Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 mar 2011, 1:21
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 mar 2011, 1:39
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 mar 2011, 1:52
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 mar 2011, 10:18
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 20 mar 2011, 10:29
Udany.kulekfcb pisze:to był żarcik sytuacyjny
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 mar 2011, 10:41
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 mar 2011, 11:38
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 mar 2011, 12:29
Nie, to raczej ich normalny poziom. O zgrozo.Kibice Manchesteru nie mają się już gdzie napinać?
Wiem, że myślenie niektórych nastolatków boli, ten okres Ci minie, więc pomogę Ci przez to przejść:Ja myślę, że Milan odpuszcza Serie A tak jak ChL bo w tym roku celuje w Puchar Włoch
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 mar 2011, 13:26
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 mar 2011, 13:38
Źle zauważyłeś.(przynajmniej z tego co zauważyłem)
Właśnie o to chodzi, że małymi, stąd wypowiedzi Gallianiego o zmianie priorytetów i odpuszczenie LM w tym sezonie.niemałymi przecież możliwościami
Widziałeś choć kwadrans z tych spotkań? Nie?Po czym ta sama drużyna kilka dni później walczy z Bari na SS do ostatnich minut o remis i przegrywa z będącym w kryzysie od kilku kolejek Palermo.
Bo nie miał kto za nich grać, a wpuszczenie Verdiego to nawet w mojej opinii byłoby rozwiązanie ostateczne?to dlaczego przemęczeni Ibra i Robinho zagrali 2x po 90'
Seedorf od lat miał inne priorytety od reszty ekipy, więc dobrze, że się nie pytasz.O Seedorfa płaczącego po meczu nawet nie pytam.
To już Twój problem.to dla mnie przegięcie
Lekceważenie rywala, brak Ibrahimovicia w formie, brak dynamiki u Robinho i Pato, zbyt defensywne ustawienie wyjściowe, brak rozgrywającego w pomocy, sędzia (w meczu z Bari).Jakie jest więc wytłumaczenie ostatnich wyników?
Anglia Ci wypaczyła umysł. Serio. We Włoszech podejście do wielu aspektów futbolu jest diametralnie inne. Tu nie jest tak jak w Anglii, że Fletcher wychodzi na boisko i wypruwa sobie żyły z Barceloną, żeby trzy dni później ostatkiem sił biegać od linii do linii, żeby stłamsić jakieś WBA.Myślę, że zawodnicy tak klasowej drużyny świadomi celu jaki mają do osiągnięcia zdają sobie sprawę, że spotkanie trwa 90 minut.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 mar 2011, 13:46
Dobrze zauwazyl. Milan nie odpuscil meczow w LM. To tylko Twoja notabene uwlaczajaca klubowi wymowka.Wilmore pisze:Źle zauważyłeś.(przynajmniej z tego co zauważyłem)
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 mar 2011, 13:57
Źle zauważył. Poczytaj wypowiedzi innych, nie pamiętam kto z fanów Milanu, ale spoza fanów przynajmniej Jarzinho dobrze ten dwumecz podsumował. Radzę czytać, co negujesz, to będzie mniej wpadek.Dobrze zauwazyl
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 mar 2011, 14:00
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 mar 2011, 14:05
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 20 mar 2011, 14:06
Podaj alternatywy dla tych piłkarzy.Allegri wyszedł na mecz z Tottehamem, 3 napastników i Boatengiem wracającym po kontuzji.
Nie ma porównania między spotkaniami z Bari i Palermo, gdzie gra miała miejsce między 30 a 16 metrem pod bramką rywali, a starciem z Tottenhamem, gdzie krążyła w kółeczku między pomocnikami. Te dwa spotkania zespół zawalił z zupełnie innej przyczyny, niż dwumecz z Anglikami.Wczoraj też żadnych huraganowych ataków nie było
Kilka lat temu do fanów nie docierało, że odpuszczają mecze ligowe dla LM. Teraz nie dociera odwrotne traktowanie rozgrywek. I pewnie nie zdąży dotrzeć, bo w przyszłym sezonie, zgodnie z zapowiedziami Gallianiego, Milan ma już walczyć na wszystkich frontach, a nie skupiać się tylko na krajowych rozgrywkach.
Masz pełną rację. Tyle że Inter i Manchester miały lub mają takich piłkarzy do dyspozycji, Milan nie. Dlatego właśnie Milan grał na pół gwizdka w LM, żeby nie przemęczyć się, nie stracić kolejnych rywali. To było widać z perspektywy przeciętnego widza, ale rozumiem, że niektórym do tezy o słabości Milanu nie pasuje ich nastawienie do tego meczu. Zdanie Chłopaczka mnie nie dziwi, on lubi od czasu do czasu przekłamywać rzeczywistość.Wypruwanie sobie zyl w kazdym meczu to obowiazek dla pilkarzy klubow typu Milan, Inter, Manchester, którzy pragna zdobywac cos wiecej niz od czasu do czasu zbic jakichs ogrókow. To jeden z elemntow decydujacych o wygrywaniu.
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio