Przeczysz sam sobie.KajoFC pisze:Śmieszy mnie kibice United że w każdym meczu gdzie przeciwnik jest lepszy od nich
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 19 mar 2011, 17:58
Przeczysz sam sobie.KajoFC pisze:Śmieszy mnie kibice United że w każdym meczu gdzie przeciwnik jest lepszy od nich
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 mar 2011, 18:01
Powiedz młodszemu bratu że niewykorzystane sytuacje się mszczą kiedy drużyna te sytuacje ma więcej niz 1, 2 razy.KajoFC pisze:Bolton nie był lepszy, jak by był to by wykorzystał swoje sytuację... które się potem mszczą.
Śmieszą mnie kibice United.Tak powinno być, przepisz do zeszytu 20 razy może się nauczysz.KajoFC napisał(a):Śmieszy mnie kibice United że w każdym meczu gdzie przeciwnik jest lepszy od nich
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 mar 2011, 18:03
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 mar 2011, 18:07
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 mar 2011, 18:13
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 mar 2011, 18:15
Haha, nie mam żadnej frustracji tylko mam niezły ubaw z waszej gdy tworzy się tu prawie teoria że każdy sędzia chce wam przeszkodzićKamil232 pisze:Dajcie spokój sobie z Kajo. Chłopak już się napalił, że stracimy punkty, już pewnie wyskakiwał z fotela przy główce z Taylora, a tu zonk. Frustracja musi być mocna![]()
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 mar 2011, 18:16
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 mar 2011, 18:19
Ja to już strzały słyszałem.KajoFC pisze:
Haha, nie mam żadnej frustracji tylko mam niezły ubaw z waszej gdy tworzy się tu prawie teoria że każdy sędzia chce wam przeszkodzićJak byście nie wcisneli bramki to tylko mogę sobie wyobrazić jakie teorie byście wysnuli po tym meczu \
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 19 mar 2011, 18:22
Więc pewnie rzut karny który powinien zostać odgwizdany w pierwszej połowie sobie wymyśliliśmyKajoFC pisze:Haha, nie mam żadnej frustracji tylko mam niezły ubaw z waszej gdy tworzy się tu prawie teoria że każdy sędzia chce wam przeszkodzićKamil232 pisze:Dajcie spokój sobie z Kajo. Chłopak już się napalił, że stracimy punkty, już pewnie wyskakiwał z fotela przy główce z Taylora, a tu zonk. Frustracja musi być mocna![]()
Jak byście nie wcisneli bramki to tylko mogę sobie wyobrazić jakie teorie byście wysnuli po tym meczu
Pozdrawiam.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 mar 2011, 18:44
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 19 mar 2011, 21:43
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 mar 2011, 11:10
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 mar 2011, 15:31
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 mar 2011, 15:35
Ktoś więcej napiszę coś o nim? Czytam, że może grać i na skrzydłach i jako ofensywny pomocnik, albo drugi napastnik. Myśle sobie, że jak coś to jest sprowadzany na skrzydełko? No, ale radłbym gdyby ktoś oglądający Szachtar w akcji parę razy napisał coś więcej o nim.ps Douglas Costa był wczoraj na meczu
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 20 mar 2011, 16:26
Sammyy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio