F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 72

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 kwie 2005, 17:46

serek408 pisze:Podobno Quaresma przeszedl do Porto w rozliczeniu za Deco.
Co nie zmienia faktu ze Barcelona zrobila bardzo źle ... wg mnie mogla dozucic Pporo no niech bedzie jakiegos Overmarsa czy L.Enrique .. jak nie pokonczyli karier .... ale ni Quaresme ...

to tak jakby w rozliczeniu za Giulego Barca oddala Inieste ... wielki talent sie marnuje .....

Quaresma mialby miejsce w skladzie bo Giuly nie gra ostatnio najlepiej ...

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 kwie 2005, 17:48

Zgadzam się, Luis Garcia to znakomity zawodnik i Barca trochę "strzeliła sobie w stopę" sprzedająć go do Liverpoolu. Ale z drugiej strony kto mógł przewidzieć, że Giuly bedzie tak często kontuzjowany? No i umówmy się - po tym co pokazywał w Monaco - wszyscy spodziewali sie po nim "trochę więcej".

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 kwie 2005, 17:56

za luisa garcie dostali sporo kasy, tyle ile jest wart, a moze wiecej. quaresma poszedl by deco mogl przyjsc, giuly mial grac na prawej, nikt nie mogl przewidziec, ze bedzie taka flanelką. jedyny błąd barcy to oddanie kluiverta.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 kwie 2005, 18:00

zawdi pisze:za luisa garcie dostali sporo kasy, tyle ile jest wart, a moze wiecej. quaresma poszedl by deco mogl przyjsc, giuly mial grac na prawej, nikt nie mogl przewidziec, ze bedzie taka flanelką. jedyny błąd barcy to oddanie kluiverta.
Hmm no Kluivert jest bardzo dobrym pilkarze i pewnie dobrze by sie uzupelniali z E2 no ale wtedy po co Maxi ?? po co Saviola ?? Oni ne mieliby szans na gre i musieliby odejsc. ..

Widzialem troszke Kluiverta i musze powiedziec ze bardzo dobrze gra ... Barca chyba rozwiazala z nim kontrakt nie ?? Newcastle go z wolnego transferu wzielo ... tak mi sie ydaje przynajmniej... jak bylo inaczej to neich mnie ktos poprawi :P:P:P

pozdro

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 18:01

zawdi pisze:za luisa garcie dostali sporo kasy, tyle ile jest wart, a moze wiecej. quaresma poszedl by deco mogl przyjsc, giuly mial grac na prawej, nikt nie mogl przewidziec, ze bedzie taka flanelką. jedyny błąd barcy to oddanie kluiverta.
Nie wiadfomo właśnie z tym Kluivertem. W Barcelonie cieniutko się spisywał, robił co troche rozróby. W Newcastle się odrodził, strzela bramki więc chyba oddanie Kluverta to nie był błąd. Na miejscu Kluiverta mają przecież fenomenalnego Eto'o który w pełni zastępuje Patricka.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 kwie 2005, 18:07

magus pisze:
Nie wiadfomo właśnie z tym Kluivertem. W Barcelonie cieniutko się spisywał, robił co troche rozróby. W Newcastle się odrodził, strzela bramki więc chyba oddanie Kluverta to nie był błąd. Na miejscu Kluiverta mają przecież fenomenalnego Eto'o który w pełni zastępuje Patricka.
Ale chodzi o to zeby byl jeden napastnik silny skoczny dobrze grajacy glowa i przewidujacy i jeszcze jeden taki jak E2 szybki zwinny i dobrze ryblujacy ....

moim zdaniem duet E2 i Kluivert lepszy niz Maxi - E2 ....

Wogole keidys kluivert bardzo dobrzze gral z Savila a Javier jest podobny do E2 wiec teraz pewnie tez by sie rozumieli ....

pozdro

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 kwie 2005, 18:09

magus pisze: Nie wiadfomo właśnie z tym Kluivertem. W Barcelonie cieniutko się spisywał, robił co troche rozróby. W Newcastle się odrodził, strzela bramki więc chyba oddanie Kluverta to nie był błąd. Na miejscu Kluiverta mają przecież fenomenalnego Eto'o który w pełni zastępuje Patricka.
czy ja wiem czy cieniutko? w ostatnim sezonie nie gral duzo. miewal czeste kontuzje, zarzad chcial wymusic zgode na nizszy kontrakt i nie dawal grac wiele. rozroby? bez przesady.
porownaj kluiverta do giuly'ego. giuly ma wysoki kontrakt, a jak dla mnie jest duzo slabszy. eto'o jest bardzo dobry, ale tez ma lepszych zawodnikow, ktorzy mu pilki dogrywaja. wydaje mi sie, ze mial od e2 lepsza technike i swietnie gral glowa.

roro - za luisa garcie dostali tyle i jest wart, a nawet wiecej. quaresma odszedl by mogl przyjsc deco. nikt nie mogl wtedy przewidziec, ze giuly bedzie taka flanelką. kluiv poswzedl za free

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 18:31

Na miejsce Kluiverta mają jeszcze sprowadzone zimą z River Plate-Maxi Lopeza. Jednak czuć, że to duży talent, w barcelonie sobie za barzdo nie pogra.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 kwie 2005, 18:42

A ja mysle ze dobrze zrobili rozwiazujac z Kluivertem kontrakt. Koles byl kiedys dobry ale jego najlepsze lata gry juz dawno minely. Po drugie jest juz tez stary i powoli bedzie odchodzil na emeryturke. Podobno Barca jest zainteresowana pozyskaniem Smitha z MANU. Ciekawe jakby sie spisywal duet E2, Smith. Nie zapominajmy jeszcze o Larssonie ktory powinien sie za niedlugo wyleczyc.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 18:46

Kluivert wypalił się w Barcy, a odrodził się w Newcastle :D :D :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 kwie 2005, 18:48

Larsson za góra dwa sezony zakończy karierę... Nie sądzę, by po tak poważnej kontuzji wrócił do swojej wyśmienitej formy, jaką prezentował na początku gry w Barcy. Ja mu źle nie życzę, ale stwierdzam fakt. :lol: Co do transferu Smitha, wydaje mi się, że Alan nie opuści United. Podoba mu się tam, i raczej ojczyzny nie opuści tylko po to, by ławkę na Old Trafford zamienić na ławkę na Camp Nou. ;) Ale ciekawie by się prezentował atak Eto'o-Smith. ;)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 16:52

No jezu .. wkoncu to sie musialo stac .. przeciez w tych czasach bez reklam sie nei da :P:P:P

Barca tez nie ma kasy to musi sie wspierac reklamami ale ja nie mam pretensji bo jak wiemy Inter ma reklame PIRELLI, Real ma Siemensa a Valencia chyba TERRANOVE .... :P

pozdro

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 14 kwie 2005, 8:52

My nie mamy reklam bo trzymamy sie ponad 100 letniej tradycji i dzięki temu nasze koszulki są najpiękniejsze. :D

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 14 kwie 2005, 15:33

krzychu212 pisze:My nie mamy reklam bo trzymamy sie ponad 100 letniej tradycji i dzięki temu nasze koszulki są najpiękniejsze. :D
no to juz macie, i po tradycji. :)

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”