co to było na jakimś forum tez widziałem ale również nie działający ten sam linkMagnum pisze:
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 09 mar 2011, 23:06
co to było na jakimś forum tez widziałem ale również nie działający ten sam linkMagnum pisze:
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pepe00 » 09 mar 2011, 23:28
pepe00
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 mar 2011, 19:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 mar 2011, 19:09
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 mar 2011, 19:15
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 mar 2011, 19:23
ale jednak skomentowalesNie warte komentarza bo te slowa przebijaja wszystko co najgorsze wydarzylo sie podczas tego dwumeczu.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 mar 2011, 19:31
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 mar 2011, 19:39
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 10 mar 2011, 19:52
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 mar 2011, 19:56
Wyborcza to pierwsze zrodlo ktore mowi ze niby Wenger chce przeprosin. Nigdzie indziej tego nie widzialem. Jesli juz, to chce przeprosin za traktowanie przez UEFA. Za oskarzenia i takie tam. W zadnym angielskim zrodle nie ma cytatu ze Wenger zada przeprosin za czerwienMagnum czemu Wenger po pierwszym meczu nie kozaczyl i nie kazal przeprosic sedziumu Barcy? Czemu Pep ani reszta ekipy nie plakala tylko mowila wprost odrobimy w rewanzu?
1 sekunda.Dodatkowo wystarczy spojrzec w jak nonszalancki sposob podszedl Van Persi do wykonczenia tej akcji, musial slyszec ten gwizdek.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 mar 2011, 20:05
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 mar 2011, 20:06
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 mar 2011, 20:09
Ale powiedz mi. Uwazasz za debilizm to, ze atakuje UEFA za oskarzenia w strone jego i Nasriego? Ja rozumiem, ze hipokryzja jest gadanie o czerwonej kartce jako czyms co ustawilo mecz - kompletnei sie z tym nie zgadzam, napisalem to w poprzednim poscie. Nie przegralismy meczu przez kartke, powinno byc 2-0 w Londynie w pierwszej polowie i powinien byc karny w pierwszej polowie.Mentor pisze:O [k****] jest coraz gorzej. Debilizmy Wengera są zaraźliwe i przechodzą na niektórych kibiców. Słabo
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 10 mar 2011, 20:21
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 mar 2011, 20:24
Chodzi o to, ze sedzia wlasnie Wengera wyklal w tunelu. Problem polega na tym, ze UEFA otrzymuje raport sedziego ktory moze sobie napisac co mu sie zywnie podoba. Wengera nikt sluchac nie bedzie, bo sedzia to autorytet - mimo, ze to moze byc takie same scierwo, jak trener, to jednak sedzia bedzie wysluchany i trener poniesie konsekwencje nawet, jesli sedzia jest winny dokladnie tego samego, co trener.Gdyby w podobnym tonie wypowiadali sie sedziowie, to rowniez spotkalaby ich kara.
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio