http://www.bayern.uk.plfabian pisze:znacie jakas dobra polska stronke o bayernie tylko nie www.bayern.munchen.pl bo ona mi jakos ostatnio nie chce dzialac
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 04 kwie 2005, 16:15
http://www.bayern.uk.plfabian pisze:znacie jakas dobra polska stronke o bayernie tylko nie www.bayern.munchen.pl bo ona mi jakos ostatnio nie chce dzialac
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 13 kwie 2005, 17:00
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 kwie 2005, 17:19
Oczywiście, że jest.patryk89 pisze: Czy jest on wychowankiem Bayernu?
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 13 kwie 2005, 17:44
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 17:52
Ja ogladalem mecz Inter - Milan a kolega opowiedzial mi mecz Bay-Chel .....kama_reda pisze:Oczywiście, że jest.patryk89 pisze: Czy jest on wychowankiem Bayernu?
Co do meczu to powiem tyle: FART chelsea !!
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 13 kwie 2005, 18:27
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 kwie 2005, 18:51
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 13 kwie 2005, 19:17
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 kwie 2005, 19:21
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 13 kwie 2005, 19:32
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 13 kwie 2005, 19:49
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 13 kwie 2005, 20:07
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 20:11
Niby czemu sie im nalezal ?? Bo wygrali i mieli szanse jeszcze doprowadzic do dogrywki ??mathiasek12 pisze:jak dla mnie to pomimo ze ich nie uwielbiam jakos to musze szczerze przyznac ze bayernowi nalezal sie awans
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 kwie 2005, 20:39
A może Bayern nie miał przewagi??? W drugie połowie trwało oblężenie bramki Chelsea. The Blues ograniczyli sie do wybijania piłki!!! Pierwszy raz od 20 min mieli akcje na polowie Bayernu i od razu golRoRo pisze:Jezeli Bayern mialby jakas przytlazajaca przeewage to tak, ale Chelsea froźnie kontratakowala i strzelala ładne bramki ... tzn ta jednaDrogby .. majjjjstersszsztyk ....
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 13 kwie 2005, 20:40
no ale gdyby bayern wykorzystal wszystko...RoRo pisze:Niby czemu sie im nalezal ?? Bo wygrali i mieli szanse jeszcze doprowadzic do dogrywki ??mathiasek12 pisze:jak dla mnie to pomimo ze ich nie uwielbiam jakos to musze szczerze przyznac ze bayernowi nalezal sie awans
Moim zdaniem to Chelesea nalezal sie awans bo o niego walczyli i w koncu wywalczyli wiec to oni sa dalej ...
Jezeli Bayern mialby jakas przytlazajaca przeewage to tak, ale Chelsea froźnie kontratakowala i strzelala ładne bramki ... tzn ta jednaDrogby .. majjjjstersszsztyk ....
mathiasek12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio