Post Wyświetl pojedynczy post autor: pamiatki » 12 kwie 2005, 12:34
pamiatki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 13 kwie 2005, 15:18
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 13 kwie 2005, 15:23
tak jest ja naprzyklad wysylam list zalanczam znaczek miedzynarodowy i prosze o pamiatki i mi nieraz przysylaja jakies autografy plakaty zdjecia program meczow itp.bo koszulka to bez przesadyBUNCH pisze:Za darmo, niby jak, piszesz i ktos od nich CI z dobrej woli wysyła koszulke albo co?
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 kwie 2005, 15:23
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 13 kwie 2005, 15:25
Myślę że jest to mozliwe. Osobiście kolekcjonuję różne rzeczy związane z rajdami samochodowymi i powiem Wam że takie pisanie ma sens. W sumie po każdym liście do firm z rajdowych mistrzostw świata dostawałem odpowiedź. Tym sposobem mam pełno oryginalnych naklejek, prospektów a nawet odręczne autografy. Więc może i w przypadku klubów piłkarskich takie coś się udajeBUNCH pisze:Za darmo, niby jak, piszesz i ktos od nich CI z dobrej woli wysyła koszulke albo co?
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 13 kwie 2005, 16:57
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 kwie 2005, 17:05
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 13 kwie 2005, 19:56
meilem to mniej klubow odpowiada i raczej nic nie przysylaja lepiej poczta tradycyjnaBUNCH pisze:ALe zwykłym mailem, nie przez poczte, też?
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 kwie 2005, 22:49
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 14 kwie 2005, 0:42
mathiasek12 pisze:meilem to mniej klubow odpowiada i raczej nic nie przysylaja lepiej poczta tradycyjnaBUNCH pisze:ALe zwykłym mailem, nie przez poczte, też?
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 14 kwie 2005, 8:43
wiesz odpisac to na e-maila zawsze raczej odpisza ale jak wyslesz list zwykly to ci przysla jakies pamiatkiUchi_UfFy pisze:mathiasek12 pisze:meilem to mniej klubow odpowiada i raczej nic nie przysylaja lepiej poczta tradycyjnaBUNCH pisze:ALe zwykłym mailem, nie przez poczte, też?
Jak zobaczą, że się natrudziłeś to tym bardziej odpiszą.Kiedyś chyba z 2 miechy zbierałem różne adresy (jakoś w 1999), i wysłałem nawet do RPA.Przyszło np. z ManU, federacji Holandii, Niemiec i Danii.Ładne było to fakt, ale cieszyłem się, że to akurat mi przysłali.Bo pewnie na brak listów to nie narzekają.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 14 kwie 2005, 19:38
Co do Liverpoolu i Arsenalu to wiele osob mowilo mi juz, ze wysylaja pamiatki nawet jesli wyslesz e-maila, ale Juve?? Slyszalam, ze oni nie odpowiadaja nawet na zwykle listy, a co dopiero na maile.futbolowa pisze: Arsenal, Liverpool, Juventus i Czeska Reprezentacja wysyłają pamiątki, nawet jak wyślesz maila.
Mona_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 14 kwie 2005, 19:45
magus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 14 kwie 2005, 19:51
patryk89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 14 kwie 2005, 19:52
Liverpool
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio