Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 807

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 08 lut 2011, 14:13

W sensie ilości ukazywanych się newsów , na stronie głównej jest jakiś news przepisany z faktu o Petrescu z 2009r.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lut 2011, 18:35

E tam. Dla mnie wciąż są znakomici dopóki będą wyłapywać takie perełki ---> http://www.weszlo.com/news/6283

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lut 2011, 18:42

No pewnie. Przecież zamysł portalu był taki, żeby nie robić serwisu informacyjnego, tylko taki, który będzie wali prosto w oczy. Ja tam ich lubię, choć zmiany mogą troszkę obniżyć osiągnięty poziom. Zobaczymy.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 08 lut 2011, 18:44

Mentor pisze:E tam. Dla mnie wciąż są znakomici dopóki będą wyłapywać takie perełki ---> http://www.weszlo.com/news/6283
Perelki? Nie trudno bylo to wylapac, skoro przez 2 dni widnialo to glownej na onecie. :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lut 2011, 18:48

Ale zajebiste pierogi ruskie w Biedronce kupiłem! :beer:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 lut 2011, 18:59

Weszlo to dla mnie wylęgarnia chamstwa i prostactwa. Już wole onet poczytać niż te ich pseudo-zabawne wypociny.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lut 2011, 19:00

bartbuks pisze:Przecież zamysł portalu był taki, żeby nie robić serwisu informacyjnego, tylko taki, który będzie wali prosto w oczy.
zamysl byl jeszcze troche inny :lol: ale z nich tacy bukmacherzy jak pilkarze z ktorych sie smieja...

zreszta jak pamietacie to poczatki weszlo, to newsy z ich kuponami ale jak debet siegnal 3tys czy wiecej skonczyli ...
O serwisie

Weszło! – ileż razy właśnie tak cieszyłeś się z trafnie obstawionego meczu? Strona http://www.weszlo.pl powstała właśnie dla graczy, którzy swoją wiedzę piłkarską lubią wykorzystać do zarabiania pieniędzy. Stworzyliśmy pierwszy w pełni profesjonalny portal futbolowo-bukmacherski, na którym można miło spędzać czas. U nas piłkarskie autorytety doradzają na co stawiać, a także dzielą się swoimi przemyśleniami we własnych blogach. Weszło! to także źródło najświeższych informacji na temat piłki nożnej – u nas newsy podawane są niebanalnie i oryginalnie. My nie przepisujemy innych portali, tylko dostarczamy unikalny produkt.

Weszło! to więc oferta dla tych, którzy szukają wiadomość ze świata piłki, a także chcieliby się dowiedzieć na co grać i gdzie grać – u jakiego bukmachera. Stworzyliśmy też dział pokera, bo to rozrywka, która zdobywa uznanie fanów w całej Europie.
ich typy byly tak wyrafinowane jak srednio zaawansowanego gracza

weszlo jest prostackie, jestem krytycznie do nich nastawiony. Jednak czasem kuchnie odslania - ale nie na tyle aby za to placic...

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 lut 2011, 19:08

Już to kiedyś pisałem, ale jeszcze raz to zrobię. Odważni ludzie, którzy wyzywają piłkarzy od pizdeczek, a nie podpisują się własnym nazwiskiem. Niech żyje odwaga i honor.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lut 2011, 19:12

Dla mnie jest to ciekawostka, bo ja trochę inaczej patrzę na ich twórczość. Znam tych ludzi, lecz np wiem że Ci co ostatnio się tam zaczęli podpisywać to już mają problemy, bo część osób ze środowiska odmawia im wywiadów. Ale zobaczcie ilu jest tam "hejtersów", który jadą z nimi, lecz dziennie z 5-6 razy wpisują ten adres w przeglądarkę.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2272
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 lut 2011, 19:15

Marco_Van_Basten pisze:Już to kiedyś pisałem, ale jeszcze raz to zrobię. Odważni ludzie, którzy wyzywają piłkarzy od pizdeczek, a nie podpisują się własnym nazwiskiem. Niech żyje odwaga i honor.
Dokładnie, ja bym zrozumiał jakby opierdolił kogoś, ale się podpisał i brał odpowiedzialność za swoje słowa, ale ich bohaterstwo jest jak ich teksty.Czasem sobie wyobrażam, że pisze to jakiś wieprz z chipsami i colą przed monitorem, który potrafi tylko krytykować, a nic sam nie zrobi.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lut 2011, 19:16

mysle, ze podpisuja sie Ci z dalszego szeregu... inni dalej "anonimowi"

pamietam tylko nazwisko Cwiakala, ktore nic mi ni mowi ... poza podobienstwem do Cwiakalskiego :lol:

jak sie podpisza to niektorzy wywala ich z nk, czy facebooka i juz nie bedzie newsow

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 08 lut 2011, 19:22

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2329
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 lut 2011, 19:24

Tez mi nowosc :lol: ;)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8717
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 lut 2011, 19:34

No weszło to masakrycznie niski poziom, ciężko się z tym nie zgodzić. Marco dobrze napisał, tchórze do potęgi n. Jak robią porządny wywiad to się podpisują, a jak jadą po kimś to jebane anonimy :lol:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 lut 2011, 20:54

Realia polskiego hokeja:
Kto z kim zagra w play-off Polskiej Ligi Hokejowej? Wcześniej, jak niemal we wszystkich ligach na całym świecie, odpowiedź była prosta: pierwsza drużyna grała z ósmą, druga z siódma itd. Teraz będzie inaczej. Cztery najlepsze drużyny sezonu zasadniczego wybiorą sobie rywala spośród zespołów z miejsc 5-8 (jako pierwszy wyboru dokona lider PLH). Nie odbędzie się to jednak podczas spotkania zainteresowanych klubów, ale... przez telefon.

- O godz. 11 pani Ania Wytrykowska zadzwoni do klubu nr 1 i zapyta, jakiego przeciwnika wybiera. Poczeka, aż przyjdzie odpowiedź faksem i następnie zadzwoni do klubu numer 2. Przekaże, jakie zespoły zostały, poczeka na faks i będzie dzwonić dalej. Czwarty klub poinformuje już tylko o tym, która drużyna została - mówi przewodniczący wydziału gier i dyscypliny PZHL Bogdan Terlecki.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”