No ten argument to Ci nie wszedł zupełniepetrdcm pisze:Fajnie wygląda usprawiedliwianie Waszych gier i tym samym konieczności naginania regulaminu aby zespoły (wyjątek Juve) uniknęły walkowerów![]()
.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 07 mar 2011, 23:36
No ten argument to Ci nie wszedł zupełniepetrdcm pisze:Fajnie wygląda usprawiedliwianie Waszych gier i tym samym konieczności naginania regulaminu aby zespoły (wyjątek Juve) uniknęły walkowerów![]()
.
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 07 mar 2011, 23:42
Bo seryjne porażki to już nie przypadek.BarcaQzYN pisze:Po pierwsze nigdy nie usprawiedliwialiśmy ani jednego wyniku.
Chociażby Twoja kontuzja gdy Cie nie było w ogóle i drużyna się jakoś zbierała bez entuzjazmu sporadycznieBarcaQzYN pisze:Po drugie niemal zawsze byliśmy gotowi do gry. Z tym również nie było u nas żadnego problemu.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 mar 2011, 23:44
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 07 mar 2011, 23:47
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 07 mar 2011, 23:51
A najlepszym tego dowodem są liczne komentarze pod tymi statystykamiChlopaczek pisze:Nikogo nie obchodza te statystyki kto jak gral po tym czy tamtym update.
O co Ci chodzi, przecież tą nieobecność miałem na myśli podając powyższy przykład. Nie chciałem roztrząsać bo wiem że w szpitalu byłeś (też o tym wspomniałem pisząc że było pisane w innym temacie), a że to Twoja prywatna sprawa to napisałem tajemniczo "kontuzja".BarcaQzYN pisze:Pisałem już tydzień wcześniej, że nie będę grał przez 5 dni bo będę w szpitalu. Kolejny przykład po wuju petrze:)
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 mar 2011, 23:57
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 07 mar 2011, 23:57
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 mar 2011, 0:01
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 mar 2011, 0:15
Problem bylby z bramkarzem. Moim zdaniem to kluczowa pozycja w tej grze. Polowa sukcesu. Poza tym jakbym pod szyldem Milanu wrabal z kims 10:3 jak ostatnio mialbym wyrzuty sumieniaRealFan pisze:Chłopaczku nie myślałeś przypadkiem nad tym, by utworzyć drużynę Milanu? W końcu w ZZP grało dwóch rossonerich, może i jakiś trzeci by się znalazł? W czerwono-czarnej koszulce zapewne lepiej by Ci się grało niż w jakiejkolwiek innej.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 08 mar 2011, 0:36
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 08 mar 2011, 0:37
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 08 mar 2011, 0:39
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 08 mar 2011, 0:42
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 08 mar 2011, 0:53
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczki » 08 mar 2011, 1:04