Ostrzeżenia - komentarze - Strona 50

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 10 kwie 2005, 0:16

Bonso pisze:Większość userów, ma po kilka ostrzezeń, a dlaczego jesteś nie uprzejmy ?? Nie wiem, może mi sie tylko tak wydaje, w końcu ja jestem tu nowy, dopiero dziś dołączyłem :P
Chodzilo mi o pierwszą część Twojego stwierdzenia, co do drugiej to przecież każdy może mieć swoje zdanie i tyle, nie musimy się przeciez wszyscy kochać ;)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 10 kwie 2005, 0:21

Pisakk pisze:Dorian

Cenzura jako taka zawsze będzie. Nie chcieliśmy i nadal nie chcemy aby forum było miejscem, gdzie można się do woli powyżywać. To ma być miejsce, gdzie będzie można w kulturalny sposów przedstawić swoje przekonania i podyskutować z innymi użytkownikami na różne tematy, nawet niekoniecznie piłkarskie. To się na pewno nie zmieni i chyba to rozumiesz.

Co do sprawy z linkami w podpisach. Powiem Ci i Wam jak to wygląda z mojej strony. Otóz niektórzy w swoich podpisach mają linki do stron o różnej tematyce, ale nie są o linki do stron że tak to nazwę "bezpośrednio z nami konkurującymi". Chyba rozumiesz dlaczego nie patrzymy na to ze zbyt wielkim entuzjazmem. Czyż Era była zadowolona, gdy dowiedziała się, że na koszulkach Wisły Kraków pojawi się logo Idei?
ja rozumiem wszystko,konkurencja i inne sprawy,ale inni nie dostawali W za linki,nie chce sie juz klocic dluzej,cenzura jest dobra do pewnego stopnia,nie przesadzona daje dobre rezultaty zas zwiekszona w odwrotna strone,nie sadze ze przez jakeis linki forum te mzoe ucierpiec gdyz jest jednym z najlepszych(jak nie najlepszym w polsce).pozdrawiam.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 10 kwie 2005, 1:44

dzięki Dzidziuś za wyjaśnienie z prywatnymi wiadomościami... mowisz, że istnieje mozliwosc sprawdzenia adresu... ale skad wiesz co bylo w mojej czy innej wiadomosci?? a jesli tam nie byloby linka, a np. jakas inna wazna wiadomosc czy cos?? od razu zablokowaliscie wszystkie chyba wiadomosci od Shmita nie wiedząc co w nich jest... (chociaz to na pewno lepiej niz czytanie ich) ale nie wystarczyłoby np. najpierw zapytać jednego czy drugiego uzytkownika lub ewentualnie poprosić o dobrowolne skasowanie tych wiadomości?? to wiele nie kosztuje, a i byłoby bardziej... 'po bożemu' ;) no ale spoko... wyjasniłes i juz nie bede wiecej sie tego czepiał... ;)

ja tylko apeluje:
wyluzujcie troszeczke, bo sami widzicie... niedługo moze stać sie tu nieprzyjemnie... czasem przesadzacie troche z tymi banami czy ostrzeżeniami... czesto wielu uzytkownikow czuje sie pokrzywdzonych... nie zawsze to sie bierze z powietrza...

pozdro!!

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 kwie 2005, 1:54

maestro_ pisze:ale nie wystarczyłoby np. najpierw zapytać jednego czy drugiego uzytkownika lub ewentualnie poprosić o dobrowolne skasowanie tych wiadomości?? to wiele nie kosztuje, a i byłoby bardziej... 'po bożemu' ;)
Okazuje się, że całkiem sporo było tych wiadomości. Naprawdę ciężko prowadzić działalność wywyaiowczą wśród kilkuset użytkowników :wink:.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 10 kwie 2005, 2:08

piwus pisze:
maestro_ pisze:ale nie wystarczyłoby np. najpierw zapytać jednego czy drugiego uzytkownika lub ewentualnie poprosić o dobrowolne skasowanie tych wiadomości?? to wiele nie kosztuje, a i byłoby bardziej... 'po bożemu' ;)
Okazuje się, że całkiem sporo było tych wiadomości. Naprawdę ciężko prowadzić działalność wywyaiowczą wśród kilkuset użytkowników :wink:.
nie sądze, żeby Smitu faktycznie rozesłał kilkaset wiadomości... :roll: ale nawet jesli to mozna było zrobić to na forum albo coś... ale jak powiedziałem nie czepiam się już ;)

moja największa wątpliwość została rozwiana więc przynajmniej narazie jestem usatyswakcjonowany :D

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 14 kwie 2005, 23:02

Widzę Magus dostał bana, czy można wiedzieć czemu ? :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 kwie 2005, 23:04

Miałeś przyjemność spotkać kolejne wcielenie pana Mikusińskiego najwyraźniej :lol:.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 14 kwie 2005, 23:06

piwus pisze:Miałeś przyjemność spotkać kolejne wcielenie pana Mikusińskiego najwyraźniej :lol:.
Aha, dziękuje Piwus.Ale w sumie to on miał chyba 2 konta...czyli powinien być ban na IP...hehe, czyli znów ta neostrada :).Może niech ludzie z Neostradą się zgłoszą i będzie już wiadomo na przyszłość :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 kwie 2005, 23:21

Na takich też są sposoby :wink:. Admin nierychliwy, ale sprawiedliwy...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 kwie 2005, 0:56

Uchi_UfFy pisze:
piwus pisze:Miałeś przyjemność spotkać kolejne wcielenie pana Mikusińskiego najwyraźniej :lol:.
Aha, dziękuje Piwus.Ale w sumie to on miał chyba 2 konta...czyli powinien być ban na IP...hehe, czyli znów ta neostrada :).Może niech ludzie z Neostradą się zgłoszą i będzie już wiadomo na przyszłość :wink:
Oj Uchy zeby tylko dwa :) On miał ich aż 7 :?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 19 kwie 2005, 15:08

mam pytanie w ktorym miejscu otrzymalem ostrzezenie :?: i za co :?:

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 19 kwie 2005, 15:32

dostales ostrzezenie za jakis juz nie pamietam ktory glupi post nic nie wnoszacy do dyskusji a także za całoksztaut Twojego ostatniego nabijania, ale widze że to ostrzeżenie dobrze Ci zrobiło(patrząc na Twoje 2 ostatnie posty)

cipek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cipek » 19 kwie 2005, 15:57

jestem kolega smitu i poniewaz prosil mnie zebym zamiescil
ta wiadomosc w jego imieniu to to wlasnie robie

zaczynajac od poczatku

smit wiadomosci na priv wyslal tylko do tych, ktorzy w jego mniemaniu (i nie tylko jego),
godni byli by zagoscic na nowym forum i cos na nim zdzialac z sensem, to ze
niektorym sie to niespodobalo trudno sie mowi :?

kilka zdan od smita :

do piwusa, to ze nie darze cie mieta nie znaczy ze nie jestes godny

do dzidziusia - pozdro ::evil::

do tomusa - ale z ciebie pajac

do kotka - dobrze powiedziane z tym big brotherem !

co do linka - widac wasza rownosc na forum !

do pracy modow - smiac sie chce, jak zaobserwowac forum nie jeden uzytkownik powinien miec wiecej
wp niz ma, kilka tematow jest do wyrzucenia, ale nic :? robi sie smietnik a admini i tak maja
to w dupie :?

co do bana juz niedlugo powroce i sie znow zacznie

jak to ktos powiedzial forum smierdzi komuna i to tez prawda

co do sprawy zazy, jezeli to jest rozwiazane to znow wypada was wysmiac hahahaha

co do wyboru moda, znow zescie wypajacowali jak mozna bylo wybrac kogos kto na forum siedzi
od miesiaca i gowno dla calego serwisu zrobil :? jestescie zalosni beuehehehe

zawdi - jak mnie nie ma to ty co na gwiazde chcesz sie wykroic

do wladz - dzieki za zmiany na forum (przezemnie wywalczone)

do uzytkownikow mi przychylnych - juz niedlugo wroce wiem ze tesknicie pozdro for all

do eternals - POZDRO ZIOMY

do tych ktorzy mnie nie trawia macie jeszcze kilka dni wytchnienia

hehe chcialbym se popisac w kilku tematach i posmiac sie z waszych co niektorych wypowiedzi
ale jeszcze nie moge

ps.

wszelkich wyjasnien ad tej wiadomosci udziele po tym gdy powroce

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 kwie 2005, 16:03

No naprawde ładnie. Niewiem czy Smitu tu w ogóle wróci, a jak już taki dzień nastanie to długo z nami nie będzie :twisted:

p.s. Pajac? hmm dziwne określenie dla niejakiego Tomusa buhehe

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 kwie 2005, 16:05

cipek pisze:zawdi - jak mnie nie ma to ty co na gwiazde chcesz sie wykroic
i tak zawsze byles w cieniu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”