Pewnie wiedzieli że pod 'fieldy' nikt ich nie wykickujefieldy pisze:a kto tam się pode mnie podszywał ? bo na pewno nie byłem to ja
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 mar 2011, 6:11
Pewnie wiedzieli że pod 'fieldy' nikt ich nie wykickujefieldy pisze:a kto tam się pode mnie podszywał ? bo na pewno nie byłem to ja
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 03 mar 2011, 9:45

Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 03 mar 2011, 15:09
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 mar 2011, 15:30
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 mar 2011, 15:47
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 mar 2011, 16:40
Kluchman
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 mar 2011, 17:35
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 mar 2011, 18:35
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 03 mar 2011, 22:57
Tak jak już wspomniał Pan Prezes Marco Van Basten nasz klub odcina się od wszelkich spekulacji i zarządza ciszę medialną, ale ja jako Dyrektor Sportowy Klubu Sportowego Gwiazdy Polskiej Ekstraklasy chciałbym tylko dodać iż uważam, że są to tylko zwykłe pomówienia mające na celu oczernienie naszego klubu oraz odwrócenie uwagi od meczu na szczycie jakim na ten moment jest spotkanie Real Madryt - Juventus Turyn. Chodzą pogłoski, że zarząd Juventusu usilnie kontaktuje się z zarządem klubu Real Madryt w celu nakłonienia zawodników Madryckiego Realu do odpuszczenia meczu (wszak i tak już Real mistrzostwa nie osiągnie, a może odpuścić mecz z Juventusem) co pomoże zdobyć Puchar Ligi Haxball zespołowi z Włoch. W grę wchodzą wysokie kwoty, a sam zarząd Juventusu (tak jak już pisałem) próbuje odwrócić uwagę mediów od tego meczu skupiając ją na nas po to, by mogli robić swoje brudne interesy na boku.Daaaamian pisze:Czas uchylić rąbka tajemnicy. Osoba oznaczona jako X w zapisie rozmowy telefonicznej, do której dotarła redakcja Tuttosport, to Aker aka Siara. Zawodnik skorumpowanej drużyny GPE, zgodnie z zapisem rozmowy, skontaktował się ostatecznie z Enjo i Chłopaczkiem. Do tej pory wydawało się, że najlepszy zawodnik Zdobywców Złotej Piłki nie jest w to zamieszany, ale ostatecznie ekipie CSI, na czele której stoi niejaki "sędzia" (mówi się, że chodzi o Arka, którego ostatnie wypowiedzi pozwalają wysłać takie przypuszczenia), udało się odsłuchać nieznane dotąd fragmenty rozmowy, z których jasno wynika, że Chłopaczek również brał udział w tym przekręcie.
Co więcej, angielski The Times dotarł do zdjęć, na których dokładnie widać, że ostatecznie doszło do spotkania na szczycie, w którym uczestniczyli Aker, Enjo i Chłopaczek.
Oto jedno z nich:
Od lewej: Enjo, Chłopaczek i Aker aka Siara.
Wciąż nie jest znana kwota, za jaką GPE kupiło mecz.
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 mar 2011, 23:15
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 mar 2011, 3:26
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 mar 2011, 17:32
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 04 mar 2011, 20:52
LeoMessi10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 mar 2011, 20:54
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited