Sam nie wiem co to, nie wiem, kto biega w koszulkach Bari, ale na pewno w koszulkach Milanu nie biegają jego piłkarze.WTF![]()

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 mar 2011, 18:06
Sam nie wiem co to, nie wiem, kto biega w koszulkach Bari, ale na pewno w koszulkach Milanu nie biegają jego piłkarze.WTF![]()
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 mar 2011, 19:08
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 mar 2011, 20:09
Sprawiedliwa kara, odpocznie i będzie w formie na końcówkę sezonu. O jego absencji już wszystko zostało powiedziane - jemu odpoczynek jest niezbędny, bo ostatnio z nim Milan grał w 10, ale on miał odpocząć wczoraj, może za tydzień, a nie na dwa kluczowe mecze - z Fiorentiną i Interem. Te dwa spotkania Milan może przegrać nie prezentując wyżyn swoich umiejętności, a to by oznaczało koniec marzeń o tytule. Jak kilka dni temu remis w derbach uznałbym za porażkę, tak teraz liczę na choć punkcik - niby Leonardo w ważnych meczach się kompromituje, ale Allegri wcale lepiej zespołu w nich nie ustawia.Zlatan Ibrahimovic zdyskwalifikowany na 3 kolejki! Taką decyzję podjął Wydział Dyscypliny. Tym samym krewki Szwed, opuści m.in. arcyważne spotkanie derbowe, które rozegrane zostanie pomiędzy drużynami AC Milanu i Interu Mediolan (03.04.2011). Kara Ibrahimovica jest następstwem jego zachowania podczas spotkania z Bari, kiedy to z premedytacją uderzył on swojego rywala w okolicę żeber.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 14 mar 2011, 20:19

Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 mar 2011, 20:32
Pewnie tam, gdzie głosy na Kaczyńskiego przy ostatnich wyborach.Zastanawiające jest tylko jakim cudem zgubiły się w ankiecie 3%
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: backen » 14 mar 2011, 21:04
racja, Galliani ma chłop głowę na karku, ale przyznasz, ze duzo zalezy od Berlusconiego, a ten bardzo chce Kakę.Wilmore pisze: Galliani to mądry facet, musiał wyciągnąć wnioski z casusu Shevy
backen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 mar 2011, 21:15
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 mar 2011, 8:18
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Douglas » 15 mar 2011, 18:15
Douglas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 15 mar 2011, 18:54
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 mar 2011, 19:05
To typowy DM, nie jest rozgrywającym.Rezus pisze:Plotki się pojawiły o Fernando z Porto, ktoś coś o nim wie Poza tym, że to pozycja Pirlo.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 mar 2011, 19:13
Coraz bardziej ciekawi mnie sprawa z Ganso. Galliani naprawdę dużo o nim mówi i to od dawna. Chłopak ma potencjał, wyleczył się i od razu błysnął w meczu. Jeżeli to czerwca będzie w dobrej formie fizycznej i notował dobre występy to liczę na jego występ. Mam nadzieję, że Rezus ma rację i Kaka ma być zasłoną dymną dla transferu Gęsi. To jest właśnie piłkarz, którego nam brakuję.Adriano Galliani naciskany przez dziennikarzy skomentował rywalizację pomiędzy Milanem, a Interem o względy Brazylijczyka Ganso:
"Oczywiście, jestem świadomy występu Ganso - zaliczył on bramkę, a także asystę w meczu z Botafogo. Muszę o tym zawiadomić mojego przyjaciela Leonardo..."
Mogłoby się wydawać, iż wiceprezydent rossonerich chciał poinformować trenera Interu o świetnym meczu Ganso. Nic bardziej mylnego. Cała ta ironia może wskazywać na Milan jako na przyszłego pracodawcę uzdolnionego piłkarza. Zdaniem mediów "superagent" związany z Milanem - Mino Raiola - od kilku tygodni regularnie jeździ do Brazylii, aby wpłynąć na decyzję piłkarza Santosu.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 mar 2011, 19:14
Dwóm z nich wygasają kontrakty, Flamini prezentuje się o wiele gorzej, niż w Arsenalu, Gattuso jest coraz starszy, a Strasser może pójść na rok do Genoi (jest naszym wychowankiem, ale też jest na współwłasności z Genoą i dla niego lepsze byłoby odejście tam i gra, niż bycie nastym w kolejce pomocnikiem w Milanie). Jest też Boateng, który jest na współwłasności tylko, ale nikt chyba sobie nie wyobraża jego odejścia.Tyle tylko, że sprowadzać go nie ma sensu bo raz że macie Ambrosiniego, Flaminiego, Gattuso, van Bommela i Strassera, i dwa że kosztowałby pewnie z 15-20 mln. bo wiadomo jak to Porto ceni zawodników.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Douglas » 15 mar 2011, 19:25
Douglas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 mar 2011, 19:29
Mi się wydaje, że nawet jeżeli nie wygramy Scudetto to cele transferowe się nie zmienią. Klub zaczął projekt i będzie się go trzymał. Ancelotti potrzebował 2 lat na wygranie CL i 3 na Scudetto mimo znacznych nakładów finansowych. O Balotellim czytam na bieżąco(raczej nieprawdopodobne dla mnie oddanie za niego Cassano. Prędzej Pato sprzedamy gdzieś za grubą kasę), ale co nowego w sprawie Mexesa?Kolejne plotki o Mexesie, Balotellim, jest dużo goręcej niż rok temu o tej porze. Allegri chyba dobrze wie, że bez scudetto (jeśli nie straci pracy) może liczyć na o wiele mniej interesujące wzmocnienia.
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio