Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 814

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 lut 2011, 10:50

emdżej zauwaz ze akurat zaden fan Arsenalu nie przyczepil sie do chwili obecnej do mojego postu. Widac sa inteligentniejsi bo wiedza co zlac. Z podobnego dowcipu smialem sie pare lat temu wiec czemu teraz mam byc gorszy? Lubie Arsenal i jest to druzyna ktorej kibicuje w walce o mistrza i nawet ew. odpadniecie z LM nie zmieni mojego nastawienia. Poza tym nie odczuwam zadnej antybarcelonskiej krucjaty jezeli o czyms takim wogole mozna mowic. Tym bardziej nie czuje sie pokrzywdzony bo nie mam za co.
A o jakim klubie tutaj piszesz
O klubach, ktore sa na szczycie jak m.in. Barcelona, Inter czy tez Chelsea. Oraz o klubach ktore byly na szczycie jak Real, MU, Liverpool.
Lecha to oczywiście musisz coś dopisać, bo jesteś z Warszawy chociaż jesteś ponoć tylko kibicem Barcelony
Jestem z Wuwua i co z tego. Akurat nie mam uprzedzen do poznaniakow. Smieje sie z Lecha bo akurat sa podstawy. Jak takie znajdziesz na warszawskie kluby jak Legia czy Polonia to tez tak bede robil. Nietsety na forum nie ma fanow tych druzyn oraz rzadko sa poruszane tematy tych ekip wiec i o dowcip trudno. Poza tym jak sam zauwazyles na kibicow Legii tak samo jak na kibicow Lecha potrafie "szczekac".

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 28 lut 2011, 11:32

Myślę, że po tym co prezentowali fani Realu w czasach galaktycznych czy kibice Manchesteru po wygraniu LM nie przekraczamy raczej średniej jeśli chodzi o napinki. Oczywiście uogólniam, a wszystkim proponuję odrobiny luzu dystansu :) zasada jest taka, kto wygrywa ma prawo się napinać, a reszta ma prawo bić konia po połykach, i tyle.

Dowcip z gablotą przypomina mi licznik kibiców Milanu, który odliczał czas od ostatnich mistrzostw czy Pucharów Mistrzów jakie wygrał Inter. Gdy Barcelona wygrała swój drugi Puchar Mistrzów to ktoś napisał, że to nic wielkiego i tylko wyrównanie osiągnięć Nottingham Forest :lol2:

Awatar użytkownika
Mikkel
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 28 lut 2011, 12:13

stary rupieć pisze:zasada jest taka, kto wygrywa ma prawo się napinać, a reszta ma prawo bić konia po połykach, i tyle.
ale to Arsenal z wami ostatnio wygrał,tak samo jak Inter w LM. A i tak sprawa wygląda tak jak wszyscy widzą :wink:

E: więc pardon
Ostatnio zmieniony 28 lut 2011, 12:18 przez Mikkel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1530
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 28 lut 2011, 12:16

Rupieciowi chodziło, kto wygrywa puchary.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 lut 2011, 12:20

ale to Arsenal z wami ostatnio wygrał,tak samo jak Inter w LM. A i tak sprawa wygląda tak jak wszyscy widzą
bedac juz tak bardzo szczegolowym to Inter ostatnio z nami przegral. no chyba ze chodzi ci o awans to wtedy Arsenal z nami przegral jak my z Interem :wink:

Awatar użytkownika
Mikkel
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 28 lut 2011, 12:41

Ale z Arsenalem jeszcze spawa otwarta (dla mnie to 80% szans dla Katalończyków ale obym się mile rozczarował) :wink: Zresztą chodzi o zdanie że napinać się mogą zwycięscy, no sorry, ale idiotyczne :p

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 lut 2011, 14:16

Myślę, że po tym co prezentowali fani Realu w czasach galaktycznych czy kibice Manchesteru po wygraniu LM nie przekraczamy raczej średniej jeśli chodzi o napinki. Oczywiście uogólniam, a wszystkim proponuję odrobiny luzu dystansu :) zasada jest taka, kto wygrywa ma prawo się napinać, a reszta ma prawo bić konia po połykach, i tyle.
Jakoś ze strony fanów Interu takiej napinki nie doświadczyłem, nie doświadczam. Nikt nie pisał, że tylko oni są wyjątkowi, tylko oni są tak wspaniali, więcej niż klub! :lol: to dla mnie najśmieśniejsze, to, że klub promuje się takimi hasłami to jeszcze kumam, ale że kibice wierzą w tą propagandę i poźniej ją sieją, o jakiejś wyjątkowości Barcelony, lepszym nasieniu czy Bóg wie co. Co jest również charakterystyczne fani innych zespołów potrafią przyznać po porażkach, że ich zespoły były gorsze, fani United zgodnie stwierdzili, że w Rzymie wygrała lepsza drużyna, że w zeszłym sezonie to Chelsea zasłużyła bardziej na mistrza, tylko fani "więcej niż klubu" zawsze stwierdzą, że to ich zespół był w nie najlepszej dyspozycji, że jakby był w swojej normalnej to by spokojnie wygrał, nawet jak w dwumeczu z Chelsea to The Blues się należał awans jak w mordę strzelił to i tak po roku dostawaliśmy filmiki o rzekomo pokrzywdzonej Barcie, w spotkaniu z Interem jak Inter w pierwszym spotkaniu przegrywał 1-0 i odrobił ten wyniki wygrał 3-1, więc musiał atakować, to słyszeliśmy o antyfutbolu ze strony Interu, że to nie piłka itd. etc.
To również powtarzali grajkowie Barcelony, którzy płaczliwie stwierdzili, że to antyfutbol, ze tak się nie da grać, że dla nich to nie piłka nożna. Że już nie wspomne o zraszaczach. No litości kuźwa tym bardziej się potem takim typkom życzy porażki, może w końcu po którejś nauczą się przegrywać z honorem.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2326
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 lut 2011, 14:37

Fieldy, dzisiaj ma byc oficjalne info o Van Persiem?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 lut 2011, 14:49

dzisiaj badania, ale to nie znaczy ze doczekamy się informacji.

6 lat, nie jest jeszcze aż tak źle ...

Obrazek

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 28 lut 2011, 20:36

Suleiman Alphonso Omondi, a 29-year-old Kenyan from Nairobi was found dead at his home just hours after his heroes slumped to defeat in the League Cup final.

Police confirmed football-mad Mr Omondi was wearing his Arsenal shirt when he took his own life.

Mr Omondi's friend Calvin Otieno said: "We were watching the match at Bamba 70 pub, and when Arsenal were defeated, Suleiman just walked out in protest and he was crying."
To się nazywa oddany fan. Szkoda że taką głupotę zrobił jak Arsenalowi się uda zdobyć tytuł to będzie żałował.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 lut 2011, 20:52

W Kenii i Nigerii regularnie po meczach miedzy Manchesterem United, Arsenal i Chelsea dochodzi do zamieszek i innych rzeczh. Głupota ale co zrobisz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 mar 2011, 16:58

:suicide:

Van Persie wypadł na co najmniej 3 tygodnie. W meczu z Birmingham drobnych urazów doznali Koscielny i Song, którzy jutro nie zagrają. Almunia zmieni Wojtka w bramce.

Cesc ma szanse na gre z Barcą,

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 mar 2011, 17:06

Tradycji po prostu musiało stać się zadość. Jak przez kilka a nawet kilkanaście tygodni wszystko było ok, tak zaczynamy się sypać w hurtowych ilościach i to przed najważniejszymi meczami. Normalka :roll:

Jutro pewnie wielkich zawodów nie będzie. Skład nieco przemeblowany, rywal raczej się na atak nie targnie a w dodatku pewnie morale po ostatnim weekendzie niziutkie. Nawet skromne 1:0 mnie zadowoli ... i brak kolejnych urazów.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 mar 2011, 17:35

przeciez mial wojtek jutro bronic.. Co sie stalo.. Eh.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 mar 2011, 11:20

dziś wyczytałem, że Robin może się leczyć nawet 6 tygodni. to będzie katastrofa :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”