Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 13

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 04 kwie 2005, 16:15

fabian pisze:znacie jakas dobra polska stronke o bayernie tylko nie www.bayern.munchen.pl bo ona mi jakos ostatnio nie chce dzialac :/
http://www.bayern.uk.pl

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 13 kwie 2005, 17:00

Nie przepadam za Bayernem Monachium, ale szkoda że odpadł z LM poniewaz chcialbym zobaczyc jeszcze Bastiana Schweinsteigera w akcji :wink:
Zagral wg. mnie bardzo dobrze przeciwko Chelsea...Bayern ma w druzynie bardzo wielki talent (B.S.)
Czy jest on wychowankiem Bayernu?

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 kwie 2005, 17:19

patryk89 pisze: Czy jest on wychowankiem Bayernu?
Oczywiście, że jest.

Co do meczu to powiem tyle: FART chelsea !!

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 13 kwie 2005, 17:44

Nie wiem czy Chelsea miala farta bo jednak strzelic 4 bramki u siebie i 2 na wyjezdzie to nie jest przypadek. Rozumie gdyby strzelila 1. Moim zdaniem byli poprostu lepsi. A jesli chodzi ci o stwarzanie sytuacji to chce przypomniec ze Chelsea takze kilka dobryh akcji zmascila. No mowi sie trudno, Bayern odpadl i tego sie juz nie da zmienic. Jedyne czego nie mozna odwic Bayernowi to walki do konca.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 17:52

kama_reda pisze:
patryk89 pisze: Czy jest on wychowankiem Bayernu?
Oczywiście, że jest.

Co do meczu to powiem tyle: FART chelsea !!
Ja ogladalem mecz Inter - Milan a kolega opowiedzial mi mecz Bay-Chel .....

mowil ze juz na widelcu mieli Chelsea, pod koneic Lucio stzrelal z glowki a ktos z linni bramkowej wybil pilke ... tak mowil :P:P:P

Moim zdaniem w pilce nie wygrywaja lepsi tylko Ci co strzeelaja wiecej bramek a tata byla ostatnio Cheslea i chwala im za to ...

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 13 kwie 2005, 18:27

Mimo, że Bayern odpadł to jestem dumny z ich postawy. Walczyli stwarzali sytuacje, było widać ich wolę walki. Gdyby ta trzecie bramka padła 2 minuty wcześniej to była by jakaś nadzieja... ale cóz szkoda... :( Możecie mówić co checie, ale rzeba powiedzieć, że CHELSEA MIAŁA FARTA !!!!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 kwie 2005, 18:51

Nie jestem fanem Chelsea ani Bayernu wręcz nie lubie obu klubów, ale właśnie "Mówię co chcę" i mówie, że Chelsea nie miała farta, oni po prostu odpuścili im w końcówce i narobili im smaku. gdyby Drogba nie strzelił drugiego gola to na pewno skończyłoby się 1-1, ale końcówka była piękna. Brawa dla obu peruwiańczyków Pizarro i Gurrero!

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 13 kwie 2005, 19:17

Mi we wczorajszym meczu podobala sie gra Schweisteigera, Sagnola, Ballacka i Ze Roberto niezle mieszal tam na lewej stronie Hutha robil nie milosiernie, ze strony Bayernu oczywiscie, ze strony Chelsea sie nie wypowiadam bo na jej pilkarzy nie zwracalem uwagi jak graja...

Makaay wczorej zagral ponizej oczekiwan ale trzeba zaznaczyc ze moze dokuczja mu jeszcze skutki kontuzji...
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2005, 19:31 przez wazi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 kwie 2005, 19:21

A Huth to grał jakby był przekupiony. :wink:

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 13 kwie 2005, 19:32

Maakay cieniutko zagrał, dużo meczy przecież nie zagrał. bayern mógł się skupić, to wygrałby to spotkanie. Ballack zmarnował sytuację z 6 m, strzelił "Panu Bogu w okno". Jakby Bayern na początku meczu przycisnąłby The Blues, to wygraliby to spotkanie, Bawarczycy przycisnęli ich w dopiero w końcówce, przez co strzeluili dwa gole. Poza tym Magath, mógł wprowadzić rezrwowych-Guerrero i Scholla wcześniej, może by wypracowali by zwycięstwo dla Bayernu.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 13 kwie 2005, 19:49

Szczerze mowiac nie spodziewalem sie tylu bramek w tym dwumeczu. W sumie padlo 11 bramek. Obrona Chelsea uwazana jest za jedna z najlepszych na swiecie i w dodatku jeszcze bramkarz Petr Cech, i tez nie spodziewalem sie ze tyle straci bramek Bayern...

Ale to mi sie wlasnie podoba emocje, bramki i dobra gra ze strony oby dwoch klubow. To jest to... :D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 13 kwie 2005, 20:07

jak dla mnie to pomimo ze ich nie uwielbiam jakos to musze szczerze przyznac ze bayernowi nalezal sie awans

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 20:11

mathiasek12 pisze:jak dla mnie to pomimo ze ich nie uwielbiam jakos to musze szczerze przyznac ze bayernowi nalezal sie awans
Niby czemu sie im nalezal ?? Bo wygrali i mieli szanse jeszcze doprowadzic do dogrywki ??

Moim zdaniem to Chelesea nalezal sie awans bo o niego walczyli i w koncu wywalczyli wiec to oni sa dalej ...

Jezeli Bayern mialby jakas przytlazajaca przeewage to tak, ale Chelsea froźnie kontratakowala i strzelala ładne bramki ... tzn ta jedna :P Drogby .. majjjjstersszsztyk .... :P

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 kwie 2005, 20:39

RoRo pisze:Jezeli Bayern mialby jakas przytlazajaca przeewage to tak, ale Chelsea froźnie kontratakowala i strzelala ładne bramki ... tzn ta jedna :P Drogby .. majjjjstersszsztyk .... :P
A może Bayern nie miał przewagi??? W drugie połowie trwało oblężenie bramki Chelsea. The Blues ograniczyli sie do wybijania piłki!!! Pierwszy raz od 20 min mieli akcje na polowie Bayernu i od razu gol :( TO JEST FART !!!!
BAYERN BYŁ LEPSZY!!!! ALE NIE ZAWSZE LEPSZY WYGRYWA :(

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 13 kwie 2005, 20:40

RoRo pisze:
mathiasek12 pisze:jak dla mnie to pomimo ze ich nie uwielbiam jakos to musze szczerze przyznac ze bayernowi nalezal sie awans
Niby czemu sie im nalezal ?? Bo wygrali i mieli szanse jeszcze doprowadzic do dogrywki ??

Moim zdaniem to Chelesea nalezal sie awans bo o niego walczyli i w koncu wywalczyli wiec to oni sa dalej ...

Jezeli Bayern mialby jakas przytlazajaca przeewage to tak, ale Chelsea froźnie kontratakowala i strzelala ładne bramki ... tzn ta jedna :P Drogby .. majjjjstersszsztyk .... :P
no ale gdyby bayern wykorzystal wszystko...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”