Moje też nie, bo każdy ma swój kraj, a księżyc jest jeden dla wszystkich.darek123 pisze:"Polska dla Polaków" "Księżyc dla księży" itp. to nie moje hasła.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 lut 2011, 11:17
Moje też nie, bo każdy ma swój kraj, a księżyc jest jeden dla wszystkich.darek123 pisze:"Polska dla Polaków" "Księżyc dla księży" itp. to nie moje hasła.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 12 lut 2011, 11:21
Mnie jeszcze kiedyś rozśmieszył napis na murze "pole dla buraków".petrdcm pisze:Moje też nie, bo każdy ma swój kraj, a księżyc jest jeden dla wszystkich.darek123 pisze:"Polska dla Polaków" "Księżyc dla księży" itp. to nie moje hasła.
darek123

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 12 lut 2011, 11:27
Nikt nie kwestionuje umiejętności/klasy sportowej Arboledy, ale Polakiem to on będzie mocno sztucznym. To Kolumbijczyk, co udowodnił nie tak dawno rączo hasając z flagą Kolumbii na barkach.petrdcm pisze: Jeśli chodzi o Arbolede, to mieszka w naszym kraju już kilka lat, a co dużo ważniejsze, udowodnił swoje na boiskach i poza nim przynajmniej robiąc wrażenie (mylne czy nie) że jest bardziej Polski niż niektórzy piknikowcy w naszym kraju.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 lut 2011, 11:30
Mnie kiedyś śmieszył widok zaczytujących się w napisach na murach. Teraz jedynie mnie zastanawia że jeszcze im nie minęło.darek123 pisze:Mnie jeszcze kiedyś rozśmieszył napis na murze "pole dla buraków".
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 12 lut 2011, 11:36
Szanowany reżyser Zanussi nawet je czyta a z "Życie jest śmiertelną chorobą przenoszoną drogą płciową" zrobił nawet tytuł filmu.petrdcm pisze:Mnie kiedyś śmieszył widok zaczytujących się w napisach na murach. Teraz jedynie mnie zastanawia że jeszcze im nie minęło.darek123 pisze:Mnie jeszcze kiedyś rozśmieszył napis na murze "pole dla buraków".
darek123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 lut 2011, 13:06
Szanowany przez kogo? Bo ja nie znam człowieka osobiście. Rozumiem, że gdyby ktoś o znanym nazwisku zrobił film o kupie i był królem sedesów też by się na niego powoływał w naszej dyskusji.darek123 pisze:Szanowany reżyser Zanussi nawet je czyta a z "Życie jest śmiertelną chorobą przenoszoną drogą płciową" zrobił nawet tytuł filmu.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 12 lut 2011, 13:12
A ty w ogóle kogoś szanujesz? Bo sądząc z dalszej części twojej wypowiedzi to nie. Jak nie szanujesz np. Jana Pawła II chociaż go "nie znasz osobiście" to prawdziwym Polakiem też nie jesteś bo Polska to Bóg Honor Ojczyzna.petrdcm pisze:Szanowany przez kogo? Bo ja nie znam człowieka osobiście. Rozumiem, że gdyby ktoś o znanym nazwisku zrobił film o kupie i był królem sedesów też by się na niego powoływał w naszej dyskusji.darek123 pisze:Szanowany reżyser Zanussi nawet je czyta a z "Życie jest śmiertelną chorobą przenoszoną drogą płciową" zrobił nawet tytuł filmu.
Mur odgradza barachło od wersalu, chołote od zamków, nieproszonych gości od domostw, opszczymurów żeby nie lali po ścianach. Dlatego jakiejś głębi bym się na siłę w nich nie doszukiwał.
darek123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 lut 2011, 13:19
To zależy po której stronie są napisy.petrdcm pisze:Mur odgradza barachło od wersalu, chołote od zamków, nieproszonych gości od domostw, opszczymurów żeby nie lali po ścianach. Dlatego jakiejś głębi bym się na siłę w nich nie doszukiwał.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 lut 2011, 13:21
W naszej dyskusji szanuję siebie i swoje zdanie. Ty nawet tego nie robisz bo powołujesz sie jedynie na znane nazwisko aby wesprzeć swoje zdanie w które sam wątpisz. Bo gdybyś nie wątpił nie posiłkowałbyś się jakimikolwiek autorytetami jakichkolwiek grup społecznych tylko sam umiał udowodnić swoją rację.darek123 pisze:A ty w ogóle kogoś szanujesz? Bo sądząc z dalszej części twojej wypowiedzi to nie.
Zakładam, że po zewnętrznej. Bo po co miałby malować to sobie na murze zamiast od razu wpleść w scenariusz?Boromir pisze:To zależy po której stronie są napisy.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 12 lut 2011, 14:26
To aż tak widać że skończyłem zarządzanie i marketing ?petrdcm pisze:W naszej dyskusji szanuję siebie i swoje zdanie. Ty nawet tego nie robisz bo powołujesz sie jedynie na znane nazwisko aby wesprzeć swoje zdanie w które sam wątpisz. Bo gdybyś nie wątpił nie posiłkowałbyś się jakimikolwiek autorytetami jakichkolwiek grup społecznych tylko sam umiał udowodnić swoją rację.darek123 pisze:A ty w ogóle kogoś szanujesz? Bo sądząc z dalszej części twojej wypowiedzi to nie.
Weź sie za marketing, sprzedawaj produkty oznaczone kupionymi certyfikatami, reklamowane przez celebrytów, bo byłbyś w tym dobry, ale wiedz że nie na wszystkich to działa.
darek123
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 lut 2011, 14:28
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilkarzyk » 12 lut 2011, 22:40
pilkarzyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Korytkow123 » 20 lut 2011, 19:10
Korytkow123

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 21 mar 2011, 12:20
VADER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 mar 2011, 12:50
A w innym temacie nabrazgrałeś "Od 3 lat przestałem interesować się na poważnie naszą ligową piłką".VADER pisze:W piątek w Kownie nasza pożal się Boże kadra pod wodzą WODZA - MAO TSE SMUDY zagra z Litwinami. Pojawienie się takich piłkarzy jak: Małkowski, Roger, Wilk czy Pawłowski przy jednoczesnym braku najlepszych piłkarzy naszej ligi jak Małecki, Kikut, Kupisz czy Kaźmierczak
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio