Polscy kibice - Strona 110

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lut 2011, 21:32

cloner jedni maja swoja strategie ataku a drudzy obrony... teraz do pelnej prawdy nie dojdziesz, nie udowodnisz ze koles byl pijany - a slowa tej studentki to dla mnie niewiele warte - akurat ja wywolali bo niby studnetka i kobieta wzbudzi wieksze zaufanie ....ale nalezy do ich frakcji a kto wie kto ja puka - ze podniose tutaj rubasna teorie.
Na filmie widze tylko, ze koles stoi sobie z zalozonymi rekoma, nagle skreca sie i pochyla - mozna dosc do wniosku, ze spluwa na ziemie - wtedy ktos z kibicow Lecha cos do niego pierdzieli w ostry sposob, potem pojawia sie Lama i odrazu jest ostra wymiana zdan... Kobiety nie chcial opluc ale ciezko powiedziec czy nie trafil.
Smieszy mnie to, ze nie pojawil sie bo nie ma poszkodowanych... jakby nie bylo, to on powinien przepraszac i stawic sie osobiscie,
sam pewnie wie ze nie wytrzymalby psychicznie, zaszczuto by go pytaniami, wyszedlby na frajerzyne (jak sam keidys na forum o kims pisal)

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 01 lut 2011, 21:47

Bienias pisze:po co oni chca rozmawiac ze smieciami*? Na stadionie byl im malo?
:roll:
Twoje posty mają chyba jeden cel:
Bienias pisze:specjalnie tak napisalem zeby wywolac wilka z lasu.
czeher ale on przeprosił, co prawda w nagraniu.
Lecz raczę tu napisać, że przeprosić to on może poszkodowanych, a ich nie było... choć próbowali się z nimi skontaktować. Poniekąd takie spotkanie by się bardzo przydało, choćby za składanie przez tą Panią niezgodnych z materiałem wideo wydarzeń.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lut 2011, 21:49

MENDEZ pisze:czeher ale on przeprosił, co prawda w nagraniu
Właśnie. W nagraniu. Dla mnie to trochę takie nijakie.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 01 lut 2011, 21:56

Dlatego chciał osobiście, bo co z tego, że powtórzy się przy innych, jak oni znów usłyszą to co najwyżej... z nagrania. Nie daje rady, nie z jego winy póki co. I tak jak wspomniałem - wyjaśnić kwestię "oplucia" kobiety, czy "wypędzenia" z trybuny. Bo za te kłamstwa też chyba ktoś przeprosić musi...

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lut 2011, 22:10

MENDEZ pisze:Nie daje rady, nie z jego winy póki co.
:think:

On jest osoba publiczna i powinien wyjasnic, wytlumaczyc - tak to widze, obojetnie o kogo by nie chodzilo... jestes osoba publiczna, sa wzgledem twojej osoby jakies zarzuty, zawirowania to zwoluje konferencje prasowa i mowie co i jak a nie wysylam zastepcow albo nagrywam kilkusekundowy filmik...

Awatar użytkownika
callousnes
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: callousnes » 01 lut 2011, 23:11

Wiara Lecha kontra propaganda antykibicowska GW
http://www.youtube.com/watch?v=M06ZNdQG ... r_embedded 8)

Prawda sie czynami obroni a poznacie tych klamcow z mediow po klamliwej manipulacji i po klamstwach !

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 02 lut 2011, 16:53

Właśnie na TVP1 w Celowniku mówią o Litarze. Pokazali dokładnie nagranie, zwolniono nawet taśmę w momencie w którym pan Krzysztof miał opluć kobietę. I rzeczywiście plunął jej prosto w twarz. Chociaż udzielam się w środowisku kibicowskim i mam negatywne zdanie o GW to muszę przyznać, że Litar stracił u mnie szacunek. Śmieć plujący kobiecie w twarz - totalny upadek moralny.
Ostatnio zmieniony 02 lut 2011, 17:34 przez Marco Van Basten, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 lut 2011, 17:25

Marco_Van_Basten pisze:Pokazali dokładnie nagranie, zwolniono nawet taśmę w momencie w którym pan Krzysztof miał opluć kobietę. I rzeczywiście plunął jej prosto w twarz.
serio ? :O w sumie jednak bylem ostatnio za ta opcja, ze jednak nie oplul a jedynie cos tam moglo trafic. wiec jak mowisz ze prosto w twarz to jestem w lekkim szoku mimo wsyztsko

A Wiara swoje... nie oplul, :lol:

gazeta wziela sie na dobre za litara http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001, ... kadza.html
taki clzowiek nie powinien byc prezesem, WL powinna go czym predzej odciac dla swohego dobra

Pelno niekonsekwencji... Pleszkun mowi, ze on zerwal z dawnym towarzystwem przez ktore mial klopoty. A jakis czas temu Litar wydawal oswiadczenie, ze nie ma zamairu zrywac kontaktow z ludzmi ktorzy maja problemy z rpawem a zrobili wiele dla Lecha :P

Oplul, nie oplul.. itp

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8729
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lut 2011, 17:30

czeher pisze:taki clzowiek nie powinien byc prezesem, WL powinna go czym predzej odciac dla swohego dobra
Jaka to różnica czy Litar będzie rządził WL jako prezes, czy będzie rządził WL 'z tyłu', jako teoretycznie zwykły członek stowarzyszenia? :wink:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 lut 2011, 17:37

Może i GW niepotrzebnie robi z tej akcji taką aferę, bo tylko rozsławia pewne osoby, ale pewne jest to, że zagięła parol na Litara. Wczorajsza konferencja, wypowiedzi wiceszefa i wideo-przeprosiny to jedna kpina. Sorry ale dla mnie Wiara Lecha się ośmiesza. Nie tak załatwia się takie sprawy.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 02 lut 2011, 17:39

serio ?
Jak najbardziej. Nagranie nawet pokazano z zoomem w momencie plucia. Oczywiście nic nie jest pewne. Możliwe, że Litar po prostu zobaczył jakiś drobny paproch na twarzy kobiety i go zdmuchnął. Albo jej dmuchnął w twarz albo opluł :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lut 2011, 17:41

bartbuks pisze:Nie tak załatwia się takie sprawy.
Też tak myślę, GW wzięła się za "kręcenie afery" trochę za późno. Zbyt wiele teraz osób myślących zadaje pytanie "czemu tak późno?"

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lut 2011, 17:44

mnie to w sumie nie dotyczy i mało obchodzi, ale skoro widziałem, to powiem :P
bo też widziałem przed chwilą to w TVP i koleś rzeczywiście napluł jej w twarz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lut 2011, 17:47

fieldy pisze:bo też widziałem przed chwilą to w TVP i koleś rzeczywiście napluł jej w twarz.
To był moment, jak tego kolesia opluł, ona stała trochę z boku, inna perspektywa kamery.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 lut 2011, 17:48

Może dopiero ktoś im podrzucił nagranie? Nie wszystko wypływa bardzo szybko. Prawda jest taka, że w tym momencie obie strony przeginają. GW nakręca sprawę, choć zdaje sobie sprawę jaką fantastyczną reklamę robi Litarowi. A WL (aka WA :P ) zachowuje się śmiesznie. Zamiast uderzyć się w pierś i przyznać do rzeczy, które wg ich samych są istotne, to kręci i robi jakieś szopki z filmami. Bo zainteresowany ma "awersję przed publicznymi wystąpieniami", jak to powiedział wiceszef! W asyście kumpli vs jeden typ to on kozak jest, ale jak trzeba wykazać się odrobiną honoru, pokazać skruchę, schować dumę do kieszeni, to nie. A wystarczyło wczoraj osobiści uderzyć się w pierś i temat by się skończył.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”