Jest przepis umożliwiający zmiany w trakcie meczu i przerwach.EnJoy's pisze:Większe rezerwy spowodują, że trochę ludzi nie będzie w ogóle grało...
- RŚ została rozwiązana w połowie sezonu a jej wyniki zostały anulowane.EnJoy's pisze:a druga sprawa to argument trochę naciągany z brakiem zawodników bo jakoś przeważnie udało się zebrać i nie było z tym większych problemów.
- Było w pewnym momencie tuż po połowie ligi że praktycznie 3/4 drużyn groziły walkowery, gdyby nie naginanie regulaminu to tabela by inaczej wyglądała
- Na koniec kilka drużyn które nie walczyły już o nic miały walkowery za ostatnią kolejke, lub też pare ostatnich meczów. Liga była kilka razy przeciągana z zakończeniem, że gdy czołówka rozegrała wszystkie mecze i się wyjaśniła kwestia mistrzowska, pary niżej notowane dostały obustronne walkowery tj. 0 pkt. aby w końcu zakończyc ligę.
Dlatego nie jest to agrument naciągany, jak masz jakieś swoje uzasadnienie to je przedstaw, jeśli nie wiesz jak było, to nie pisz. I dlatego też nie należy ograniczać liczby rezerwowych aby drużyny mogły zachować płynność gry jednocześnie nie będą zakłucać zabawy innym jakimiś anulowaniami punktów.
My byliśmy jedyną drużyną która miała tylko 3 graczy i jako jedyni nie wykorzystaliśmy wszystkich limitów. Jak teraz się zgłoszą takie składy i dadzą radę się zebrać to tylko brawa.RealFan pisze:W sumie i tak zgłaszają się już drużyny trzyosobowe (w tym Wy).![]()
Popieram.RealFan pisze: Jeszcze prośba do ogółu. Jak już robicie drużynę, to wymieńcie się kontaktami do siebie (komunikator, nawet telefon), bo teksty w stylu, "ja jestem, ale nie mam kontaktu do reszty drużyny" są wyjątkowo wkurzające.