LIGA HAXBALL - Strona 171

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: LIGA HAXBALL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 09 mar 2011, 23:11

Drużyny zapisane:
La Masia:
Mentor,Loczki,MeToYou,ddemon,klopx(rezerwowy)
Juve:
maciek_88,arek_ahig,petrdcm
Real Madrid CF:
RealFan, cru, Vianuch, kaczy (rezerwowy)
Zdobywcy Złotej Piłki:
Majer13, Daaamian, Arwin, Ebi
.
.
Gracze poszukujący drużyn:
. Lisek
. sbQ
. Arwin
. fieldy (czekam na propozycje, jak nie będzie, to zostaję gdzie jestem )
. Sergek
.bartbuks
. Szura
. lukinis131
.Il Pardino - uprzedzam, że gram jak Bonucci
Zgłoszenie nowych drużyn (które nie brały udziału w I sezonie):
.Adidas Pro Team:
LeoMessi10,LubiePlacki,Play

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 mar 2011, 23:14

Witamy wszystkich na konferencji prasowej GLH !

Jako człowiek związany z klubem od samego początku chciałbym wszystkim zgromadzonym na sali dziennikarzom powiedzieć, że jestem z dumny z drogi jaką przeszedł zespół GPE. Z małej, nikomu nie znanej drużyny staliśmy się mistrzem Ligi Haxball. To wszystko dzięki pracy wielu osób, bez których nie byłoby to wszystko możliwe. Proszę państwa spotykamy się dzisiaj, aby zaprezentować nowego gracza mistrzowskiej drużyny. Oto i długo oczekiwany nabytek drużyny GLH - KAMIL 232 !

<brawa dziennikarzy i setki zdjęć>

Jesteście państwo zapewne zdziwieni użyciem nazwy GLH. Otóż od następnego sezonu ekipa GPE zmienia nazwę na GLH czyli Gwiazdy Ligi Haxball. Chcemy podkreślić mistrzowski charakter drużyny i cele do których dążymy. Korzystając z okazji chcielibyśmy zaprezentować najnowszy model koszulek GLH na nadchodzący sezon. Oto i one:

Obrazek

Obrazek

Jeszcze raz witamy nasz nowy nabytek w drużynie i prosimy o parę słów komentarza.

<oczekiwanie na Kamila 232>
Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 0:50 przez Marco Van Basten, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 09 mar 2011, 23:16

Przepraszam bardzo, mam pytanie w kwestii formalnej. Czy dostaliscie zgode od wladz ligi na zmiane nazwy?

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 09 mar 2011, 23:19

arek_ahig pisze:Przepraszam bardzo, mam pytanie w kwestii formalnej. Czy dostaliscie zgode od wladz ligi na zmiane nazwy?
Wnoszę o karę porządkową w wysokości -6 punktów na starcie rozgrywek.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 mar 2011, 23:21

Witam, witam wszystkich. Na samym wstępie chciałbym powiedzieć, że decyzja o opuszczeniu Czerwonych Diabłów była dla mnie piekielnie trudna, ten klub kochałem od dzieciństwa i moim marzeniem zawsze było występowanie w ich barwach, marzenie się spełniło. Niemniej jednak życie przynosi różne figle, a takiej oferty jak oferta z GLH nie przychodzą codziennie, wszak w końcu to mistrzowie ligi. Jak to się mówi taki pociąg podjeżdża tylko raz, albo wsiadasz, albo żałujesz całe życie. Zdecydowałem się wsiąść i sądzę, ze nie pożałuje tego wyboru. Moim celem jest pomoc zespołowi w obronie tytułu mistrzowskiego, zrobię wszystko co w mojej mocy, będę wypruwał żyły na boisku żebyśmy dopięli celu. Z ekscytacją oczekują nowego sezonu, już nie mogę doczekać się walki o najwyższe cele. To parę słów, które miałem w tej chwilii do powiedzenia, za mną całonocna podróż po imprezie na kanarach, tak więc padam na pysk, jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania to chętnie na wszystkie odpowiem w dniu jutrzejszym. A na koniec chciałbym, żebyśmy wszyscy razem krzyknęli Hala GLH...3...2...1... HALA GLH :!:
Ostatnio zmieniony 09 mar 2011, 23:22 przez Kamil232, łącznie zmieniany 1 raz.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 mar 2011, 23:22

Ty pier....Rooneyu........ :wink:

