Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 26 lut 2011, 21:00
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 26 lut 2011, 21:03
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 26 lut 2011, 21:07
A ja uwielbiam jak po jednym meczu wystawia się łatkę zawodnikom (jak ja błędnie Gibbsowi). Dobrze że ta o której ty mówisz jest martwa i kto ogląda ten wie na jakim poziomie gra Vidic.cru pisze:Uwielbiam wyklady o poziomie gry obronnej ze strony kibica klubu, ktorego najlepszy obronca nabiera sie na dziecinny zwod od Eto'o w meczu tak nieistotnym jak final LM, a para tworzaca srodek obrony daje strzelic bramke karzelkowi.
Mikkel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 lut 2011, 21:13
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 26 lut 2011, 22:38
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 lut 2011, 22:56
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 lut 2011, 22:57
Jaki tam wynik w tym roku geniusz defensywy Mou razem z Realem przywieźli z Camp Nou?cru pisze:Uwielbiam wyklady o poziomie gry obronnej ze strony kibica klubu, ktorego najlepszy obronca nabiera sie na dziecinny zwod od Eto'o w meczu tak nieistotnym jak final LM, a para tworzaca srodek obrony daje strzelic bramke karzelkowi.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 26 lut 2011, 23:20
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shimmy » 27 lut 2011, 2:12
shimmy
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 27 lut 2011, 13:12
I właśnie w tym rzecz. Ale MGigs nie za bardzo rozumie, że to o to chodzi i myśli do tej pory, że zabrylował swoim tekstem, do tego w 3 postach mówi o tym, że w Anglii zagrano 3 kolejki mniej, gdzie ja napisałem to od razu w moim pierwszym poście, a on próbuje namówić mnie do zrozumienia tego o czym napisałem szybciej niż on, to się dopiero nazywa inteligencja.cru pisze:Ale ja tez uwazam, ze w Anglii bronia lepiej - ale po prostu 'lepiej', nie jest to roznica kolosalna powodujaca teksty na poziomie powyzszym, zrownujace gre obronna Wigan z poziomem La Liga.
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 lut 2011, 14:40
To co pisałem wczesniejInternacjonalistyczny pisze:I właśnie w tym rzecz. Ale MGigs nie za bardzo rozumie, że to o to chodzi i myśli do tej pory, że zabrylował swoim tekstem,do tego w 3 postach mówi o tym, że w Anglii zagrano 3 kolejki mniej, gdzie ja napisałem to od razu w moim pierwszym poście, a on próbuje namówić mnie do zrozumienia tego o czym napisałem szybciej niż on, to się dopiero nazywa inteligencja.cru pisze:Ale ja tez uwazam, ze w Anglii bronia lepiej - ale po prostu 'lepiej', nie jest to roznica kolosalna powodujaca teksty na poziomie powyzszym, zrownujace gre obronna Wigan z poziomem La Liga.
MGiggs pisze:Liga Hiszpanska zagrała 3 kolejki mniej niz Premiership dlatego sie tak nie napinaj
MGiggs pisze:Sammy wytłumacz może koledze że w Prem jest 3 kolejki więcej meczy rozegranych niż w Hiszpani. To jest 30 spotkan
to co napisał nasz śmieszny kolega w 1 pościeMGiggs pisze:Jasne że nie jest to tak istotne, ale nie wiem jak koledzie przekazać fakt że w Prem są rozegrane 3 kolejki więcej ,czyli ok 30 spotkań.
Internacjonalistyczny pisze:Biorąc pod uwagę nawet to, że w Anglii zagrano 3 kolejki mniej
Internacjonalistyczny pisze:Przecież napisałem to, że zagrali 3 kolejki mniej.
W Angli rozegrano 3 [k****] 3 kolejki więcej. Idz trolować gdzieś indziej.Internacjonalistyczny pisze:I właśnie w tym rzecz. Ale MGigs nie za bardzo rozumie, że to o to chodzi i myśli do tej pory, że zabrylował swoim tekstem, do tego w 3 postach mówi o tym, że w Anglii zagrano 3 kolejki mniej, gdzie ja napisałem to od razu w moim pierwszym poście
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 27 lut 2011, 16:05
Internacjonalistyczny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 27 lut 2011, 16:05
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 lut 2011, 16:10
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio