Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 19 lut 2011, 11:39
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lut 2011, 11:47
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 lut 2011, 17:07
Ciekawe, co się stało z Romą.Abbiati, Amelia, Paleari (61); Abate, Antonini, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes; Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedorf, Van Bommel; Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
Niedostępni: Roma, Zambrotta, Ambrosini, Pirlo, Inzaghi, Bonera, Vila, Jankulovski, Legrottaglie, Strasser.
A więc Abate nie jest gotów do gry od pierwszej minuty, zastąpi go Oddo.Allegri odkrył rąbek tajemnicy dotyczący jutrzejszego składu: "Thiago, Abbiati, Oddo, Ibrahimovic, Nesta i Robinho mają dużą szansą, aby zagrać".
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 lut 2011, 14:26
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 lut 2011, 14:31
Ciekawe czy Sylvio sobie wyprawi jakąś specjalną imprezę z okazji 25-leciaDzisiaj przypada jubileuszowa data objęcia sterów przez Berlusconiemu który ostatnimi czasy ma inne problemy na glowie.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2011, 14:41
Szykujcie się, bo nie znacie dnia ani godziny, w której przybędzie strata punktów zwielokrotniona a straszliwa.Na stratę punktów dzisiaj się nie zanosi
Brakuje mi w tym składzie Flaminiego (chyba za dużo grał po urazie, właściwie z miejsca musiał biegać po 90 minut), reszta mi się podoba. Zadziwia mnie zaufanie Allegriego do Merkela, ma na ławce Seedorfa, Emanuelsona, pewnie też Flaminiego czy Boatenga, a jednak będzie stawiał na nastolatka. A ja myślałem, że to właśnie on wyląduje na trybunach.MILAN: Abbiati, Abate, Nesta,Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Van Bommel, Merkel, Robinho, Ibrahimovic, Cassano.
CHIEVO: Sorrentino, Frey, Morero, Cesar, Mantovani, Fernandes, Rigoni, Pulzetti, Costant, Pellissier, Thereau.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 lut 2011, 14:48
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2011, 14:53
Mają genialne szkolenie, które przypadkowo zyskało jeszcze na tym, że w Milanie też się znalazł taki gracz.Niemcy mają genialne pokolenie graczy
Nic nie jest pewne od kiedy skasowali podgląd ławki rezerwowych na acmilan.com, teraz dopóki nie zrobią zbliżenia na ławkę (bo nawet dane podawane przy transmisjach nie są w 100% pewne), dopóty nie wiesz, czy dany piłkarz tam się nie znajduje, bo wszystkie portale opierają się na domysłach - kiedyś znalazłem nawet taki portal, który ściągał stąd (chyba) moje przewidywania do składu, a później korygował, gdy Ancelotti wywracał wszystko do góry nogami.Z Boatengiem to już pewne?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2011, 15:12
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lut 2011, 15:26
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 lut 2011, 15:27
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 20 lut 2011, 15:40
Nie widziałem twojej poprzedniej wypowiedzi.MarcinW, czemu skasowałeś swojego posta?
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 lut 2011, 15:45
I co w związku z tym? Trudno żeby nie przyznać jeśli sytuacja jest tak ewidentna.Wilmore pisze:Czym się różni fan Milanu od fana Interu?Fan Milanu widział rękę Robinho i wie, że ta bramka na 0:1 była nieprawidłowa.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 20 lut 2011, 15:46
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 lut 2011, 15:49
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio