FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1315

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 lut 2011, 20:19

Niektórzy fani MU wciąż są niesieni euforią po porażce Barcelony z Arsenalem. Oto fanowski hat-trick po meczu:

http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... warte_/%29

http://blog.mufc.pl/artykuly/264/dzieci ... ac-potege/

http://redlog.pl/2011/02/18/radosc-potrojna/

Smacznego :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 lut 2011, 20:22

Mentor chciałem wkleić ostatnio link do MUFC, tekst pisał sam Admin.Dla mnie smiech na sali, ja rozumiem nie lubieć Barcelony.Overbo ale jednak merytoryka jest dramatyczna.Martwi mnie to że chyba wszyscy czekali na moment by do....Barcelonie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lut 2011, 21:37

a najgorsze jest to, że jak Arsenal odpadnie to się kibicom tego klubu dostanie :lol:

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 23 lut 2011, 23:23

Mentor, a czytałeś to :?: :

http://manusite.pl/?co=aktualnosci&id=26481

Jestem kibicem Manchesteru United i wstydzę się za takie teksty innych fanów tego klubu. Z tych "felietonów" wychodzi tylko zazdrość tych ludzi, którzy nie mogą przeboleć tego, że obecnie to Barcelona gra najlepiej i najpiękniej na świecie.

Cóż, pozostaje olać takie teksty i nie zawracać sobie nimi głowy.

EDIT:

Co to za koleś, którego wykradł Wenger ze szkółki od was :?: On jakiś dobry jest czy to na razie nieobjawiony talent :?:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 lut 2011, 23:28

Nie ma co, na blaugranie właśnie czytam że mecz Interu był słaby,było sporo niedokładnośći poparte chaosem :rotfl: .Znajomość piłkarska równa zeru,doprawdy fantastyka.pl

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lut 2011, 23:46

Jaro1910 pisze: Co to za koleś, którego wykradł Wenger ze szkółki od was :?: On jakiś dobry jest czy to na razie nieobjawiony talent :?:
[*]

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 lut 2011, 23:54

Można zmienić prawo, dziwie się że w Hiszpani od tego nie zaczeli.Po 2 jeśli piłkarz i rodzina powie nie, to zawodnik zostanie,prawda? Wiem że troszke to pokecone ale widziamy 1 strone medalu.Wenger wykorzystuje przepis, zawodnik który chce zostać zostanie.Niech mi tylko kotoś odpowie czy Fabregas byłby dzisaj tym kim jest gdyby został w Barcelonie bo jakoś nie widze szan by grał w 1 składzie, i to wtedy kiedy młody zawodnik się rozwija.

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 24 lut 2011, 0:12

MGiggs pisze:Można zmienić prawo, dziwie się że w Hiszpani od tego nie zaczeli.Po 2 jeśli piłkarz i rodzina powie nie, to zawodnik zostanie,prawda? Wiem że troszke to pokecone ale widziamy 1 strone medalu.Wenger wykorzystuje przepis, zawodnik który chce zostać zostanie.Niech mi tylko kotoś odpowie czy Fabregas byłby dzisaj tym kim jest gdyby został w Barcelonie bo jakoś nie widze szan by grał w 1 składzie, i to wtedy kiedy młody zawodnik się rozwija.
Jeśli ludzie w FCB widzieliby, że ma wielki talent, a Cesk taki miał, to na pewno dostałby szansę, taką, jak od nowego sezonu będzie miał chociażby Thiago.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 lut 2011, 0:58

Te przepisy tak łatwo chyba nie można zmienić, skoro ciągle o tym się mówi a nic to nie zmienia. Te przepisy nie dotyczą tylko sfery sportowej ale całej społeczności, w tym jest problem. O sferę sportową powinna zadbać UEFA i dziwię się, że tego jeszcze nie uczyniła, tym bardziej, że jest tam Platini, a nie ma co ukrywać, ze powinien wiedzieć co robi się z utalentowanymi chłopakami ze szkółek we Francji. Arsene to hipokryta i ignorant, kłamie sam siebie. W poniedziałek w programie poprzedzającym wtorkowe i środowe spotkania stwierdził, że Arsenal wygrał grając swoją filozofią. :wink: Wyszło na jego, ale prawdy w tym jest niewiele.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 lut 2011, 8:02

a najgorsze jest to, że jak Arsenal odpadnie to się kibicom tego klubu dostanie :lol:
Pomyśl jakie będzie świętowanie jak Arsenal przejdzie. Największe wsród kibiców, którzy na codzień nie kibicują Kanonierom.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 lut 2011, 9:38

MGiggs pisze:Nie ma co, na blaugranie właśnie czytam że mecz Interu był słaby,było sporo niedokładnośći poparte chaosem :rotfl: .Znajomość piłkarska równa zeru,doprawdy fantastyka.pl
Mnie absolutnie nie urzekł, niczym. Nieskładny Inter i nieskładny Bayern. O zwycięstwie zadecydował przypadek. Pojedynczy błąd bramkarza i dobitka.
Emsi nie przesadzaj. Mecz sie przyjemnie ogladlo
Nie przesadzaj! aż tak źle nie było. Owszem ten mecz do najpiękniejszych nie należał, ale kto ocekiwałby pięknego widowiska gdy w nim uczestniczyć ma Inter.
To sie chlopaku naczytales ze az farmazony wychodza uszami. To ze mecz zostal skomentowany w paru (10-20 komentarzy z nawiazaniem ogolnym do meczu) a tylko 1 idiota napisal cytowany przez ciebie fragment to juz na Blaugranie jest $^%$^*%
Idac twoim tokiem rozumowania to po ostatnich felietonach z waszych stron powinienem uwazac ze kazdy polski fan MU to debil. Niestety nie upraszczam i nie generalizuje jak ty.

Ps: Pozdrawiam i na przyszlosc tak jak Kamil uwazam ze prawdziwy kibic zawsze w pierwszej kolejnosci powinien ogladac mecz swojej druzyny.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 lut 2011, 13:07

Bienas wybacz żebyś TY,fan Barcelony uczył mnie kibicowania, raz że to komiczne, dwa że nie zawsze moge zobaczyć mecz.Oglądałem MU gdy były lata bez pucharów,oglądałem najwieksze porażki dlatego uważam że nie powinieneś się nawet wypowiadać.Nie miałem jak zobaczyć meczu.Dlatego Twoje podważanie mojego kibicowania jest ujowe.

Co do blaugrany, człowieku mam wypisywać wszystkie mądrośći z tej strony?Strona gdzie wiecej osób komentuje mecze Realu niż Barcelony? Strona która uważa się za naj a co krok obraża kibiców innych drużyn(najwiecej Realu,Arsenalu)Strona która niektore tematy tendencyjnie unika(obrzucenie autokaru Interu),strona której ludzi celowo wyciągają zdanie z kontekstu(mistrzowski wywiad Ronaldo po finale w Rzymie :mrgreen: ),strona która zamiast się cieszyć z awansu do finału lm wyciąga zdjecie ze zniczem, podpisuje że umarły kluby angielskie. o błedach overbo nie pisząc nic. Dlatego przestać pie..... o tej stronie i jej bronić.Zalogowalem się kiedyś na tej stronce 2 razy, zadałem 5 pytan odnosnie tekstów i 2 razy zostałem zbanowany z braku argumentów.Na stronie Chelsea pisauje ale nigdy nie byłem wyzywany, tak samo fan Arsenalu i inni, na stronce MU pisauje fan Realu i zawsze są ciekawe rozmowy.Podałebym X przykładów ale po co? Na Blaugranie pisuje chyba 1 fan Realu który cokolwiek napisze jest uznawany za idiote, fanów innych ekip brak bo są banowani z miejsca,Dziekuje za uwage.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 24 lut 2011, 14:05

guru pisze:
Jaro1910 pisze: Co to za koleś, którego wykradł Wenger ze szkółki od was :?: On jakiś dobry jest czy to na razie nieobjawiony talent :?:
[*]
A jak to inaczej nazwać? Transfer? Przecież transfer polega raczej na tym, że strona sprzedająca danego grajka wyrazi na ów ruch zgodę, si ?
Angole niestety są niejako zmuszeni szukać po Kontynencie ciekawych talentów, ale wolałbym jednak, żeby popatrzyli na swoje podwórko i zrozumieli, że zasady na nim panujące są chore. Tak samo jak chore jest podkradanie młodzieży z Kontynentu i Plattini z Blatterem powinni w końcu zająć się czymś konkretnym i wymyślić jak można taki proceder ukrócić.

Trudno się natomiast nie zgodzić z kibicami Barcy twierdzącymi, że Wenger to hipokryta.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 lut 2011, 14:09

Ogólnie to wiem co się pojawia na BO, ale to co tutaj zostało wklejone ze stron poświęconych MU to żenada jakich mało i to chyba wszędzie. Naprawdę musi kibiców MU coś boleć w kwestii Barcelony, bo normalnie takie pojeby to się nie rodzą. Jeden może, ale tylu. Aż nie mogę się doczekać rewanżu Barcy z Arsenalem, bo każdy wynik z pewnością da wiele radości po jednej albo drugiej stronie barykady. Najmniej radości ze zwycięstwa chyba samym kibicom Arsenalu, reszta będzie w takiej ekstazie, że ciężko sobie to wyobrazić. Kibice MU pewnie w gronie to oglądając będą na przemian się spuszczać i połykać...

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 24 lut 2011, 14:37

Czytałem tylko to co na redlogu. Mógłbym wiedzieć co takiego oburzającego/żenującego etc. jest w tym wpisie ? Chętnie poczytam o konkretach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”