Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1294

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 lut 2011, 19:23

kaczy pisze:
rkoeman pisze:faule na ronaldo:

faule na messim:

:boruta:
No i ?

no i to tyle jezeli chodzi o wymysly realfana na temat wielkich fauli na cr i odpuszczaniu jak gral messi

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 lut 2011, 19:50

Garay świetnie dziś zastępuje środkowych. Pewnie gra. Ogólnie fajnie się bawimy. Ade mnie trochę denerwuje bo za bardzo ucieka na boki, nie grają pod niego i to widać. O dziwo Kaka gra ładnie. Jeszcze coś padnie ;)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2424
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lut 2011, 19:55

E tam niby Real gra dobrze, ale gdzie ten biegający jak dzikie osły Sociedad z pierwszego meczu? Dzisiaj grają jakby Barcę mieli za przeciwnika. W sumie dobrze, że nie trzeba się przemęczać i gra jest bardzo na luzie, ale przeciwnik żenada.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 06 lut 2011, 20:01

Fajnie to dzisiaj wychodzi, szykuje się łatwe zwycięstwo. Ale widać że RSSS za bardzo się nie stara. Trochę za dużo sytuacji marnuje Ronaldo, mimo tych dwóch goli. Podoba mi się Kaka, Ozil jak nas przyzwyczaił do wysokiego poziomu. Adebayor mimo że nic nie strzelił, to nie można mu wiele zarzucić. Coś czuję że dzisiaj Jose da szansę Canalesowi.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 06 lut 2011, 20:03

Faktycznie Sociedad wyglada jak Almeria z Barcelona, nie widac jakby w cokolwiek tutaj wierzyli. Ronaldo chyba sie zdraznil ze Messi go w pichichi dogonil i zaczal strzelac znowu.

Cieszy najbardziej fakt, ze Mou zrozumial potrzebe i zaczal stosowac rotacje. To jak gra Garay zawsze mi sie podobalo, cieszy tez zaufanie do Adebayora i Kaki. W ogole git by bylo jakby sie jeszcze z Pedro Leonem poprzepraszali, bo chlopak grac umie.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 06 lut 2011, 20:03

Przeciwnik swoje sytuacje też miał, ale poważniejszej walki nie podjął. Ade widać, że nie ma dryblingu i zbiegając na boki za dużo pożytku nie robi, ale dlaczego jak już jest w polu karnym nie dostaje podań to nie wiem. Raz od CR dostał dobre podanie po ziemi, ale nie wyszło. Licze na kolejne bramki i pojawienie sie na boisku Canalesa i Benzy.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 06 lut 2011, 20:48

O kur... Adebayor :o Ja nie wiedzialem ze on tak umie. Chyba go nie docenialem sporo, ew. ma forme, chodzi mi o sytuacje z 86min. Szkoda ze nie weszlo.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 lut 2011, 20:57

Szkoda tych kilku akcji Cristiano bo by mecz zakończył z 5 golami ;). Ade rajd przedni wykonał, boisko dłuższe o 5 metrów i pewnie była by brama. Fajnie, że strzelił, ale szału z jego strony nie było. Mecz dobry, trochę za dużo luzu było w tyłach.
Jak Ade tak dalej będzie strzelał to pewnie nie wróci do City. Publikę na SB sobie kupił co było widać przy każdej jego akcji. Dla mnie miłe zaskoczenie to gra Lassa i Garaya.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2424
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lut 2011, 21:01

Druga połowa grana na duże alibi. Byle się nie przemęczać bardziej. Dużo gry na stojaka.

Ade robi swoje i o to chodzi. W przeciwieństwie do Benzemy wygląda na gościa, który wie jak strzelać regularnie gole, jest dużym, silnym czarnuchem i tego nam brakowało. Co nioe znaczy, że grał dzisiaj super, ale źle też nie było i zrobił swoje. Już teraz wydaje się, że warto go będzie zatrzymać na dłużej.

Jak dla mnie obrona trochę słabo. Brakowało koncentracji, jak mecz się za łatwo układał. Rywale nie powinni mieć takich sytuacji, jakie mieli, a stracony gol to popis olewactwa defensywy. Nie powiem by Garay grał źle, ale chciałbym go zobaczyć w meczu, gdzie musi się starać na 100%.

EDIT:

Mourinho o Cristiano:
Ponadto jego sytuacja wygląda inaczej w porównaniu z pewnymi zawodnikami, których to rywal boi się nawet dotknąć. Jest bardzo często kopany, ale ma wielką siłę fizyczną, aby sobie z tym poradzić i iść naprzód.
Żeby nie było, że tylko ja widzę pewne rzeczy. Ale nie, nie chcę poprzez to wywoływać kolejnej dyskusji na kilka stron, w której będę musiał się powtarzać.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 07 lut 2011, 10:17

He,he a mi przy powtorce pierwszego gola Krystyny przyszlo do glowy, ze Ci frajerzy pilnuja go jak Messiego :lol:
Messi ma po prostu za szybkie nogi, krotko prowadzi pilke, wrazenie rzeczywiscie powstaje, i moze rzeczywiscie przeciwnicy maja lekka psychiczna blokade, wiedzac, ze i tak nie sa w stanie nic zrobic, dlatego odstawiaja noge, ale to wlasnie efekt tego o czym wspomnialem na poczaktu, Messi jest za szybki.

aml
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aml » 07 lut 2011, 11:54

RealFan pisze: Mourinho o Cristiano:
Ponadto jego sytuacja wygląda inaczej w porównaniu z pewnymi zawodnikami, których to rywal boi się nawet dotknąć. Jest bardzo często kopany, ale ma wielką siłę fizyczną, aby sobie z tym poradzić i iść naprzód.
Żeby nie było, że tylko ja widzę pewne rzeczy.
Tyle ze cytowanie JM nie jest tu zadnym argumentem. Bo oporcz ciebie i innych ludzi zwiazanych z Realem kto to jeszcze widzi? Cytaty, cytaty, cytaty. Z chęcia je poczytam.

ps. Wczoraj Gijon faulował.... 10 razy. Wynik 4-1(z czego 3 gole strzelone bardzo szybko - cos ci to mowi? - jesli nie, wroc kilka stron wstecz).

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lut 2011, 13:30

to wspanialy dowod jezeli wezmie sie pod uwage jak gracze realu traktowali messiego podczas ostatniego GD i jak to sie dla nich skonczylo

biedny i chory czlowiek. niestety czesc rozsadnych (wydawaloby sie) kibicow realu wierzy w kazde slowo pyskatego portugalczyka

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lut 2011, 18:14

Żal mi Mourinho. Naprawde.

Messiego nie fauluja, Villa nie strzela goli, sedziowie gwizdza pod Barcelone, a on jest traktowany inaczej niz wszyscy.

Special One specjalnej troski.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2263
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 07 lut 2011, 18:35

Też jak czytałem ten wywiad i wypowiedzi pewnego fana Realu z tego forum to mam takie wrażenie, że ich frustracja polega na pretensjach do zespołów grających z Barceloną i sugerują, że się nie starają i odpuszczają mecze Barcelony.Śmiesznie wyglądają takie wypowiedzi bo takie szukanie usprawiedliwień dysproporcji między zespołami jest zabawne i aby Real grał lepiej, a przede wszystkim miał lepsze wyniki to niech ten podobno świetny coach zajmie się zespołem, a nie szukaniem problemów i odciąganiem winy od zespołu Realu Madryt.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 07 lut 2011, 18:48

EnJoy's pisze:niech ten podobno świetny coach zajmie się zespołem, a nie szukaniem problemów i odciąganiem winy od zespołu Realu Madryt.
Kibice i zespoł Realu Madryt jest zadowolony z pracy Mourinho, tylko coś innym kibicom Portugalczyk przeszkadza :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”