Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 201

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 mar 2011, 22:52

Sammyy pisze:
MGiggs pisze:Skosić 3 razy na żółta i zostac na boisku, tego nikt nie potrafi.
Są i tacy co potrafią dostać 3 żółte w meczu i grać dalej :lol:

Simunic w meczu Chorwacja-Australia kiedy sędziował Poll?

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 01 mar 2011, 22:52

KajoFC pisze:HAHAHAHAHA :jupi:
Kibice Manchesteru czyżby mieli pretensje do sędziego ?? :rotfl:
Jak się Gary z 2 razy ostał na boisku nie słyszałem protestów do sędziego !?
Teraz wiecie jak się Chelsea czułą pierw nas okradli z LFC potem Haangeland wjechał w Malouda w meczu przeciwko Fulham i karny na Ramiresie w FA Cup'ie. Wtedy jakoś nikt tu nie przychodził żalić się na sędziów.
Chyba inny mecz oglądaliśmy - serio, bo jeśli nie zauważasz ilości fauli Ivanovica i Luiza, to naprawdę coś jest z tobą nie tak.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 mar 2011, 22:54

MGiggs pisze:
Sammyy pisze:
MGiggs pisze:Skosić 3 razy na żółta i zostac na boisku, tego nikt nie potrafi.
Są i tacy co potrafią dostać 3 żółte w meczu i grać dalej :lol:

Simunic w meczu Chorwacja-Australia kiedy sędziował Poll?
Oczywiście :P
Innego takie przypadku nie znam :P

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 01 mar 2011, 22:56

Ivanovica widziałem 1 lub 2 wejścia to przy linii i raz co wszedł mu od lewej a Nani złapał się za prawą nogę :lol: Nani to nurek więc trudno poznać. Raz padł z krzykiem sędzia nie zareagował więc wstał i odszedł.
Co do Luiza napisałem miał szczęście że się ostał na boisku druga żółta go nie dosięgnęła ale w czasach gdy Steve G, Mascha i Rooney siekają ludzi łokciami to raczej niezbyt duże przewinienie.
Ostatnio zmieniony 01 mar 2011, 23:03 przez KajoFC, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 mar 2011, 23:00

Chyba nie chodzi o Luiza, bo on zasluzyl tylko na 2 kartki, z czego jedna dostal, ale znajac MGiggs pewnie uwaza, ze powinien dostac takze za to, ze Groszek z racji swojego wzrostu ma glowe na wysokosci barkow Luiza. Ba, moze nawet jeszcze zauwazyl jakis ruch w strone glowy Chicharito w tamtej sytuacji. :boruta:

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 01 mar 2011, 23:01

arek_ahig pisze:Chyba nie chodzi o Luiza, bo on zasluzyl tylko na 2 kartki, z czego jedna dostal, ale znajac MGiggs pewnie uwaza, ze powinien dostac takze za to, ze Groszek z racji swojego wzrostu ma glowe na wysokosci barkow Luiza. Ba, moze nawet jeszcze zauwazyl jakis ruch w strone glowy Chicharito w tamtej sytuacji. :boruta:
Nie wiem czy widziałeś sytuację ok 75 minuta meczu, gdy Luiz kopnął w nogi Rooney'a, a sędzia był odwrócony... pewnie nawet jakby stał zaraz koło nich Luiz nie dostał by kartki :rotfl:

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 01 mar 2011, 23:02

:jupi:

Przed meczem miałem przeczucie, że Vidic wyleci z czerwem :lol:

Luiz - być może powinien mieć to czerwo, ale już uwielbiam tego chłopaka. Po tym, jak go widziałem w naszych meczach można stwierdzić, że urodził się do gry w Premier League. Strzelił dla nas bramke szybciej niż Torres :) Dla mnie niezależnie od pozycji Chelsea w tabeli, mecze z Manchesterem będą tymi najbardziej emocjonującymi, bo na Diabłów zawsze patrzę jako na pierwszorzędnego rywala. W pierwszej połowie było cieniutko, Utd mieli przewagę, aczkolwiek coś tam próbowaliśmy - bezskutecznie, ale drugą całkowicie zdominowaliśmy i udało się. Takie mecze trzeba wygrywać po to, żeby podciąć skrzydła Manchesterowi, zbliżyć się do priorytetowego (dla mnie) 3. miejsca i żeby na drugi dzień pośmiać się z co niektórych kolegów z klasy, którzy lubią mi dogryzać jeśli chodzi o CFC :lol: . Torres dzisiaj nieźle, w porównaniu do meczu z Kopenhagą często zauważał kolegów. Teraz czekać tylko na mecz z Blackpool, który łatwy nie będzie, napsuli już sporo krwi zespołom z górnej części, ale trzeba wygrać!

Edit: Miałem jeszcze coś dopisać
Luiz strasznie przypomina mi Vermaelena, też lubi niekiedy wyprowadzać daleko piłkę, jak na stopera grał wysoko, ale u nas 7 bramek w sezonie po stoperze bym się nie spodziewał :)
Ostatnio zmieniony 01 mar 2011, 23:09 przez Pawel875, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 mar 2011, 23:03

Arwin pisze:
arek_ahig pisze:Chyba nie chodzi o Luiza, bo on zasluzyl tylko na 2 kartki, z czego jedna dostal, ale znajac MGiggs pewnie uwaza, ze powinien dostac takze za to, ze Groszek z racji swojego wzrostu ma glowe na wysokosci barkow Luiza. Ba, moze nawet jeszcze zauwazyl jakis ruch w strone glowy Chicharito w tamtej sytuacji. :boruta:
Nie wiem czy widziałeś sytuację ok 75 minuta meczu, gdy Luiz kopnął w nogi Rooney'a, a sędzia był odwrócony... pewnie nawet jakby stał zaraz koło nich Luiz nie dostał by kartki :rotfl:
Przeciez napisalem, ze zasluzyl na dwie kartki, z czego jedna otrzymal. Czytasz czasami posta, do ktorego sie odnosisz? Zastanawialem sie, gdzie ten 3 faul na zolta.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 mar 2011, 23:05

Ty podobno masz jakieś kursy sędziowskie za sobą? :mrgreen:

Wejscie w zawodnika barkiem w momencie gdy nie jest się zainteresowany piłką, a Luzik nią nie był, jest karane kartonikiem.Tylko mówie to ja czyli człowiek który pare ładnych lat piłke kopał a nie przeczytał w książeczce z przepisami.

Ivanovic w 1 połowie wjechał Naniemu w stopie-brak żółtej, w 2 połowie to samo. Naprawde nie pisz mi że tego nie widziałeś.Możesz mnie czy innych kibiców MU nie lubisz ale sposób w jaki bronisz sędziego jest karygodny.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 01 mar 2011, 23:09

Wiesz jednym ujdzie łokieć drugim bark...ahh ten dziejszy futbol :think:

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 mar 2011, 23:10

Zwale to na karb upojenia alkoholowego tudziez narkotycznego, skoro tak widziales ta sytuacje.
MGiggs pisze:Ty podobno masz jakieś kursy sędziowskie za sobą? :mrgreen:

Wejscie w zawodnika barkiem w momencie gdy nie jest się zainteresowany piłką, a Luzik nią nie był, jest karane kartonikiem.Tylko mówie to ja czyli człowiek który pare ładnych lat piłke kopał a nie przeczytał w książeczce z przepisami.
:haha:
Ja gralem wiecej niz pare lat kolego i przypuszczam, ze z wiekszymi sukcesami niz Ty, bo co nie co za gowniarza sie osiagnelo. ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 mar 2011, 23:12

United byli lepsi w 1 połowie, Chelsea w 2, z tym, że Chelsea była dużo lepsza w 2 części. Może okazji 100% nie mieli, ale cały czas na nich siedzieli i nie pozwalali wyjść z własnej połowy.
Na samym początku ktoryś z piłkarzy Chelsea strzelił gola, ale sedzia nie uznał bo wcześniej gwizdnął, potem pokazywali powtórki i tam chyba było starcie Luiza z Vidicem, po którym Serb się przewrócił, ale faulu nie dostrzegłem, co sądzicie ? słusznie gwizdnął ?

Karny jak dla mnie bezdyskusyjny, piłki nie trafił, w nogi Rosjanina już tak.

Co do kibiców United, to myślałem, ze narzekanie na sędziego (po meczu, gdzie było się słabszym i zasłużenie się przegrało) to domena kibiców Arsenalu.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 mar 2011, 23:13

Ja gralem wiecej niz pare lat kolego i przypuszczam, ze z wiekszymi sukcesami niz Ty, bo co nie co za gowniarza sie osiagnelo.
ooo na jakich zagranicznych turniejach osiagales sukcesy?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 mar 2011, 23:14

Zadałem konkretne pytanie i widze mi już nie odpowiesz. Za takie wejscie jest żółta kartka, celem ataku nie jest piłka a przeciwnik, tobie sie przepisy z NHL pomyliły.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 01 mar 2011, 23:20

‎11 - Martin Atkinson has now awarded more penalties in the Premier League than any other referee this season (11). Decision.

10 - Atkinson has also handed out the most red cards in the PL this term (10). Mist

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”