Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 423

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 lut 2011, 11:17

darek123 pisze:"Polska dla Polaków" "Księżyc dla księży" itp. to nie moje hasła.
Moje też nie, bo każdy ma swój kraj, a księżyc jest jeden dla wszystkich.

Awatar użytkownika
darek123
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 12 lut 2011, 11:21

petrdcm pisze:
darek123 pisze:"Polska dla Polaków" "Księżyc dla księży" itp. to nie moje hasła.
Moje też nie, bo każdy ma swój kraj, a księżyc jest jeden dla wszystkich.
Mnie jeszcze kiedyś rozśmieszył napis na murze "pole dla buraków".

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 619
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 12 lut 2011, 11:27

petrdcm pisze: Jeśli chodzi o Arbolede, to mieszka w naszym kraju już kilka lat, a co dużo ważniejsze, udowodnił swoje na boiskach i poza nim przynajmniej robiąc wrażenie (mylne czy nie) że jest bardziej Polski niż niektórzy piknikowcy w naszym kraju.
Nikt nie kwestionuje umiejętności/klasy sportowej Arboledy, ale Polakiem to on będzie mocno sztucznym. To Kolumbijczyk, co udowodnił nie tak dawno rączo hasając z flagą Kolumbii na barkach.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 lut 2011, 11:30

darek123 pisze:Mnie jeszcze kiedyś rozśmieszył napis na murze "pole dla buraków".
Mnie kiedyś śmieszył widok zaczytujących się w napisach na murach. Teraz jedynie mnie zastanawia że jeszcze im nie minęło.

10,
Dlatego napisałem, że nie można robić wyjątków pochopnie.

Awatar użytkownika
darek123
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 12 lut 2011, 11:36

petrdcm pisze:
darek123 pisze:Mnie jeszcze kiedyś rozśmieszył napis na murze "pole dla buraków".
Mnie kiedyś śmieszył widok zaczytujących się w napisach na murach. Teraz jedynie mnie zastanawia że jeszcze im nie minęło.
Szanowany reżyser Zanussi nawet je czyta a z "Życie jest śmiertelną chorobą przenoszoną drogą płciową" zrobił nawet tytuł filmu.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 lut 2011, 13:06

darek123 pisze:Szanowany reżyser Zanussi nawet je czyta a z "Życie jest śmiertelną chorobą przenoszoną drogą płciową" zrobił nawet tytuł filmu.
Szanowany przez kogo? Bo ja nie znam człowieka osobiście. Rozumiem, że gdyby ktoś o znanym nazwisku zrobił film o kupie i był królem sedesów też by się na niego powoływał w naszej dyskusji.
Mur odgradza barachło od wersalu, chołote od zamków, nieproszonych gości od domostw, opszczymurów żeby nie lali po ścianach. Dlatego jakiejś głębi bym się na siłę w nich nie doszukiwał.

Awatar użytkownika
darek123
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 12 lut 2011, 13:12

petrdcm pisze:
darek123 pisze:Szanowany reżyser Zanussi nawet je czyta a z "Życie jest śmiertelną chorobą przenoszoną drogą płciową" zrobił nawet tytuł filmu.
Szanowany przez kogo? Bo ja nie znam człowieka osobiście. Rozumiem, że gdyby ktoś o znanym nazwisku zrobił film o kupie i był królem sedesów też by się na niego powoływał w naszej dyskusji.
Mur odgradza barachło od wersalu, chołote od zamków, nieproszonych gości od domostw, opszczymurów żeby nie lali po ścianach. Dlatego jakiejś głębi bym się na siłę w nich nie doszukiwał.
A ty w ogóle kogoś szanujesz? Bo sądząc z dalszej części twojej wypowiedzi to nie. Jak nie szanujesz np. Jana Pawła II chociaż go "nie znasz osobiście" to prawdziwym Polakiem też nie jesteś bo Polska to Bóg Honor Ojczyzna.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6615

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 lut 2011, 13:19

petrdcm pisze:Mur odgradza barachło od wersalu, chołote od zamków, nieproszonych gości od domostw, opszczymurów żeby nie lali po ścianach. Dlatego jakiejś głębi bym się na siłę w nich nie doszukiwał.
To zależy po której stronie są napisy.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 lut 2011, 13:21

darek123 pisze:A ty w ogóle kogoś szanujesz? Bo sądząc z dalszej części twojej wypowiedzi to nie.
W naszej dyskusji szanuję siebie i swoje zdanie. Ty nawet tego nie robisz bo powołujesz sie jedynie na znane nazwisko aby wesprzeć swoje zdanie w które sam wątpisz. Bo gdybyś nie wątpił nie posiłkowałbyś się jakimikolwiek autorytetami jakichkolwiek grup społecznych tylko sam umiał udowodnić swoją rację.

Weź sie za marketing, sprzedawaj produkty oznaczone kupionymi certyfikatami, reklamowane przez celebrytów, bo byłbyś w tym dobry, ale wiedz że nie na wszystkich to działa.
Boromir pisze:To zależy po której stronie są napisy.
Zakładam, że po zewnętrznej. Bo po co miałby malować to sobie na murze zamiast od razu wpleść w scenariusz?

Awatar użytkownika
darek123
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 12 lut 2011, 14:26

petrdcm pisze:
darek123 pisze:A ty w ogóle kogoś szanujesz? Bo sądząc z dalszej części twojej wypowiedzi to nie.
W naszej dyskusji szanuję siebie i swoje zdanie. Ty nawet tego nie robisz bo powołujesz sie jedynie na znane nazwisko aby wesprzeć swoje zdanie w które sam wątpisz. Bo gdybyś nie wątpił nie posiłkowałbyś się jakimikolwiek autorytetami jakichkolwiek grup społecznych tylko sam umiał udowodnić swoją rację.

Weź sie za marketing, sprzedawaj produkty oznaczone kupionymi certyfikatami, reklamowane przez celebrytów, bo byłbyś w tym dobry, ale wiedz że nie na wszystkich to działa.
To aż tak widać że skończyłem zarządzanie i marketing ? :) Trafiłeś. A może rozpoznałeś mnie ? Studiowałeś w Szczecinie może ?

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 12 lut 2011, 14:28

Nie w Szczecinie i nie ten kierunek :)

pilkarzyk
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilkarzyk » 12 lut 2011, 22:40

Styl gry nie wróży nic dobrego. Smutno patrzy się na naszych piłkarzy.

Twoj styl równiez nie wrózy nic dobrego, a dzielisz sie nim w kazdym mozliwym temacie. Smuda ma obiecany kontrakt do EURO, Ty jak nie przestaniesz nabijac to jutrzejszego dnia na forum nie doczekasz. Jesli nie rozumiesz o czym pisze to przeczytaj regulamin // Babel

Korytkow123
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Korytkow123 » 20 lut 2011, 19:10

Moim zdaniem Polska Reprezentacja zdąży do euro wyrobić jeszcze jakiś styl. Polska gra dobrze tylko że jak narazie ma jeszcze słabe zgranie, ale mam nadzieję że to się niedługo zmieni.

Awatar użytkownika
VADER
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 21 mar 2011, 12:20

W piątek w Kownie nasza pożal się Boże kadra pod wodzą WODZA - MAO TSE SMUDY zagra z Litwinami. Pojawienie się takich piłkarzy jak: Małkowski, Roger, Wilk czy Pawłowski przy jednoczesnym braku najlepszych piłkarzy naszej ligi jak Małecki, Kikut, Kupisz czy Kaźmierczak można by porównać do tsunami jakie nawiedziło Japonię. Bo niby kurna jesteśmy przygotowani na niespodzianki serwowane nam przez Franza (NON STOP OD ROKU) to i tak jego powołania niszczą sportowy porządek w polskim futbolu. Śmiać mi się chce jak jeszcze niedawno słychać było słowa Franza - “U mnie w kadrze będą grać tylko najlepsi piłkarze a nie nazwiska…” - niestety ta zasada jest nagminnie łamana przez "ojca dyrektora" polskiej piłki wielkiego SMUDZIO. Takich przypadków można by mnożyć. Jeśli ktoś chce oglądać taką reprezentację to jego sprawa. Ja niemam zamiaru patrzeć na ten (niestety) obraz nędzy i rozpaczy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8659
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 mar 2011, 12:50

VADER pisze:W piątek w Kownie nasza pożal się Boże kadra pod wodzą WODZA - MAO TSE SMUDY zagra z Litwinami. Pojawienie się takich piłkarzy jak: Małkowski, Roger, Wilk czy Pawłowski przy jednoczesnym braku najlepszych piłkarzy naszej ligi jak Małecki, Kikut, Kupisz czy Kaźmierczak
A w innym temacie nabrazgrałeś "Od 3 lat przestałem interesować się na poważnie naszą ligową piłką".

Sprawa dość prosta: pleciesz bzdury jeszcze większe niż Smuda.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”