Zachowanie kibiców na meczu LM Inter vs. Milan - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 kwie 2005, 20:29

Krzychu jak zakladasz temat to moglbys nie robic bledow? szczegolnie przy nazwie klubu INTER :twisted:

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 15 kwie 2005, 21:05

Wielkie SORRY dla kibiców Interu, to co zrobiłem woła o pomste do nieba i jeszcze raz WSZYSTKICH PRZEPRASZAM!! :oops:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 kwie 2005, 23:22

creek pisze:Niggaz widac ze Inter nie nalezy do klubow ktore lubisz, lub w stosunku do ktorychh jestes chociaz neutralny. Nie pochwalam tego co sie stalo, ale mozna to porownac do rewolucji, kibice musieli jakos dac do zrozumienia ze czas na zmiany, szkoda tylko ze w takiej formie, a jakby to bylo zaplanowane to mieliby ze soba ciezsza artylerie a nie race czy kubki :roll:
Troche się mylisz creek już na samym początku. Nie mogę powiedzieć, że lubię Inter ale napewno należy on do klubów które szanuję i jest dla mnie przynajmniej neutralny. Dobre wyniki Interu przyjmuje z zadowoleniem bardziej niż innych drużyn włoskich ale koniec tego wątku bo i tak Cie pewnie nie przekonam.
Ze środkową częścią Twojego postu się zgadzam. To miała być manifestacja nastrojów ale nie w takiej formie powinna się odbyć :!: Mogli wymyślić coś lepszego :?
Ostatnia kwestia czyli to, że akcja została zaplanowana to raczej fakt. Wypowiadal się na ten temat kibice a poza tym fakt wniesienia tylu rac (było ich dużo) także za tym przemawia. Oczywiście można to tłumaczyć tym, że kibice chcieli ładnie świętować zywcięstwo Interu ale do mnie to nie przemawia i tyle. Jestem bardziej za tą manifestacją nastrojów.
Jestem w stanie po prostu spojrzeć w miarę obiektywnie i jedyne co mi się nasuwa na myśl to kara i to sroga. Do takich incydentów nie może dochodzić. Jednocześnie zdaje sobie sprawę, że to wina grupki pseudo-kibiców a nie drużyny ale tak to już jest. Klub ponosi odpowiedzialność za swoich kibiców.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 15 kwie 2005, 23:44

Moim zdaniem to co stalo sie na meczu powinno byc bardzo surowo karane :!: Takie wybryki niszcza pilke nozna i zagrazaja zyciu czlowieka. To jest idiotyzm :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 kwie 2005, 23:48

Witam Was :lol: maniaki hehe Takie rzeczy mnie omineł tu .... aż ni9e moge sie pogodyić heh

Pewnie każdy z was ma inne zdanie ale jak to był Besiktas, Olimpiakos, Legia czy Szachtar już by szybko sie z Champione League nie pojawili.... wstyd to to zachowanie Tifosi ale decyzja .... jeszcze wiekszy chyba

Naszczęście football też Im kare wzmieryzł .... kolejny sezon w plecy .....

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 15 kwie 2005, 23:58

Dla mnie skandal.Żenada, co robią w tej UEFA ! Jak można tylko taką karę dać ?? Przecież to była nawet zorganizowana akcja, jak dobrze wiemy a nie wybryk jednego człowieka.Na dodatek Dida ucierpiał.I jeszcze tłumaczą się arbitrem...wstyd, pany wstyd !

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 kwie 2005, 0:18

*_For_zaza_Milan_* pisze:Witam Was :lol: maniaki hehe Takie rzeczy mnie omineł tu .... aż ni9e moge sie pogodyić heh

Pewnie każdy z was ma inne zdanie ale jak to był Besiktas, Olimpiakos, Legia czy Szachtar już by szybko sie z Champione League nie pojawili.... wstyd to to zachowanie Tifosi ale decyzja .... jeszcze wiekszy chyba

Naszczęście football też Im kare wzmieryzł .... kolejny sezon w plecy .....

Zaza witamy z powrotem, gdzieś ty się podziewał? Takie rzeczy się dzieją a Ty milczysz :twisted:?

Przy okazji zaktualizuj swój podpis, co Osama sądzi po rewanżu 8)? Kibice Interu postawili "kropkę nad i" przy porażce Interu.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 kwie 2005, 0:46

Czesc Piwus !! No witam ponownie jak po drugiej części meczu hehe..

No widziesz plułem se w brode że takie wydarzenia mnie omineły. Aż chyba bede żałował długo tego wyjazdu.

Tak jak piszesz Tifosi desperaci sami sie pogrąrzyli. Veron Adriano czy Martins przed 4 mecze nie mogi pokonać Didy to pomyśleli że sami go pokonają Widocznie pilkarze nie potrafia .... !! może słabi hehe Ale nie ma co Wstyd że aż WSTYD .....

Walkower w derbach ale to hańba że Osama się popłakał hehe bo Sheva dwa trafienia zabrali wirtualne a miał by ich wiecej ale i tak napaczą Inter i to się liczy...

POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”