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 09 mar 2011, 23:23

Prezentujemy obiecany materiał:
Obrazek
W świetle niedawnego transferu Kamila do zespołu GLH (wcześniej GPE), przedstawiamy materiał ze spotkania przy okacji meczu II rundy 1 sezonu, pomiędzy GPE-Relem i Kamilem. Widzimy z zaprezentowanej powyżej rozmowy na czacie w oczekiwaniu na gracza jednej z drużyn, że współpraca na linii zawodnik-klub miała miejsce dużo wcześniej niż tylko obecne okienko transferowe. Zatem czy transfer jest ekwiwalentem dla gracza przenoszącego się do drużyny mistrzowskiej za udzielanie jej wsparcia pozaboiskowego (gdy grał w innej drużynie (?)) w I sezonie? Wywołujemy ochoczo do odpowiedzi MVB. Ciekawe jest również, czy zmiana nazwy drużyny nie miała na celu zatajenie ów niewygodnych faktów.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2272
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 09 mar 2011, 23:23

Kto się zna na tych pierdołach graficznych niech wirtualnie spali koszulkę Kamila w barwach United.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 mar 2011, 23:38

sbQ pisze:pominąłeś czehera :? tak więc dodałem
:idzze: niepotrzebnie nawiazalem kontakt z klubem podpisujac przedwstepny kontrakt 8)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 mar 2011, 23:40

proponuję nie brać pod uwagę usera Il Pardino, który odpierdala takie cyrki podczas gdy, że po prostu nie warto komplikować sobie rozgrywek.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 mar 2011, 23:44

Piłkarski świat rządzi się swoimi prawami. Są sukcesy, jest kasa. W związku z tym proponuję, aby GLH postawiło na marketing. Chciałbym przedstawić ofertę sponsora, który od dawna śledzi rozgrywki. GLH wzmacnia się, więc liczy na powtórkę z poprzedniego sezonu, czyli mistrzostwo. Nowi zawodnicy to obciążenie dla klubowej kasy, więc warto poszukać sponsora. Jeżeli mogę, chciałbym zaproponować, aby MVB, jako ojciec sukcesu, przeanalizował ofertę:
Obrazek

Obrazek

Szczegóły kontraktu nie zostaną ujawnione, lecz wieść niesie iż ITI nie wykłada tyle na Legię, co Biedronka ma zamiar zainwestować w GLH.

Awatar użytkownika
szura
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szura » 09 mar 2011, 23:45

Drużyny zapisane:
La Masia:
Mentor,Loczki,MeToYou,ddemon,klopx(rezerwowy)
Juve:
maciek_88,arek_ahig,petrdcm
Real Madrid CF:
RealFan, cru, Vianuch, kaczy (rezerwowy)
Zdobywcy Złotej Piłki:
Majer13, Daaamian, Arwin, Ebi
.
Gracze poszukujący drużyn:
. Lisek
. sbQ
. fieldy (czekam na propozycje, jak nie będzie, to zostaję gdzie jestem )
. Sergek
.bartbuks
. lukinis131
.Il Pardino - uprzedzam, że gram jak Bonucci
.czeher
.szura
Zgłoszenie nowych drużyn (które nie brały udziału w I sezonie):
.Adidas Pro Team:
LeoMessi10,LubiePlacki,Play
Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 0:06 przez szura, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 09 mar 2011, 23:47

fieldy pisze:proponuję nie brać pod uwagę usera Il Pardino, który odpierdala takie cyrki podczas gdy, że po prostu nie warto komplikować sobie rozgrywek.
Proponuję jednak brać go pod uwagę. Znam go dobrze, czasem mu coś odpierdala, ale niektórzy Bogowie futbolu, jak Cassano czy właśnie Il Padrino już tak mają. Odpłaca się za to świetną grą. Trzeba dać mu drugą szansę.

EnJoy's pisze:Kto się zna na tych pierdołach graficznych niech wirtualnie spali koszulkę Kamila w barwach United.
Done.
Załączniki
koszulkatyl.jpg
koszulkatyl.jpg (16.19 KiB) Przejrzano 543 razy
Ostatnio zmieniony 09 mar 2011, 23:50 przez Il Padrino, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 mar 2011, 23:49

Zarząd Nike Team z przykrością musi ogłosić, iż zapowiadana wcześniej prezentacja nowych zawodników musi zostać przełożona na dzień jutrzejszy. Powodem takiej decyzji są przeciągające się negocjacje z jedną z czołowych postaci zakończonej I Edycji Ligii Haxball. Mając na uwadze cenny czas zarówno reporterów jak i wszystkich naszych kibiców, wolimy jutro zaprezentować aż trójkę nowych zawodników aniżeli rozkładać całą ceremonię na dwa dni metodą 2+1.
Wszystkich zgromadzonych przed Nike Stadium jeszcze raz przepraszamy :) .

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 10 mar 2011, 0:46

Apel, glownie do fieldiego. Czy jest mozliwosc zbanowania ta pale Il Padrino? Chlopak odwala taka maniane, ze glowa mala. Dodatkowo podszywa sie pod uzytkownikow pilka.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”