Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 511

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2431
Kontakt:

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lut 2011, 21:59

Ładne brameczki i pełna kontrola meczu. Miło popatrzeć jak taki Nani potrafi celnie dośrodkować, nie to co w Realu wrzutki na pierwszego obrońcę. :lol: AV coś tam próbuje, ale nie mają argumentów i powinniście w miarę spokojnie to wygrać. Zmieniam mecz, może Arsenal dostarczy więcej emocji. :P

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 lut 2011, 22:01

Jak masz możliwosc oglądaj Sun-Chelsea, ogladam 10 minut i nawet nie mam kiedy isc po herbate.

Jak my stracilismy tego gola to ja nie wiem...

edit. Jak my stracilismy gola to ja nie wiem, gdzie była obrona..Vidic swietny gol, mecz spokojnie mogł sie zakonczyc 6-2, tyle było okazji, AV odpowiedziała poprzeczką Younga. Co Nani potrafi zrobic na metrze z rywalem jest niesamowite.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 01 lut 2011, 22:58

Bardzo dobry mecz Rooneya, dwie bramki i asysta mam nadzieję, że na tym niepoprzestanie. Pierwsza połowa pewniejsza w wykonaniu United, którzy kontrolowali przebieg spotkania, choć w sumie Nani odstawiał takie cyrki, że głowa mała (drybling w obronie - nieudany zresztą, i jego częste przewracanie) zrekompensował się wspaniałą asystą. Druga połowa nieco nerwowa, ten gol Benta taki z dupy, obrona zaspała. Niesamowita bramka Vidica, po której mogłem być spokojny o zwycięstwo, szkoda że Berba dzisiaj jakiś taki nijaki był, w sumie miał dwie sytuacje z których powinien paść gol, oby tylko się nie zaciął na następne 4-5 meczy. Dziwne, że Ferguson zrobił tylko jedną zmianę (34 minuta Anderson), miałem nadzieję że Hernandez wejdzie i coś strzeli :)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 lut 2011, 23:02

Nani sie przewrócił bo Dunne mu ostro wszedł ciałem, a za pierwszym razem zrobił zły obrot i dobrze że nic sie z kolanem nie stało, w 2 połowie Clark go idiotycznie powstrzymał i tez upadł. Dodam od siebie że bardzo dobry mecz Carricka i rewelacyjny wręcz Fridela

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 lut 2011, 23:17

Bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu. Myślę, że gdyby nie Friedel(podziwiam tego faceta) spokojnie byłoby wyżej, bo okazje naprawdę sobie stwarzaliśmy. Takiego spokojnego zwycięstwa się nie spodziewałem. Z Villą gra nam się zwykle ciężko i myślałem, że dziś też nie będzie łatwo, a poszło wszystko super. Ważne, że Roo wykorzysta od razu pierwszą sytuację, którą miał. Nani faktycznie przy drugiej bramce dograł pięknie tę piłkę, ale aż tak bym go RealFan nie chwalił, bo jemu też zdarzają się beznadziejne dośrodkowania tzw. "Sagna". Szkoda tej straconej bramki, bardzo głupiej zresztą, bo przez chwilę mogliśmy być nie pewnie wynik. Sam bałem się, że to może być punkt zwrotny Villi. Ale wtedy Vidic strzelił bramkę jakiej się po nim nie spodziewałem :)

Warto odnotować kto walczył o porażki rywali dzisiaj. Dla Sunderlandu strzelali Bardsley i Richardson, a dla Evertonu Saha. Brawo panowie :wink:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lut 2011, 23:19

Gdyby Friedel był z 2-3 lata młodszy to nawet bym nie myślał o tych De Geach, Neuarach itd. tylko jego brał z pocałowaniem ręki, jako zastępce Van Der Sara.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 02 lut 2011, 10:32

Mecz dobry, powinno być więcej. Pierwsza połowa bardziej mi się podobała, bo mieliśmy mecz całkowicie pod kontrola i Villa była zupełnie bezradna.

Wczoraj Dunne zaatakował niemal w identyczny sposób Naniego jak Rafael Varney'a i tak jak myślałem...ani słowa o tym :lol:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 lut 2011, 10:39

red85 pisze:Wczoraj Dunne zaatakował niemal w identyczny sposób Naniego jak Rafael Varney'a i tak jak myślałem...ani słowa o tym :lol:
Jakiś link?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lut 2011, 12:13

red85 pisze:Wczoraj Dunne zaatakował niemal w identyczny sposób Naniego jak Rafael Varney'a i tak jak myślałem...ani słowa o tym
na pewno bym napisał, ale meczu nie oglądałem. :p

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 02 lut 2011, 20:15

Manchester United have confirmed defender Gary Neville has announced his retirement from football.

The former England right-back, who made over 600 appearances for the Red Devils, has hung up his boots with immediate effect.
wow, czemu nie poczekał do końca sezonu z tym. Wiele lat grał zasłużenie w czerwonej koszulce zdobywał trofea odnosił liczne sukcesy i może już zmęczony jest, postanowił odpocząć.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lut 2011, 20:25

no Gary czas na transfer do Milanu :wink:

20 lat w jednym klubie..... :cry:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lut 2011, 20:35

W domku pisałem o ewenemencie jakim jest Giggs, który spędził całą karierę w jednym klubie z jednym menadżerem. A wszak z Nevillem jest dokładnie taka sama sytuacja, ze Scholsem również. Kapitalne. Napiszę w stylu fanów Barcy, coś wyjątkowego, TYLKO u nas mogło do czegoś takiego dojść 8) Fucking Brilliant!

Gary LEGEND! Dziękujemy za wszystko!

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 02 lut 2011, 21:03

KajoFC pisze:
Manchester United have confirmed defender Gary Neville has announced his retirement from football.

The former England right-back, who made over 600 appearances for the Red Devils, has hung up his boots with immediate effect.
wow, czemu nie poczekał do końca sezonu z tym. Wiele lat grał zasłużenie w czerwonej koszulce zdobywał trofea odnosił liczne sukcesy i może już zmęczony jest, postanowił odpocząć.
A widziałeś w ilu meczach w tym sezonie grał? Tak więc sam sobie odpowiedz.

Dzięki Gary za wszystko!

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 02 lut 2011, 21:44

Właśnie po tym poznaję się faceta z klasą. Wiedział, że nie gra na poziomie do którego przyzwyczaił nas przez tyle lat. Nie chciał już dostawać okazji do gry z litości. Gary dokładnie sobie zdał sprawę, że to jest właściwy czas, aby odejść z honorem. To jeden z graczy, których nigdy nie zapomnę. 20 lat w United, czyli całe moje życie. Coś niesamowitego, co zasługuje na ogromny szacunek! Powodzenia w życiu Gary, dzięki za wszystkie wspaniałe wspomnienia!

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 02 lut 2011, 22:14

Jeden z moich ulubionych zawodników, uwielbiałem go. Pasja z jaką podchodził do wykonywanych obowiązków jest czymś, do czego powinni dążyć wszyscy zawodnicy w tym klubie. Już to kiedyś powiedziałem - to po prostu był jeden z nas. Wielki fan United, który olbrzymią pracą doszedł do tego o czym marzą miliony na całym świecie. Najlepszy prawy obrońca w historii PL. Szkoda tej kontuzji z sezonu 06/07, bo był wtedy w świetnej formie, a nasza prawa flanka chyba nigdy nie wyglądała tak dobrze jak wtedy.

PS
"I haven't got the appetite to be a manager, I would be too emotional."

"The TV work is interesting in some ways, but I would have to watch other clubs!"
Cały Gary :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”