Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 12 lut 2011, 15:23
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 lut 2011, 15:23
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 12 lut 2011, 15:24
Bo przeciwnik odpuścił już walkę o drugą linię.tak i dlatego dokładnie w momencie w którym United straciło prowadzenie wszedł na boisko Berbatov i SAF zaczął grać 4-4-2![]()
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 lut 2011, 15:24
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 lut 2011, 15:38
faktem, że SAF uzależnia taktykę, głównie od walki o drugą linię, ma niby być argumentem przeciwko temu o czym mówię?Bo przeciwnik odpuścił już walkę o drugą linię.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 12 lut 2011, 15:39
Tzn. że walka o drugą linię = stawianie TYLKO na walkę ?faktem, że SAF uzależnia taktykę, głównie od walki o drugą linię, ma niby być argumentem przeciwko temu o czym mówię?
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 12 lut 2011, 15:42
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 lut 2011, 15:43
Pierwsza połowa IMO była słaba. Ale cóż, ja jestem przyzwyczajony do La LigiOgólnie bardzo dobry i przyjemny dla oka mecz.
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 lut 2011, 15:50
Sorry, ale jeśli efektem stawiania na walkę jest to, że na boisku nie ma miejsca na Berbatova, a jest dla Andersona, to nie jest to dla ciebie skrajne ukierunkowanie drużyny pod tym jednym kątem? Nie zrozum mnie źle, zagraliście świetne spotkanie i to głównie dzięki decyzjom Fergusona, ale nie zmienia to sprawy, że United byli ułożeni dziś wybitnie pod kątem twardej walki w obronie, kosztem potencjału ofensywnego. Nie pierwszy raz w tym sezonie, w meczach z najmocniejszymi.Tzn. że walka o drugą linię = stawianie TYLKO na walkę ?
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 12 lut 2011, 15:56
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 lut 2011, 16:11
Tak strzela najbardziej przepłacony piłkarz ligi
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 12 lut 2011, 16:20
Doprawdy? Ten pan tez strzela piekne bramki a zalosc odwalal u nas straszna.Kamil232 pisze: Form is temporary, Class is permanent!
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 12 lut 2011, 16:42
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 lut 2011, 18:28
Powiem szczerze, ze nie spodziewałem sie po Nanim takiego progresu. Odejście Ronaldo bardzo pozytywnie na niego podziałało. Świetny piłkarz.Kamil232 pisze:Nani asysta+ gol, chyba już nikt nie ma wątpliwości kto jest najlepszym skrzydłowym ligi![]()
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 12 lut 2011, 18:45
Mikkel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio