Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 19

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 kwie 2005, 12:59

RoRo pisze: wedlug mnie Veron nie powinien grac w pierwszym skaldzie .... Jak juz cos to powienni postawic na Emre Belozoglu (jezeli sie wykurowal bo ostatnio mial kontuzje.. na sparingu doznal).
Ja jakos sobie obecnie Interu bez Verona nie wyobrazam. Przeciez w kazdym meczu zbiera jedne z najwyzszych not w druzynie. Natomiast Emre sam wiesz RoRo co On ostatnio gadal. I z takim podejsciem powinno zabraknac Go w kadrze na Milan. Wielkim nieporozumieniem jest gra C.Zanettiego w praktycznie kazdym meczu. Jednak najwazniejsze to awansowac niewazne jak byleby awansowac

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 kwie 2005, 13:03

Ale Veron jest stary, malo dynamiczny .... i wogole jakis taki dziwny .... potrzeba odmlodzenia lini pomocy zeby tam mlode i silne chlopy ganialy ....

Aha jeszcze w ataku nie wiem czy powiwnen byc Adriano- Cruz , Oba-Cruz czy Adriano-Martins ....

|Jak myslicie ??

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 kwie 2005, 13:26

Co do ataku nie mam najmniejszych watpliwosci , ze Adriano-Martins. Natomiast w sprawie Verona ciagle pozostane przy swoim. Ma 30 lat wiec nie jest jeszcze tak duzo poza tym reszta jest w dobrym wieku. Tzn. VDM , Stankovic , Cambiasso , Emre czy C.Zanetti. Wiec jeden weteran ( o ile tak mozna nazwac 30 latka) nie zaszkodzi.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 kwie 2005, 14:27

serek408 pisze:Co do ataku nie mam najmniejszych watpliwosci , ze Adriano-Martins. Natomiast w sprawie Verona ciagle pozostane przy swoim. Ma 30 lat wiec nie jest jeszcze tak duzo poza tym reszta jest w dobrym wieku. Tzn. VDM , Stankovic , Cambiasso , Emre czy C.Zanetti. Wiec jeden weteran ( o ile tak mozna nazwac 30 latka) nie zaszkodzi.
Jak dla mnie to w srosku pomocy powinien grac cambaisso (def) Stankovic (of) i jeszcze jakis zawodnik w stylu Emre (dobra technika i walecznosc) po skrzydlach mamy VDM i KILYego .... tym sposobem zagralibysmy taktyka 4231 tj

=====================Toldo=====================

J.Zanetti=========Cordoba=======Burdisso=========Coco=

--------------------Emre==================Cambiasso========

Meyde=================Stankovic=============KILY====

===================Adriano=======================

W miare uplywu meczu bysmny grali coraz ofensywniej lub tez defensywniej .....

później zamiana taktyki do gry z dwoma napastnikami (schodzi Emre za niego Martins) i mamy znow 442 :D:D:D:D:D

Co wy nato ??

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 kwie 2005, 14:35

Gra jednym napasnikiem nie bylaby najlepszym rozwiazaniem. Jak wiadomo Inter swietnie gra nawet trojka napastnikow. Pozatym Killy to juz nie ten sam zawodnik i mogl pokazac swoja przydatnosc dla druzyny w meczu z Bologna jednak zagral slabo. To samo Coco. Moim zdaniem obecnie optymalny sklad wyglada nastepujaco:Toldo- J.Zanetti , Cordoba , Materazzi , Favalli (wolalbym Pasquale jednak jak wiadomo jest wypozyczony do Sieny)- Stankovic , Veron , Cambiasso , Recoba - Adriano , Martins

Owszem mogliby grac czesciej Burdisso czy VDM , ale najsilniejsza formacja wyglada tak. Pozdr

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 kwie 2005, 14:38

serek408 pisze:Gra jednym napasnikiem nie bylaby najlepszym rozwiazaniem. Jak wiadomo Inter swietnie gra nawet trojka napastnikow. Pozatym Killy to juz nie ten sam zawodnik i mogl pokazac swoja przydatnosc dla druzyny w meczu z Bologna jednak zagral slabo. To samo Coco. Moim zdaniem obecnie optymalny sklad wyglada nastepujaco:Toldo- J.Zanetti , Cordoba , Materazzi , Favalli (wolalbym Pasquale jednak jak wiadomo jest wypozyczony do Sieny)- Stankovic , Veron , Cambiasso , Recoba - Adriano , Martins

Owszem mogliby grac czesciej Burdisso czy VDM , ale najsilniejsza formacja wyglada tak. Pozdr
Tylko ze Favalli gra bardzo slabo ....

Materazzi kontuzjoway wiec za niego daje (z powodu formy) Mihailovica

Lepiej juz za Stankovica dac VDM bo przeciez wraca do fory a jest typowym skrzydlowym wiec powinein grac ... !!!!!

Stankovica z racji gry VDM dac do srodka (moim zdaniem z aVerona ) i to jest moj opytmalny sklad ....

Z tym ze ostatnio lepiej od Martinsa gra Cruz .....
wiec czemu ma rgac Martins jak Cruz wali duzo bramkek ??

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 kwie 2005, 14:48

Duzo bramek?! w 20 rozegranych meczach (w tym jak wchodzil) strzelil 6 goli. Nie jest to dobry wynik tym bardziej , ze ostatnio gra czesto i takze skutecznoscia ie grzeszy. Natomiast Martins jest 2 razy skuteczniejszy i bardziej przebojowy. Z kolei Cruz to typ zawodnika ktory tylko sepi i czeka az ktos mu idealnie poda pilke. Po prostu obroncy Mialanu takiego pilkarza jak Cruz przycmia po 20 minutach. VDM moze zagrac bo jak wiadomo nie ma Recoby , Killy raczej od poczatku nie zagra natomiast na lewo przesunie sie Stankovic wowczas zrobi sie miejsce na prawej wlasnie dla Andego

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 kwie 2005, 15:05

serek408 pisze:Duzo bramek?! w 20 rozegranych meczach (w tym jak wchodzil) strzelil 6 goli. Nie jest to dobry wynik tym bardziej , ze ostatnio gra czesto i takze skutecznoscia ie grzeszy. Natomiast Martins jest 2 razy skuteczniejszy i bardziej przebojowy. Z kolei Cruz to typ zawodnika ktory tylko sepi i czeka az ktos mu idealnie poda pilke. Po prostu obroncy Mialanu takiego pilkarza jak Cruz przycmia po 20 minutach. VDM moze zagrac bo jak wiadomo nie ma Recoby , Killy raczej od poczatku nie zagra natomiast na lewo przesunie sie Stankovic wowczas zrobi sie miejsce na prawej wlasnie dla Andego
Gdyby nie Julio i jego sepiarstwo to bysmy mieli kolejny remis --- z Bologna ....

pomysl czasami co mowisz .... Cruz ma ostatnio na inter.it coraz to lepsze oceny i jest wogole strasznie dobrym napastnkiem :D:D:D:D

Martins gra fajnei ale dalej tak na mongoła :D:D:D

Zobaczymy jak Mancio wymysli ale czuje ze bedzie duet Cruz-Adriano

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 kwie 2005, 9:45

RoRo , a Ty myslisz , ze jak by zagral Martins to by nie strzelil? Cruz byl jedynym napastnikiem w meczu z Bologna i gdyby nie On to ktos inny by strzelil. Pozdr

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 12 kwie 2005, 13:06

TOLDO: Podobno ma odejść do Arsenalu...jednak myśle ze Wenger go nie kupi bo ma już swoje lata...Toldo raczej i tak odejdzie, a jego miejsce zajmie Julio Cesar !
FONTANA: Chyba po sezonie zakonczy kariere albo odejdzie...jeszcze w jakimś średniaku Serie B by się przydał!
CARINI: Jak w koncu grać nie zacznie to będzie to stracony-wielki-talent! Niech jak najszybciej odejdzie! Musi grać! Najlepiej w Hiszpanii!
CORDAZ: Melodia przyszłości - nie wiem jak gra, ale chyba jako trzeci bramkarz sie nadaje narazie!
CORDOBA: Podobno ma oferte z Realu - niech idzie, w Interze już nic wiecej nie osiagnie - najlepsza liga dla niego to Francuskeea lub Hiszpanska!
BURDISSO: Wielki talent - myślałem ze bedzie grał w podstawowej 11, ale jeszcze przyjdzie czas dla niego!
J.ZANETTI: Stalowy człowiek...nie widze go z żadnym innym klubie! Jeszcze z rok może być z niego pożytek!
MIHAJLOVIC: Dobrze wykonuje rzuty wolne, ale na Inter to on za stary chyba jest...niech zakonczy kariere w Sampdorii - kiedyś przecież tak grał!
ZE MARIA: Dla mnie w solidny zawodnik, ale za słaby na Inter!
FAVALLI: Powinien zostać, rutyniarz zawsze się sprzyda!
MATERAZZI: Niech zostanie - reprezentacyjny obrońca...będzie z niego porzytek!
GAMARRA: Totalna pomyłka, zawodnik=zapchajdziura...niech wraca do AEK !
COCO: Szkoda mi go - ciagłe kontuzje....podobno ma odejść do Parmy, moim zdanim powinien zostać i powalczyć o miejsce!
EMRE: Chyba odejdzie bo ma propozycje z ManU. Marnuje sie w Interze!
C.ZANETTI: Powiem tak - jam kibic Juve - jak Inter chce go oddać to my go bierzem w zamian za Giannichedde!
VAN DER MEYDE: Marnuje sie -0 on stworzony jest do gre na wyspach! Newcastle i ManU. sie pytało w lato o niego! No i Ajax wchodzi w gre!
DAVIDS: Chyba odejdzie - Roma lub Ajax - oby nie wrócił do Juve!
KILY GONZALEZ: Jestem za tym zeby zmienił klub bo wyjdzie mu to na dobre, z Valenci pewnie Vicente odejdzie wiec by miał miejsce na lewej stronie! A moze Cuper sciagnie go do Mallorci?
CAMBIASSO: Zawodnik solidny, ale w Interze na ławke - chodz po przejsciu z Realu zrobił postepy!
KARAGOUNIS: Niech wraca do Grecji...
STANKOVIC: Niech zostanie - świetny, szybki zawodnik!
REBECCHI: Hmm..nie wiem jak gra, ale lepiej dl;a niego jest zeby gdzies sie ograł bo w Interze miejsca pewnego nie wywalczy!
CRUZ: Odejdzie napewno....w przecietnym klubie bedzie miał pewne miejsce w ataku, ale nie w Interze!
ADRIANO: Jak Chelsea lub Real nie wyrwie go Interowi to wyjdzie to na dobre....i Adriano i Interowi....Powinien zostać!
RECOBA: Niech odejdzie...on poprostu w Interze sie wypalił - Hiszpania czeka na niego otworem!
MARTINS: Talent może i wielki ale dopóki Vieri i Adriano sa w składzie to on nie wyjdzie w podstawowej 11 !
VIERI: Podobno ma odejść....wielki klub go już chyba nie kupi! Niech odejdzie!

Julio Cesar
J.Zanetti - Burdisso - Materazzi - Maxwell
Stanković - Fiore - De Rossi - Langella
Adriano - Montella

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 kwie 2005, 15:14

Alkoholiko pisze:TOLDO: Podobno ma odejść do Arsenalu...jednak myśle ze Wenger go nie kupi bo ma już swoje lata...Toldo raczej i tak odejdzie, a jego miejsce zajmie Julio Cesar !
FONTANA: Chyba po sezonie zakonczy kariere albo odejdzie...jeszcze w jakimś średniaku Serie B by się przydał!
CARINI: Jak w koncu grać nie zacznie to będzie to stracony-wielki-talent! Niech jak najszybciej odejdzie! Musi grać! Najlepiej w Hiszpanii!
CORDAZ: Melodia przyszłości - nie wiem jak gra, ale chyba jako trzeci bramkarz sie nadaje narazie!
CORDOBA: Podobno ma oferte z Realu - niech idzie, w Interze już nic wiecej nie osiagnie - najlepsza liga dla niego to Francuskeea lub Hiszpanska!
BURDISSO: Wielki talent - myślałem ze bedzie grał w podstawowej 11, ale jeszcze przyjdzie czas dla niego!
J.ZANETTI: Stalowy człowiek...nie widze go z żadnym innym klubie! Jeszcze z rok może być z niego pożytek!
MIHAJLOVIC: Dobrze wykonuje rzuty wolne, ale na Inter to on za stary chyba jest...niech zakonczy kariere w Sampdorii - kiedyś przecież tak grał!
COCO: Szkoda mi go - ciagłe kontuzje....podobno ma odejść do Parmy, moim zdanim powinien zostać i powalczyć o miejsce!
C.ZANETTI: Powiem tak - jam kibic Juve - jak Inter chce go oddać to my go bierzem w zamian za Giannichedde!
VAN DER MEYDE: Marnuje sie -0 on stworzony jest do gre na wyspach! Newcastle i ManU. sie pytało w lato o niego! No i Ajax wchodzi w gre!
KILY GONZALEZ: Jestem za tym zeby zmienił klub bo wyjdzie mu to na dobre, z Valenci pewnie Vicente odejdzie wiec by miał miejsce na lewej stronie! A moze Cuper sciagnie go do Mallorci?
CAMBIASSO: Zawodnik solidny, ale w Interze na ławke - chodz po przejsciu z Realu zrobił postepy!
REBECCHI: Hmm..nie wiem jak gra, ale lepiej dl;a niego jest zeby gdzies sie ograł bo w Interze miejsca pewnego nie wywalczy!
CRUZ: Odejdzie napewno....w przecietnym klubie bedzie miał pewne miejsce w ataku, ale nie w Interze!
ADRIANO: Jak Chelsea lub Real nie wyrwie go Interowi to wyjdzie to na dobre....i Adriano i Interowi....Powinien zostać!
RECOBA: Niech odejdzie...on poprostu w Interze sie wypalił - Hiszpania czeka na niego otworem!
MARTINS: Talent może i wielki ale dopóki Vieri i Adriano sa w składzie to on nie wyjdzie w podstawowej 11 !

Julio Cesar
Adriano - Montella
No i po co ty to piszesz ?? :roll: :roll: :roll: :roll:

ps..
RoRo , a Ty myslisz , ze jak by zagral Martins to by nie strzelil? Cruz byl jedynym napastnikiem w meczu z Bologna i gdyby nie On to ktos inny by strzelil. Pozdr
No ale strzelil i naleza mu sie brawa :D:D:D:D Ja go tam lubie :P

pozdro

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 12 kwie 2005, 15:49

RoRo pisze:
Alkoholiko pisze:TOLDO: Podobno ma odejść do Arsenalu...jednak myśle ze Wenger go nie kupi bo ma już swoje lata...Toldo raczej i tak odejdzie, a jego miejsce zajmie Julio Cesar !

Julio Cesar
Adriano - Montella
No i po co ty to piszesz ?? :roll: :roll: :roll: :roll:

ps..
No ale strzelil i naleza mu sie brawa :D:D:D:D Ja go tam lubie :P

pozdro
pisze to po to zeby...głupi miał zagadke...o - żeby se posta nabić - i co ? zagieło?

Napisałem co sądze o dróżynie Interu w temacie o tejże właśnie dróżynie!!!!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 kwie 2005, 16:07

Wow //

Pytam sie dlatego bo w innym temacie bylo to samo wiec chyba nie ma sensu pisac znow .... :\

Jak chcesz to sobie pisz co sadzisz o druzynie ...

ps.

Vieri narazie ma pewne miejsce w skaldzie z Adriano ?? Bobo jest teraz taki slaby ze plakac mi sie chce choc to moj ulubiony pilkarz ... ale to juz czas koncczyc chyba :|

pozdro

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 kwie 2005, 17:01

Ja tez Cruza lubie ale napewno nie jest lepszy od Vieriego , Martinsa czy Recoby i na miejsce w 11 nie zasluguje. Pozdr

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 kwie 2005, 17:04

Ja myślę że Cruz trochę sie marnuje w Interze bo w z tego co wiem to mało gra. Jak nastroje przed meczem? Mam nadzieję że wygracie 3-0 bo nie lubię Milanu. Bierzcie przykład z Deportivo z poprzedniego sezonu :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”