Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 08 mar 2011, 1:21
Loker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 mar 2011, 1:36
Petrdcm w Realu Chlopaczek do Juventusu?
Marca podaje ze gwiazda druzyny Juventusu petrdcm jest bliska przejscia do Realu Madryt. Dziennik cytuje zawodnika: „Real to najwiekszy klub swiata kazdy chce tam grac. Chce i ja. Marze o tym od dziecinstwa. Moim idolem jest David Beckham. Gdy przeszedl do Madrytu mama zakupila mi jego koszulke. Robilem w niej wszystko - jedzenie kapiele masturbacja. Transfer do Madrytu byloby dla mnie wszystkim. Kocham ten klub.”
Miejsce petradcm w Turynie mialby zajac Chlopaczek. Kibice nie sa zachwyceni tymi plotkami czemu dali upust na facebooku zakladajac profil o nazwie „Chlopaczek wypierdalaj”. Mozna tam przeczytac miedzy innymi: „Ta sliska lajza? Zawsze wiedzialem ze to dwulicowa dziwka. Niech idzie po sprzedazy ostatnich ligowych meczow idealnie odnajdzie sie w tym obozie sportowych oszustow i kretaczy”, „Mowil ze mnie kocha. Tak samo zbalamucil moja matke i siostreOszdzedzil tylko mlodszego brata...”, „Nieeeeee!!!!!! Nie wieze w to! To nie mozliwe muwie wam!!1!1!!
"
Szykuja nam sie hity transferow juz na poczatku okienka.
Barcelona siega po Loczkiego.
El Mundo Deportivo sugeruje ze rozwiazaniem problemow zespolu Barcelony w ataku ma byc Loczki z La Masii. Podobno sam zawodnik nie jest wcale zachwycony ta perspektywa. Wladze Barcelony ucinaja to krotko: „Jeszcze mamy sie go pytac? Gra w naszych rezerwach i nie ma nic do gadania”. Analogiczna sytuacja ma miec miejsce w przypadku ddemona. Przyszlosc La Masii rysuje sie w czarnych barwach.
Ofensywa transferowa Barcy trwa.
Kolejnym zawodnikiem ktory jakoby mial zasilic druzyne Barcelony po nieudanym sezonie jest Kamil232. Hiszpanscy dziennikarze dotarli do bardzo bliskiego znajomego zawodnika Czerwonych Diablow: „Kamilek ma chomika imieniem Messi i juz szuka domu w Katalonii. Transfer jest bliski. Hiszpanski klimat i sloneczko swietnie mu zrobia na cere”. O prawdziwosci tych rewelacji powinnismy przekonac sie juz niedlugo.
GPE – sponsorzy zaniepokojoeni.
Sponsorzy mistrzowskiej druzyny GPE sa zaniepokojeni planami zmiany nazwy zespolu. GPE ktore nosi sie z zamiarem budowy nowego stadionu nie moze pozwolic sobie na odplyw kapitalu. Zrodla zblizone do klubu informuja ze z powodu napietej sytuacji finansowej zadnych transferow nie bedzie a w przypadku wycofania sie glownego sponsora („ Zobowiazalismy sie do sponsorowania GPE nie jakiegos GLH”) druzyna moze nawet ulec rozwiazaniu.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 08 mar 2011, 1:40
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 08 mar 2011, 1:42
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: JaxTeller » 08 mar 2011, 1:45
Moim idolem jest David Beckham. Gdy przeszedl do Madrytu mama zakupila mi jego koszulke. Robilem w niej wszystko - jedzenie kapiele masturbacja.
JaxTeller
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 08 mar 2011, 1:47
Dementuję. Pisałem na kilka kolejek przed końcem I sezonu, moje miejsce jest w Juve z Wami. A te prasowe spekulacje to jakaś zwykła paplanina wyssana z bolca.arek_ahig pisze:Petr prawda to? Negocjujesz za naszymi plecami?!
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 08 mar 2011, 2:22
Tuttosport podal sensacyjna wiadomosc, jakoby Juventusu zakontraktowal nieznanego dotad nikomu zawodnika JaxTellera. W srodowisku bianconerich zawrzalo, poniewaz plotkarskie portale we Wloszech donosza, ze nowy nabytek Starej Damy jest orientacji homoseksulanej. Media lacza go z napastnikiem Realu, Vianuchem, z ktorym wiaze go podobno goracy romans. Tuttosport dotarl do zapisow rozmow obu pilkarzy, ktore jednoznacznie wskazuja na seksualane podloze ich relacji. Kapitan Juventusu arek_ahig poproszony o komentarz upodoban nowego kolegi, zareagowal bardzo gwaltownie.
- Wypierd... mi z tym pierd... homosiem! - mial powiedziec. Bramkarz ekipy bianconeri maciek_88 nie byl juz tak kategoryczny w swoich osadach. - Ich odbyty to nie moja broszka, chociaz kiedys sam mialem robiona kolonoskopie i musze przyznac, ze bylo to calkiem przyjemne doswiadczenie - powiedzial dziennikarzom po treningu. O uspokojenie nastrojow zabiegal rowniez trener Juventusu - W swojej druzynie mamy juz czarnucha, znaczy sie Afroamerykanina, to i jeden pedal, znaczy sie gej, nie bedzie wadzil.
Probowalismy skontaktowac sie z oboma pilkarzami posadzanymi o romans, jednak solidarnie odmowili komentarza. Nie zaprzeczyli jednak wspolnym ANALizom.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: JaxTeller » 08 mar 2011, 2:59
JaxTeller

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 mar 2011, 12:25
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 mar 2011, 14:05
Maciek_88 wbija gwozdz do trumny Narodowego Funduszu Zdrowia?
Zaskakujace skutki wywolala wczorajsza wypowiedz gwiazdy reprezentacji Polski i Juventusu ktory przyznal ze mial robiona kolonoskopie.
Gazeta Wyborcza dotarla do informacji ze spowodowalo to lawine zapisow na tego typu badanie. Gazeta utrzymuje ze na kolonoskopie zapisali sie miedzy innymi wszyscy bramkarze warszawskiej Legii.
Socjolog Jan Wydymek komentuje to w ten sposob: „Mamy tutaj do czynienia z efektem Malysza. Jak wiemy po tym gdy zajadal sie bulka z bananem w jego slady poszli inni skoczkowie. Maciek jest bramkarzem najwyzszej klasy wzorcem dla innych w tym fachu i idolem mlodziezy. Najprawdopodobniej wierza oni ze kolonoskopia jest jednym z fundamentow jego sukcesu.”
Proktolog jednego z krakowskich szpitali mowi natomiast: „Maciek daje dobry przyklad. Bramkarz zeby byc pewnym na przedpolu musi wiedziec ze ma czysto z tylu”.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 mar 2011, 14:58
arek_ahig pisze:Barcelona zatrudnijcie Leo Messiego, on tak bardzo chcial.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 08 mar 2011, 15:11
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 mar 2011, 15:27
Drużyna United w rozkładzie, Kamil232 do wzięcia?
Niepokojące wieści dopływają z obozu "Czerwonych Diabłów", po jakże upokarzającym sezonie wszyscy w klubie są załamani począwszy od prezesów kończąc na sprzątaczkach. Zespół United zajął kompromitujące jak na tak wielki klub 8 miejsce w lidze, a na dodatek przyszłość klubu rysuje się w czarnych barwach. Z nieoficjalnych informacji dowiedzieliśmy się, że zespół United może nawet w przyszłym sezonie nie wystąpić w lidze. Oddajmy głos kapitanowi zespołu Kamilowi232
"Powiem szczerze nie wiem co dalej będzie. Reszta chłopaków z zespołu nie daje znaku życia, nie mam z nimi kontaktu. Zespół wymaga wzmocnień, nie ma co do tego wątpliwości, panowie szanujmy się taki klub jak United nie może zajmować 8 miejsce w lidze, no ludzie! 8 miejsce w lidze to sobie może zajmować jakiś tam Liverpool czy inne Leeds. "
Dwójka z Turynu
Tak więc co dalej? Z dobrego źródła wiemy, klub sondował możliwość sprowadzenia zawodników z absolutnego topu ligi. Wiemy, że ofertę otrzymało dwóch bianocenrich petrdcm i maciek_88, ale Ci nie byli zainteresowani przejściem na Wyspy Brytyjskie.
Takim obrotem sprawy niezywkle zaskoczony jest Kamil.
"W głowie mi się to nie mieści. Mój umysł nie jest w stanie pojąć jak ktoś może nie chcieć występować z Diabłem na piersii. Co może być lepszego od Manchester United? Powiem szczerze byłem zszokowany ich postawą, aż z tego wszystkiego nie spałem pare nocy i musiałem poprosić starego znajomego byłego reprezentanta Polski Pawła Krzyszałowicza o adres jego psychoanalityka z Koluszka, by pomógł mi wyjść z tej traumy".
Oferta z Barcelony
Wobec takiego obrotu spraw i niepewnej przyszłości klubu pojawiły się pogłoski o ofercie dla Kamila z stolicy Katalonii. Wielka Barcelona mocna napaliła się na sprowadzenie gwiazdy United. Jednak jak twierdzi sam zainteresowany te informacje to plotki, a on sam z pewnością nie zawita do Katalonii.
"Nie mam pojęcia kto wypuścił tą informacje, ale z cała pewnością mogę powiedzieć, że jest to typowy paszkwill. Cały świat doskonale wie o moim kompleksie Barcelony. Co jest piękniejsze od Barcelony? Porażka Barcelony. Nic nie sprawia mi takiej dzikiej satysfakcji jak to kiedy mes que de klub czy jak to tam leciało zostaje rozjechane. Nabieram wówczas takiej energii i chęci do życia, że jestem w stanie przemierzyć atlantyk wpław w ciągu 8 godzin by odwiedzić moich znajomych w US.
Stanowczo dementuje również informacje na temat mojego chomika. Po pierwsze mam dwa chomiki, po drugie żaden z nich nie nazywa się Messi, a Jarek i Lech. A co do tego klimatu, to również mi się to nie widzi, gdzie ja w takie upały mógłbym chodzić w moim nowym uszytym przez Babcie odjazdowym moherowym berecie? Podusmowując informacje o przejściu do Katalonii podał ktoś nie pełni zdrów umysłowo."
Kamil do wzięcia?
Niemniej jednak Kamil, nie wyklucza odejścia z Old Trafford i zasilenia barw innego klubu.
"Jak wspomniałem na początku, jeśli klub nie zostanie wzmocniony przede wszystkim na bramce, to nie ma co się męczyć i denerwować, kolejny sezon w którym dominujemy w polu, a tracimy gole przez niefrasobliwość w bramce, mnie nie interesuje, moja psychika jest na to zasłaba i nawet psychonalityk z Koluszka mi nie pomoże. Jeśli pojawi się jakaś satysfakcjonująca mnie oferta, dzięki której dane mi będzie walczyć o najwyższe cele w lidze to czemu nie?"
Koniec kariery?
Jednak jak dodaje defensywny napastnik Diabłów w tej chwili żadnej oferty na stole nie ma i może również skończyć się tym, że zakończy on karierę.
" Tak obecnie nie mam żadnego kontaktu ze jakiejkolwiek strony. Szczerze mówiąc to patrząc na rynek transferowy i walkę wielu zespołów np. o takiego petra jestem zaskoczony brakiem oferte. Panowie ja takich petrów to zjadam na śniadanie. Nie mam pojęcia z czego wynika brak zaintersowania moją osobą? Moge się domyślać, że w wielu środowiskach jestem traktowany jako osoba wybitnie nietolerancyjna i kontrowersyjna. Ale Ci co mnie znają doskonale wiedzą jaki jestem, a ci którzy opierają się na plotkach niech się pier*** mam ich w dupie. Skoro nikt mnie nie zechce to skończę karierę i jeszcze wszyscy za mną zatęsknią."
Lewo-prawo sierpowy atak
Po upływie pół godziny nasz informator doniósł nam, że zespół ZZP jest zainteresowany osobą Kamila. Miałby on stworzyć z Chłopaczkiem zabójczy atak lewo-prawo sierpowy. NIezwłocznie skontaktowaliśmy się ponownie z zawodnikiem United by skomentował tą sprawę.
"Panowie teraz to ja sram"- zaczął Kamil. Nie daliśmy jednak za wygraną i ciągniemy temat " Oferta ze strony ZZP? Nic mi o niej nie wiadomo. Czy byłbym w stanie grać w jednym zespole z Chłopaczkiem? Nigdy nie mów nigdy, nie wiadomo co przyszość przyniesie, Only God Knows. Bez wątpienia jedną z fundamentalnych spraw byłby odzielny prysznic dla mojej skromnej osoby po spotkaniach. Również klub musiałby mi zapewnić, że w trakcie wyjazdów na zgrupowania i mecze moim potmostwem będzie zajmować się jedna opiekunka, nie ma mowy o żadnych parach jednopłciowych. To wszystko co miałem do powiedzenia, dajcie mi już spokój i nie dzwońcie, bo teraz to ja będę się bawił ze swoimi chomikami"
Jak potoczą się dalsze losy Kamila i zespołu United, pokaże przyszłość. Z reszta zespołu z Manchesteru nie udało nam się skontaktować.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 mar 2011, 15:36
Ofensywa transferowa GPE
Podczas dzisiejszej konferencji prasowej zespołu GPE, prezes Marco Van Basten odpowiadał na pytania dziennikarzy. W siedzibie klubu pojawiło się wielu żurnalistów mających nadzieję na uzyskanie odpowiedzi na frapujące ich pytania. Prezentuje najciekawsze naszym zdaniem wypowiedzi:
- Wspaniały sezon w wykonaniu GPE. Prawdę mówiąc niewielu spodziewało się, że osiągniecie sukces. Jaka jest wasza recepta na świetny wynik ?
MVB - Od razu nasuwa się jedno słowo, a mianowicie "kolektyw". Nasza drużyna nie składa się z indywidualistów, a 4 równych zawodników, którzy mogą zagrać na każdej pozycji. Najlepszym przykładem jest piwus, który potrafił rozegrać świetne spotkanie zarówno w ataku jak i na bramce. Bardzo wyrównany skład i zespołowa gra - to przyczyny naszego sukcesu.
-Po ostatnim waszym spotkaniu (GPE - ZZP przyp. redakcji) zarządziliście cisze medialną ze względu na pojawiające się głosy o ustawieniu meczu przed jego rozegraniem. Czy teraz może pan skomentować zaistniałą sytuacje ?
MVB - Czas pokazał, że GPE zachowało się fair i nie ustawiło ostatniego spotkania. Tak jak i żadnego z poprzednich. Zdajemy sobie sprawę o naszej sile i nigdy nawet przez myśl nie przeszła nam chęć nieczystej zagrywki.
- Zawodnik GPE, Chłopaczek dosyć niejasno wypowiada się o okolicznościach tego meczu. Jak pan skomentuje postawę tego piłkarza ?
MVB - Chłopaczek to świetny zawodnik, ale niestety czasami nie zastanawia się nad tym co mówi. Jego rewelacje są po prostu śmieszne. My jako GPE zamierzamy pozwać Chłopaczka za oczernianie naszego piłkarza Akera. O szczegółach dowiecie się państwo niedługo.
- Panie prezesie, zapowiadał pan niedawno wielką ofensywę transferową. Patrząc na waszą działalność na rynku transferowym, trudno nie odnieść wrażenia, że zapowiedzi były delikatnie mówiąc zbyt optymistyczne. Dalej podtrzymuje pan zdanie o znacznym wzmocnieniu zespołu ?
MVB - Oczywiście. Po sezonie odchodzi od nas PJTR, więc przede wszystkim chcemy ściągnąć dobrego rezerwowego. Przyglądamy się także zawodnikom wyróżniającym się w swoich drużynach, którzy nie osiągnęli sukcesu w poprzednim sezonie w lidze Haxballa. Na razie mogę zdradzić, że przygotowujemy ofertę dla pewnego gracza Man U i jednego z czołowych bramkarzy ligi. O reszcie będziemy informować na bieżąco.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 mar 2011, 15:46
GPE poluje na gracza United ?! Kamil232 miałby przenieść się do polskiej ekstraklasy ?
Prezes GPE udzielił dziś wywiadu jednej z gazet, w której jasno zasugerował, że chcą wzmocnić skład Kamilem232 z ekipy United.Dużo się mówi ostatnimi czasy o jego transferze bo zainteresowane rosłym zawodnikiem są Barcelona oraz ZZP, niespodziewanie Mistrz Ligi też włączył się do akcji.Nasz informator dowiedział się, że w niedługim czasie ma dość do spotkania w podwarszawskim Pruszkowie w celu rozpoczęcia negocjacji.Jeśli doszłoby do transakcji to za transfer byłby najdroższym zakupem w historii ligi opiewającym na kwotę 45 mln €.Kamil232 sam poddał wątpliwość pozostanie w United, a do Barcelony nie chcę przejść bo uważa, że Barca ssie.Czekamy na rozwój sytuacji, wydaje się, że zawodnik jest najbardziej rozchwytywanym graczem tego okienka, w przypadku pozyskania go przez GPE Mistrz staje się jeszcze mocniejszy.
Breaking news, francefootball.fr, 15:43.
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio