Co do Eriksena to moim zdaniem byłby świetną opcją.Doktorek piszę, że nic wielkiego nie pokazał, ale on jest bodajeże rocznik '92, a już wywalczył miejsce w środku pola Ajaxu.Powiem szczerze, że zaimponował mi najbardziej w meczu na San Siro gdzie Nasi grajkowie polecieli w kulki i przegrali 2:0 i tam Eriksen zrobił dobre wrażenie na mnie bo nie bał się uderzyć z dystansu, kiedy się wydawało, że piłkę straci to potrafił fajnie zagrać.Jeśli chodziłoby o jego transfer to byłbym bardzo zadowolony, ale - czy puści go Ajax, za jaką kwotę i czy będzie chciał u Nas grać także dużo czynników i wydaje mi się, że raczej nie ma szans na wypalenie tego transferu.
Co do Kaki to też nie chciałbym, żeby wracał wrak piłkarza, nie ma się co więcej rozpisywać bo na tym ucierpi budżet czyli kolejne transfery i koncepcja nowego Milanu może być mocno zaburzona.
Już biorąc Milan ogólnie pod wodzą Allegriego to jestem zawiedziony - gra przez większość sezonu to piach i tak mosiężne granie, że tylko koszulki przypominają,że to jest Milan, słaba postawa w LM i zachowanie wobec kibiców totalnie odpuszczając mecz na WHL.Obyśmy zdobyli Scudetto, a jeśli nie to nie chciałbym go dalej widzieć na stanowisku trenera ACM.