w głowie poprzewracało...
Jako młodzi powinni gryść trwę, żeby się pokazać, skoro dostają tak mało szans, a oni jeszcze fochy strzelają :evil:. Wróbel zaliczył swój debiut w pierwszym zespole, a po meczu wypowiedz: Oceniam się na dobry, zawaliłem przy drugiej bramce, ale strzelec chciał dośrodkować tylko piłka się od nierówności odbiła :shock:, poza tym to dlatego, że w drugiej połowie byliśmy jush myślami z naszymi rodzinami. No ja wiem, czy to nie jest czasem bezczelnośc. Jest w Wiśle tyle lat, gra wyłącznie w trzecioligowych rezerwach, debiutuje u Mistrza Polski, a on zamiast czuć głód piłki, jush po pierwszej połowie nudzi się i chce do mamusi :roll:... No trochę to nie poważne.
Młodzi biorą przykład ze starszych. Lekcja minimalizmu z Gruzinami i Norwegami nie poszła na darmo...

Poza tym to Kuźba wciąż nie może strzelić, ale zaliczył asystę przy strzale Brożka, a Magiera- chyba jedyny młody, któremu się chce, asysta w debiucie, ze stałego fragmentu dośrodkowanie na głowę Klosa i gol :).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”