Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 23 mar 2011, 22:54
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 23 mar 2011, 23:03
Nie wiem nad czym się spuszczasz. Oprawa była cała mokra, brudna i po prosto po meczu została rozłożona na pamiątkę i pozostawiona. To nie są płótna wyjazdowe, tylko okoliczna oprawa. Jak dla Ciebie kibice Górnika Zabrze są pośmiewiskiem ligi, to ładne masz wymagania, bo dla mnie to polska czołówka pod każdym względem.callousnes pisze:Znalezione w necie. Kibice Gornika sie tlumacza ze zostawili to ale nie wiem dlaczego skoro dworzec pkp od stadionu jest oddalony z 5 min. drogi a do tego mieli pociag specjalny podstawiony.Pewnie sie bali ze kibice Ruchu w drodze im ja odbija wiec woleli to zostawic.![]()
Tlumaczenia uwarzam za frajerstwo bo zostawic wszystkie oprawy na stadionie najwiekszej kosy i do tego oprawy zgodowe Gks Katowice .Ciekawe co oni na to ze kibice Ruchu je przejeli i pewnie je spala.
Kibice Gornika to najwieksi frajerzy ligi i to pewnie potwierdza inni kibice kumaci.Dla mnie sa posmiewiskiem nie tylko pierwszej ligi ale kazdej liczacej sie ekipy w Polsce.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 23 mar 2011, 23:12
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 mar 2011, 23:16
nie napewno nie ponosili odpowiedzialnosci w czasach itiMENDEZ pisze:Wg mnie oni płacą za kary, tak jak chociażby WL.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 23 mar 2011, 23:21
Górnik Zabrze, to nasza mocna zgoda, jednak dbam o własne podwórko, ale jak ktoś pisze, żeby tylko pisać głupoty, to wypada zainterweniować. Ja osobiście szanuję każdy klub kibica.No_Name pisze:A czy nie mówisz tak przypadkiem dlatego że to zgoda gieksy? Ja bym nawet powiedział że górnik może się od was uczyć
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 mar 2011, 0:18
Wstyd i tyle. Ile razy myśmy byli w Chorzowie, za każdym razem okolicznościowa oprawa była palona. Później przybijano nam kary rzędu 5-10 tys., ale [ch**]. NIE BYŁO WSTYDU.Fishbone pisze:Nie wiem nad czym się spuszczasz. Oprawa była cała mokra, brudna i po prosto po meczu została rozłożona na pamiątkę i pozostawiona. To nie są płótna wyjazdowe, tylko okoliczna oprawa. Jak dla Ciebie kibice Górnika Zabrze są pośmiewiskiem ligi, to ładne masz wymagania, bo dla mnie to polska czołówka pod każdym względem.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 mar 2011, 7:56
od tego sezonu zgodnie z treścią porozumienia kary płaci SKLW, z czym masz problem?Bienias pisze:nie napewno nie ponosili odpowiedzialnosci w czasach iti
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 24 mar 2011, 9:51
Nie chcę ciągnąć niepotrzebnie tego tematu, ale spalenie tej oprawy graniczyłoby z cudem. Ale okej, każdy ma prawo wypowiedzieć się w sposób negatywny.cloner pisze:Wstyd i tyle. Ile razy myśmy byli w Chorzowie, za każdym razem okolicznościowa oprawa była palona. Później przybijano nam kary rzędu 5-10 tys., ale [ch**]. NIE BYŁO WSTYDU.Fishbone pisze:Nie wiem nad czym się spuszczasz. Oprawa była cała mokra, brudna i po prosto po meczu została rozłożona na pamiątkę i pozostawiona. To nie są płótna wyjazdowe, tylko okoliczna oprawa. Jak dla Ciebie kibice Górnika Zabrze są pośmiewiskiem ligi, to ładne masz wymagania, bo dla mnie to polska czołówka pod każdym względem.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 mar 2011, 11:02
poczytaj wczesniejsze posty a potem zadawaj pytaniaZico_FCI pisze:od tego sezonu zgodnie z treścią porozumienia kary płaci SKLW, z czym masz problem?Bienias pisze:nie napewno nie ponosili odpowiedzialnosci w czasach iti
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 27 mar 2011, 14:59

MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 mar 2011, 15:12
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 mar 2011, 15:14
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 mar 2011, 15:26
Zbyt duża presja? Czy sodówa odbija? U nas teraz jeden kibic został radnym miejskim, wg mnie lepiej mieć kogoś "tam w środku".Marco_Van_Basten pisze:że nie chciałbym aby moi koledzy po szalu zajmowali jakiekolwiek stanowiska publiczne.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 28 mar 2011, 11:05
VADER
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio