Liga Europy (zbiorczy) - Strona 5

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Ligę Europy 2019/2020?

United
0
Brak głosów
Inter
6
35%
Wolverhampton
1
6%
Sevilla
5
29%
Leverkusen
0
Brak głosów
Roma
0
Brak głosów
Getafe
0
Brak głosów
Eintracht
2
12%
Ktoś inny
3
18%
Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 08 kwie 2005, 0:30

NowakKamil pisze:CSKA Moskwa 4:0 Auxerre - Do 70 minuty chcyba było 0-0 ale puxniej podopieczni Wagnera Love znakomicie i strzelili bardzo cenne 4 bramki
chyba to ty masz przeterminowany internet, bo CSKA prowadziło już od 21 minuty
moje typy pólfinalistów:
CSKA :arrow: Auxere nie zdoła odrobić takiej straty
Austria V :arrow: chłopy lubią sprawiać niespodzianki i tym razem będzie podobnie
Newcastle :arrow: po prostu są lepsi i tyle
AZ :arrow: józki świetnie zagrali na wyjeździe i nie powinni zawalić meczu u siebie

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 08 kwie 2005, 9:18

To CSKA prowadzi Wagner Love? :roll: :roll: :roll: :roll: :?:

P.S. Az swietnie zagralo :D i mysle ze zdolają wywalczyć Puchar Uefa.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 9:33

patryk89 pisze:To CSKA prowadzi Wagner Love? :roll: :roll: :roll: :roll: :?:

P.S. Az swietnie zagralo :D i mysle ze zdolają wywalczyć Puchar Uefa.
No wg mnie to Vagner Love jest czarnoskorym niskim pilkarzem z Brazylii, gra jako napastnik i chce powrotu do kraju kawy bo mu za zimno w Rosji :D:D:D

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 08 kwie 2005, 9:35

Mi też sie tak zdaje a nawet jestem pewien no wiec co za glupoty pisze NowakKamil

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 08 kwie 2005, 9:40

Ja też nie mogę go zrozumieć.
Bardziej ubolewam nad porażką Villareal. Żółte łodzie podwodne toną! Nie mogą się jednak poddawać.

Ech to był zły dzień dla mnie wszyscy moi faworyci w PUEFA mnie zawiedli..

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 9:41

patryk89 pisze:Mi też sie tak zdaje a nawet jestem pewien no wiec co za glupoty pisze NowakKamil
Pewnie chcial napisac ze koledzy Vegnera Love podniesli sie i strzelili 4 bramki ale cos mu sie pomylilo chyba. Mikt nie jest doskonaly .... :D:D:D

Od siebie dodam ze Vagner Love jest cienki :D:D:D Na Copa America byl ale nic nie gral :P Strzela gole ale duzo z karnych :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 kwie 2005, 9:52

Az zagralo b.dobrze chciałbym, aby wywalczyli UEFA...Pokonali Villareal który jest wysoko w PD...i mają dobrych piłkarzy (Riqulme, Figeroua, Sorin, Forlan) wydaje mi się, że jeśli niebedzie letniej wysprzedaży pojedyńczych ogniw łańcucha Az to w nastęopnym sezonie beda groźni...w koncu chca sdciagnac Kluiverta :lol:

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 08 kwie 2005, 10:08

Austria Wiedeń - AC Parma 1:1 (0:1)

BRAMKI: dla Austrii - Sebastian Mila (61); dla Parmy - Andrea Pisanu (34).

SĘDZIOWAŁ: Eric Poulat (Francja). Widzów: 40 tys.

AUSTRIA: Szabolcs Safar; Rabiu Afolabi, Ernst Dospel, Mikael Antonsson, Sasa Papac; Jocelyn Blanchard, Sebastian Mila, Markus Kiesenebner, Ivica Vastic (76. Michael Wagner), Stipan Vachousek (89. Richard Kitzbichler); Sigurd Rushfeldt (59. Tosin Dosunmu).
PARMA: Luca Bucci; Daniele Bonera, Paolo Cannavaro, Cesare Bovo, Ibrahima Sory Camara (65. Giuseppe Cardone); Jorge Bolano, Fabio Henrique Simplicio (56. Marco Bresciano), Daniele Dessena; Alex Gibbs, Andrea Pisanu (56. Domenico Morfeo), Fabio Vignaroli.

z tego co wiem Parma ( laki ) cały mecz się bronili i nic ciekawego nie pokazali, austria atakowała, jej bramkarz raz zbabolił i musieli odrabiać stratę, eh Wisła mogłaby sie pokusic o tak wysokie miejsce w UEFA gdyby tylko lepiej trafila na przeciwników. Cieszy bramka Milli, ale szkoda ze nie wykorzystal jeszcze jednej sytuacji bramkowiej, wtedy byłby bohaterem.

Villarreal - AZ Alkmaar 1:2 (1:1)

BRAMKI: dla Villarreal - Juan Riquelme (14); dla Alkmaar - Denny Landzaat (11), Robin Nelisse (74).

SĘDZIOWAŁ: Konrad Plautz (Austria). Widzów: 10 tys.

VILLARREAL: Jose Manuel Reina; Armando Sa, Rodolfo Arruabarrena, Gonzalo Rodriguez; Juan Riquelme, Marcos Senna, Cesar Arzo, Juan Pablo Sorin (60. Santi Cazorla), Josico (74. Hector Font); Luciano Figueroa, Jose Mari (80. Guayre).

ALKMAAR: Henk Timmer; Barry Opdam, Kew Jaliens, Jan Kromkamp (64. Tim de Cler); Olaf Lindenbergh, Denny Landzaat, Michael Buskermolen, Barry van Galen; Kenneth Perez, Tarik Sektioui (80. Adil Ramzi), Robin Nelisse (84 .Stein Huysegems).

Riquelme strzelił gola, ale karnego przestrzelił, takze jego wysep nalezy mimo wszystko zaliczyc do gorszych, tym bardziej ze jego ekipa przegrała z chyba po tym meczu druzyną zaliczaną do cichych faworytów wygrania całego pucharu. Doskonała gra i wypunktowanie przeciwnika przez AZ niczym dobry bokser :brawo:

Newcastle United - Sporting Lizbona 1:0 (1:0)

BRAMKA: Alan Shearer (36)

SĘDZIOWAŁ: Jurij Baskakow (Rosja). Widzów: 36 tys.

NEWCASTLE: Shay Given (46. Stephen Harper); Stephen Carr, Aaron Hughes, Andy O'Brien, Steven Taylor; Amdy Faye, Jermaine Jenas, Laurent Robert (58. James Milner), Kieron Dyer (63. Lee Bowyer); Alan Shearer, Shola Ameobi

SPORTING: Ricardo; Rui Jorge, Beto, Rogerio, Anderson Polga; Fabio Rochemback, Joao Moutinho, Carlos Martins, Pedro Barbosa (83. Rodrigo Tello); Sa Pinto, Liedson (68. Carlos Mota)

Tutaj oglądałem jedynie 1 połowę spotkania. Bardzo podoba mi sie grra sportingu, jest offensywna i bardzo ladna. Rajdy bokami ciekawe kiwki i bardzo szybkie zgrane klepki. Newcastle.. :/ kosiło przemasakrycznie, wspomne chociazby tu o kosie Ameobiego - wjechał w twarz korkami Ricardo, ktory chyba z 8 minut dochodził do siebie. Nadal stawiam na Sporting !

CSKA Moskwa - AJ Auxerre 4:0 (1:0)

BRAMKI: Lionel Mathis (21-samob.), Siergiej Ignaszewicz (63-karny), Vagner Love (71), Rolan Gusiew (77).

CZERWONA KARTKA: Jean-Pascal Mignot (84, Auxerre).

SĘDZIOWAŁ: Luis Medina Cantalejo (Hiszpania). Widzów: 28 tys.

CSKA: Igor Akinfiejew; Siergiej Ignaszewicz, Aleksiej Bieriezucki, Wasilij Bieriezucki, Chidi Odiah; Deividas Semberas, Jurij Żirkow, Daniel Carvalho (59. Milos Krasic, 77. Rolan Gusiew), Jewgienij Ałdonin (87. Jurijs Laizans); Vagner Love, Ivica Olic.

AUXERRE: Fabien Cool; Jean-Sebastien Jaures, David Recorbet, Younes Kaboul (84. Mamoutou Coulibaly), Jean-Pascal Mignot; Philippe Violeau, Teemu Tainio, Lionel Mathis, Kanga Akale; Bonaventure Kalou, Benjamin Mwaruwari (76. Luigi Pieroni).

Chyba wyłonił nam się pierwszy finalista ( gdyz zwyciezca dwumeczy CSKA - Auxerre gra ze zwyciezca Parma - Austria ). Wspaniały technicznie i szybkosciowo Vagner Love, karny strzelany przez bramkarza i wygrana 4-0 - bylo co ogladac. Ogolnie lepiej poukladanej taktycznie druzyny i zgranej nie widzialem ( moze jedynie im zagrozic moim zdaniem AZ lub Sporting w tym momencie ) typuje ze w tej formie wygraja caly puchar.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 kwie 2005, 17:39

Villarreal - AZ Alkmaar 1:2
to mmnie zaskoczylo, ale licze na zwyciestwo hiszpanskiej druzyny w drugim meczu.

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 11 kwie 2005, 5:23

Ciekawy mecz odbędzie sie w Parmie.Minimalnie wieksze szanse dawalbym jednak Gospodarzom

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 14 kwie 2005, 13:33

Dzisiejsze mecze Pucharu Uefa zapowiadają się interesująco,
CSKA Moskwa jest już jedną nogą w Półfinale, Alkmaar prawie też
Wyrównane natomiast zdaje mi się ze bedą mecze Sporting-Newcastle
i Parma- Austria W... Ciekawi mnie postawa Sebastiana Mili w nadchodzącym meczu i czy wogole wystąpi w pierwszym squadzie?

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 14 kwie 2005, 13:53

patryk89 pisze: i Parma- Austria W... Ciekawi mnie postawa Sebastiana Mili w nadchodzącym meczu i czy wogole wystąpi w pierwszym squadzie?
A mnie ciekawi czy Carmignani zagra rezerwami i primavera (ktora i tak daleko zaszła) czy wystawi gwiazdy Gilardino , Morfeo , Freya , Bresciano i reszte podstawowego skladu jezeli ich nie bedzie to zagraja tak jak z Sevilla czyli slaba gra i troche szczescia albo na zero.Cały czas trener Parmy mowi ze UEFA go nie obchodzi ale chyba pilkarzy obchodzi pewnie chca sie wypromowac i dlatego tak graja no ciekawie sie zapowiada mecz na Enio Tardini ja licze na Parme

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 29 kwie 2005, 8:34

Parma vs. CSKA 0:0
Sporting vs. AZ 2:1 (1:1)

ogladalem ten drugi mecz naprawde bylo co ogladac szczegolnie w wykonaniu zawodnikow Lizbony!.... ta druga bramencja fantastyczna dawala zwyciestwo i byla piekna jej autorem byl Pinilla!....

Sporting jest moim faworytem!... zagra w finale z Parma :wink:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 kwie 2005, 10:02

Piekna była ta bramka Pinilli ogolnie mecz był ciekawy.
Natomiast w drugim meczu Parny z CSKA praktycznie nie było zadnych dogodnych okazji do strzelenia bramki.Niestety Carmignani wystawił rezerwy i to było widac choc i tak to Parma jedna miała akcje po ktorej mogli zdobyc brame ale dobrze wybronił strzał Vignaroliego bramkarz CSKA.Ciekawi mnie rewanz Rosjanie zapewna sa faworytem ale Parma nie jedna niespodzianke juz sprawiła w p.UEFA.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 kwie 2005, 10:13

No mecz Sportingu z AZ - ładny samo to że przegrywali po raz kolejny i sie podnieśli ładne bramka ale maja finał na swoim terenie to wiedza o co grają.

Hunter Mecz Parmy to był jak zawsze sprawdzian dla młodych graczy. Moze nowy Gila bedzie wśród nich :D bo "stary" juz na San Siro hehe Ale zauwaz że Parma ostatnie chyba 3 mecze wpuchere UEFA remisował u siebie z czego dwa 0:0 i tak awansowała. Tam u Ruskich bedzie 0:0 do 70 minty bo ustawi ich tez defensywnie poetm wejdzie Gila i Morfeo i ten duet wypracuje na 1:0 tak to widze :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”