Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 25

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 15 kwie 2005, 13:24

Przegląd Sportowy pisze:Real gotów wymienić Figo na Adriano

Przegląd Sportowy, powołując się na hiszpański dziennik "As" donosi dzisiaj, że coraz bardziej realna jest przeprowadzka do Realu Madryt brazylijskiego napastnika Interu Mediolan Adriano.

Wszystko za sprawą odpadnięcia Interu z europejskich pucharów i kiepskiej postawy tej ekipy w lidze.

W przeciwnym kierunku za to miałby podążyć Portugalczyk Luis Figo.
I co wy na to kibice Interu czy wierzycie w taka wymiane.Troche to dziwne bo jakby niepatrzec to Inter zaszedł dalej niz real a za rok (tak od kilkunastu lat) Inter ma juz zdobyc scudetto wiec troche to dziwne no zobaczymy.
A co do kary podobna dostanie jak Roma kase zamkna stadion na kilka meczy i to wszystko

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 15 kwie 2005, 13:53

Za przeproszeniem, ale Inter Morattiego nie jest zdolny do sukcesów, teraz nie wiadomo jaka kara dojdzie i będzie dopiero ciężko.Nie mówie, że to słaba drużyna, ale wiecznie za czyimiś plecami.Jedyny sukces to tylko Puchar Uefa, bodajże 1998, bo vicemistrzostwo dla Morattiego to nie jest powód do dumy :D.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 15 kwie 2005, 14:05

hrabi pisze:A co ma do Adriano przeslosc Interu?? Chlopak chce osiagac sukcesy w przyszlosci a ze w tym sezonie sie nie udalo to inna sprawa i napewno nie jest to powod zeby mial opuszczac klub. I nie mow ze Inter nie jest zdolny do sukcesow, bo to nieprawda mimo iz ostatnio(pare lat niestety) zadnych takowych nie osiagali. Powtarzam ze Adriano w wielu wywiadach podkreslal ze nie zamierza opuscic Interu, a Moratti napewno by go teraz nie sprzedal bo kibice by go za to chyba zabili.

Źle mnie trochę zrozumiałeś :wink:.Napisał Inter Morrattiego.Ta polityka jaką on obrał naprawde nie jest skuteczna.Przeszłość ma to do tego, że nic nie zapowiada ciekawego na przyszłość i pewnie dalej Inter będzie trwać bez np. scudetto.Weź przykład z Milanu, gdzie drużyna jest budowana mozolnie od paru sezonów i wszystko idzie dobrze.A w Interze : nowy sezon = nowy trener , nowe gwiazdy itp.Przy takich możliwościach jak ma Inter spokojnie można budować drużynę na Scudetto. Adriano nie chce odejść z Interu i dobrze, ale Real już nie takich piłkarzy ściągał.Osobiście wierzę w wymianę : Raul :arrow: Adriano :D.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 kwie 2005, 15:33

hrabi pisze:Hehe ja tam wierze ze Adriano pozostanie w Interze najlepiej do konca kariery :D A co do polityki Morattiego: coz my bidni kibice mozemy na to poradzic jeszcze tutaj w Polsce, we wloszech se przynajmniej flarami porzucaja na znak protestu :P Szkoda ze to nie ja jestem trenerem Interu bo z takimi zawodnikami zbudowalbym potege :D:D:D
A ja sie obawiam ze Morattiego skusi wielka kasa oferowana przez Real Madryt i postanowi go odsprzedac do Primera Division... jak tak postanowi to Adriano chetnie przystanie na kase oferowana przez Galacticos i tyle go bedziemy widziec :P;P:P

Pooki co to Moratti go nie chce sprzedac bo nie dostal zadnej oferty satysfakcjonujacej ale co sie odwlecze to nie uciecze :P:P:P

pozdro

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 kwie 2005, 16:19

hrabi pisze:Ja jednak mysle ze gdyby go sprzedal to by powstal bunt kibicow czy cos w tym stylu i Moratti o tym wie i pewnie sie boi :P Watpie zeby nawet za gruba kase sciagnal kogos zeby kibice mu przebaczyli, moze jedynie Ronaldinho. Wiec przynajmniej jeszcze przez rok Adriano zostanie u nas, a mysle ze dluzej bo kibice go kochaja, a jemu w Interze tez zle nie jest.
Ale wyobraź sobie ile moznaby za takie 70 mln Euro kupic mlodych i utalentowanych zawodnikow .. na przykladzie ze Kaka zostal kupiony do Milanu za 10mln !!!! ... stary ... moze kibice by mu sprzedaz Adriano wybaczyli gdyby zakupil wkoncu kogos bardzo utalentowanego ....

Teraz jest fala nowych talentow .. Diogo, Mascherano, Galletti, Milito i inni ...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 kwie 2005, 18:23

No i tak jak można się było spodziewać Inter nie został ukarany zbyt ostro :? :evil:
4 mecze bez kibiców - sam nie wiem co otym myśleć. Jeszcze ten warunek, że przez 3 lata nie może się nic wydarzyć podobnego bo jeszcze dwa dołożą to :lol: :lol: :evil: Niby jakaś kara jest ale to chyba jednak za mało bo pozostałe postanowienia UEFA to kpiny są.
300 000 franków szwajcarskich kary - co to jest dla Morattiego :?: Drobniaki z portfela chyba. Żadna kara w zasadzie.
Walkower 0:3 - to też nie ma żadnego znaczenia skoro i tak Inter wiedział, że odpadnie. Ten walkower nie gra żadnej roli. CHyba tylko w statystykach jeśli już.

Ogólnie nie jestem zadowolony z wymiaru kary ale szczerze mówiąc to nie wiem jaka kara byłaby według mnie odpowiednia. Trudno mi coś wymyślić. Takie zachowanie to nie jest taki częsty przypadek więc trudno coś powiedzieć ale pewne jest, że kary nałożone na Inter są mniej bolesne niż hańba którą zostali obarczeni.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 15 kwie 2005, 20:02

Niggaz a moze skomentujesz zachowanie kibicow Barcy w meczu z Realem bodajze 2 sezony temu, zdaje sie ze ktos juz o tym wspominal, czemu ich nie ukarali??

Awatar użytkownika
Maxxim
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maxxim » 15 kwie 2005, 20:05

Po bardzo długiej nieobecnosci wracam na to szanowne forum. Inter bardzo chamsko sie zachował a szcególnie kibice. Zaczęli rzucać race na boisko, jedną z nich dostał bramkarz Milanu-Dida. Podam ostatnią informację.

--------------------------------------------------------------------------------

Inter Mediolan domaga się odszkodowania od kibica, który rzucił na płytę boiska racę podczas wtorkowego meczu ćwierćfinałowego Ligi Mistrzów z AC Milan, za co został aresztowany przez policję.

Kibic Interu, którego policja zidentyfikowała jako Michele P., został aresztowany za rzucanie na boisko palących się rac i innych przedmiotów. Żądanie Interu potwierdził prokurator Fabio Roia.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 kwie 2005, 20:28

Kara luzna ale musze przyznac ze obawialem sie najgorszego wiec te kare przyjmuje z radoscia :lol:

Awatar użytkownika
Maxxim
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maxxim » 15 kwie 2005, 20:48

Według mnie FIFA powinna wprowadzić rewolucyjne zmiany w związku z kibicami. Powinny być u klubów które rzucają racami, butelkami itp. ogromne siatki ogradzające tylną trybunę od bramki bramkarza drużyny przeciwnej.

Awatar użytkownika
Fabregas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabregas » 15 kwie 2005, 21:04

mnie sie wydaje że Inter nie utrzyma 3 miejsca ispadnie na 4

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”