Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 lut 2011, 21:18
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 lut 2011, 21:20
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 lut 2011, 21:24
Wenger wyraźnie mówił o ostrym wejściu Bartona w nogi Abou. Oczywiście Joey udawał niewiniątko po całym zajściu. Może jakby kości trzasnęły to wtedy sędzia zastanowiłby się nad czerwienią. Diaby przesadził ale tak jak teraz patrzę na całą akcję to w sumie mu się nie dziwię.It was acompletely unnecessary sending off and I believe Barton was very lucky to stay on the pitch because of his tackle on Diaby.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 lut 2011, 21:26
Żartujesz?moim zdaniem Nolan powinien wylecieć bez żadnego ale.
Pardon w takim razie jak zwykle wychodzi, że polskim portalom nie można ufać, bo pisali o czymś innym na sport.pl matko co za amatorkaWenger wyraźnie mówił o ostrym wejściu Bartona w nogi Abou. Oczywiście Joey udawał niewiniątko po całym zajściu. Może jakby kości trzasnęły to wtedy sędzia zastanowiłby się nad czerwienią.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 lut 2011, 21:31
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 lut 2011, 21:33
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 lut 2011, 21:34
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 lut 2011, 21:36
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 lut 2011, 21:39
To albo ja jestem ślepy albo ty, bo Diaby jak najbardziej czerwień, Nolan żółta.Magnum pisze:To przykro mi Kamil. Jak dla mnie to murowane czerwo. Przepisy mowia ze jak podniesiesz na kogos reke to automatyczne czerwo. Uwazaj, bo zaraz arek przyjdzie.
http://arsenalist.com/video/?id=xgwj1f - faul na DIabym.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 lut 2011, 21:43
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lut 2011, 21:44
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 lut 2011, 21:48
Jack o dzisiejszym meczu i poziomie sędziowania. Pewnie FA dobierze mu się do tyłka i jakąś karę wlepi bo lepiej udupić piłkarza niż odesłać arbitra do Championship i pojechać mu po kieszeni.Inconsistent refereing needs to stop.its killing the game.if Diaby goes..whats the difference between that and Nolan on our keeper!?? joke
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 lut 2011, 22:06
Właśnie wyczytałem że za rzekome wstrzymywanie gry...fieldy pisze:Przy karnym Nolan podobnie potraktował Wojtka i nie wyleciał, co ciekawe sam Wojtek nie wiadomo za co dostał kartkę. Strzelili mu gola, to wyciąga piłkę w siatki. Jak widać nie wolno tak robić.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 lut 2011, 10:32
Wg mnie jeżeli sędzia wyrzucił Diaby`ego za złapanie za szyję i popchnięcie, to Nolan też powinien za coś takiego wylecieć (a on nawet żółtej nie zgarnął). Podobne zdanie mają eksperci w MOTD, którzy za błędy obarczają liniowego. Wślizg Bartona? Trafił w piłkę, a potem niczym taran powalił AD. Tak jak wyżej napisał KajoFC - geniusz! Karne takie trochę z dupy, bo dam głowę, że inny sędzia przynajmniej jednego nie gwizdnąłbyfieldy pisze:Przy karnym Nolan podobnie potraktował Wojtka i nie wyleciał, co ciekawe sam Wojtek nie wiadomo za co dostał kartkę.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 lut 2011, 10:44
- Cztery stracone gole to nie jest najlepszy wynik, dlatego chcę przeprosić wszystkich, którzy postawili na mnie - napisał golkiper na swoim Twitterze. - Jednak nie da się komentować tego spotkania bez użycia magicznego słowa "arbiter". Chyba myślał, że dziś jest genialny.
Arwin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio