Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 lut 2011, 21:23
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 lut 2011, 21:28
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lut 2011, 22:01
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lut 2011, 1:19
Barcelona mecze towarzyskie rozgrywa przeważnie przed sezonem, a z tego co pamiętam w takich meczach, jak i w CdR czy w meczach bez znaczenia Pep daje szansę występu rezerwowym, młodym... Nie specjalnie trafiłeś.aml pisze:to samo dotyczy Barcelony, PG tez moglby dac pograć Milito, Bojanowi czy Alcantarze, ale wowczas rekord DiStefano mielibysmy ciagle aktualny.
Już kiedyś napisałem, ze Ramos powędruje na środek w reprezentacji. Taka jest prawda, czy go lubie czy nie to wg. mnie on zajmnie miejsce powstałe po Puyolu. Nie wiem kto może zająć miejsce czy to Ramosa, czy Capdevili, bo nie licząc Arbeloi totalnie nikt nie dostaje szans. Monreal czy Azpilicueta(ten jest chyba obecnie kontuzjowany) coś tam dostali, ale czy ktoś o tym pamięta. Nie wiem dalczego tak nagle Sfinks zatrzymał się we wprowadzaniu nowych twarzy, przecież to on dał szansę wielu zawodnikom po Aragonesie: Llorente, Mata, Martinez, Pique, Pedro, Busquets, Navas, Pablo(powołany był takze Azpilicueta)itd. Teraz tego nowego dopływu wg. mnie bardzo brakuje.cru pisze:Jarzinho, a kto inny wg Ciebie powinien grac zamiast Puyola? Bo mi sie nic nie nasuwa poza opcja Ramos na srodek i Azpilicueta na prawa, ale to tez nie do konca. Albiol to nie jest i raczej nie bedzie klasa swiatowa, ale poziom solidny reprezentuje i o partaczenie bac sie raczej nie trzeba.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 lut 2011, 1:27
Nie przesadzaj. Moze w OM nie radzi sobie nadzwyczajniej,ale to nadal swietny prawy obronca.Azpilicueta? Na prawej stronie to może grać bardzo solidny Arbeloa, a nie jakiś Azpilicueta.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 lut 2011, 9:33
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 11 lut 2011, 10:25
Nie masz racji kolego, z prostego powodu, nie wykazales, ze to o czym pisal realfan, nie zostalo napisane przez "katalonskiego pismaka", bo przytoczone przez ciebie linki na temat badac prowadzonych przez naukowcow z La Corunii, w zadnym miejscu nie stwierdzaja, ze Messii jest szybszy z pilka niz bez niej (co intuicyjnie jest nielogiczne).Killerbean pisze:nie pisz mi o czytaniu ze zrozumieniem lamo , jak sam nie jarzysz. Pisałem odnośnie katalońskiego pismaka, a nie biegu. Jak nie zrozumiał to do gimnazjum marsz.tylerdurden pisze:Czytanie ze zrozumieniem sie klania "Panie",albo nie przeczytales tego co podlinkowales, albo nie rozumiesz tego co napisal realfan, albo ja jestem slepy![]()
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 lut 2011, 15:08
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 11 lut 2011, 18:20
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 lut 2011, 14:57
tylerdurden pisze:Nie masz racji kolego, z prostego powodu, nie wykazales, ze to o czym pisal realfan, nie zostalo napisane przez "katalonskiego pismaka", bo przytoczone przez ciebie linki na temat badac prowadzonych przez naukowcow z La Corunii, w zadnym miejscu nie stwierdzaja, ze Messii jest szybszy z pilka niz bez niej (co intuicyjnie jest nielogiczne).Killerbean pisze:nie pisz mi o czytaniu ze zrozumieniem lamo , jak sam nie jarzysz. Pisałem odnośnie katalońskiego pismaka, a nie biegu. Jak nie zrozumiał to do gimnazjum marsz.tylerdurden pisze:Czytanie ze zrozumieniem sie klania "Panie",albo nie przeczytales tego co podlinkowales, albo nie rozumiesz tego co napisal realfan, albo ja jestem slepy![]()
Nie bede wdawal sie z toba w pyskowki, bo to nie ma sensu, chcialem tylko wykazac, ze nie podales dowodu na to,ze realfan sie mylil.
Generalnie wczesniej rowniez "naukowcy" z Monachium prowadzili podobne badania, i wyszlo im, ze to jednak Roandlo jest szybszy nawet z pilka, warto wiec bo "badan naukowcow" zawsze podchodzic z dystansem
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilkarzyk » 12 lut 2011, 22:32
pilkarzyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 lut 2011, 22:37
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 13 lut 2011, 21:14
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 lut 2011, 21:49
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 lut 2011, 21:50
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited