Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 14 kwie 2005, 17:47
Kuchar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 14 kwie 2005, 18:50
magus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 14 kwie 2005, 19:13
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 14 kwie 2005, 19:17
magus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 14 kwie 2005, 19:26
Ale ja nie powiedziałem, że lubie Chelsea. A nawet lubie Chelsea to co? Ni wolno czy co?magus pisze:Powiem jedno. Wkurzają mnie kibice typu:Wygrali z Barcą to są wielkimi The Blues fanami i o tym klubie nic nie wiedzą, poza zwycięsctwem z Barceloną i strzelcami goli w tym meczu.
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 14 kwie 2005, 19:28
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 14 kwie 2005, 19:29
Mona_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 14 kwie 2005, 19:36
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 kwie 2005, 20:02
Wiesz, to są tacy 'sezonowi fani'.Mona_ pisze:Tacy kibice sa beznadziejni, w zasadzie to nie sa w ogole kibice. A donosnie Chelsea to w Anglii tez nagle przybylo im kibicow. Gdzies czytalam, ze Chelsea jest teraz 3 czy 4 klubem jesli chodzi o najwieksza ilosc fanow. A jeszcze niedawno byli naprawde dalekoPierwszy jest od dawna ManU, potem Newcastle, Chelsea lub Arsenal i Liverpool.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 kwie 2005, 20:09
Ale z cala pewnoscia nie mozna powiedzieec ze tacy jednorazowi kibice przewyazszaja tych prawdziwych i oddanych. Czasami zdarzaja sie takie czarne owce ale nie bez przesady ... Ja nie moglbym kibicowac innej druzynie niz Inter .. nawet jezeli Inter nic nie zdobywa a np taka Chelsea zdobywa (choc to zly przyklad bo lubie ChelsaAnka pisze:Wiesz, to są tacy 'sezonowi fani'.Mona_ pisze:Tacy kibice sa beznadziejni, w zasadzie to nie sa w ogole kibice. A donosnie Chelsea to w Anglii tez nagle przybylo im kibicow. Gdzies czytalam, ze Chelsea jest teraz 3 czy 4 klubem jesli chodzi o najwieksza ilosc fanow. A jeszcze niedawno byli naprawde dalekoPierwszy jest od dawna ManU, potem Newcastle, Chelsea lub Arsenal i Liverpool.
Jak widzą, że Chelsea jest na topie, i że dobrze gra, to jej zaczynają kibicować...
Tak samo było z Realem, kiedy byli najlepsi, a teraz z Barcą.
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 kwie 2005, 13:46
To wy tak o mnie mówicie?? Z angielskich klubów to ja tak naprawde kibicuje tylko 2 drużynom: Everton i ArsenalMona_ pisze:Tacy kibice sa beznadziejni, w zasadzie to nie sa w ogole kibice. A donosnie Chelsea to w Anglii tez nagle przybylo im kibicow. Gdzies czytalam, ze Chelsea jest teraz 3 czy 4 klubem jesli chodzi o najwieksza ilosc fanow. A jeszcze niedawno byli naprawde dalekoPierwszy jest od dawna ManU, potem Newcastle, Chelsea lub Arsenal i Liverpool.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 kwie 2005, 16:09
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 kwie 2005, 12:35
Heh, źle życzysz Manchesterowi?futbolowa pisze:Dokładnie. Macie rację.
Tacy 'sezonowcy' to najgorszy gatunek kibiców![]()
Po sukcesach Chelsea, nagle zrobił się taki nawał ich 'fanów', że aż ich zliczyć nie idzie. Dwa lata temu większość z nich w ogóle takiego klubu nie znała, a teraz takie wielkie halo.
I jest to przykre dla prawdziwych kibiców tej drużyny, bo uogólniając ich też nazywa się tymi 'sezonowcami'.
Dlatego też mam nadzieję, że Manchester nie stanie się nagle super modą
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2005, 13:38
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 16 kwie 2005, 13:47
yazzid1991
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio