Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 kwie 2005, 13:49
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 16 kwie 2005, 13:49
yazzid1991
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 kwie 2005, 14:03
Heh, obecnie chyba w wyjściowym składzie Chelsea gra dwóch Anglików (Terry i Joe Cole). Ciekawa jestem, czy Robben wygryzie ze składu Cole'a, kiedy wyleczy kontuzję.Figo11 pisze:Pewnie niedługo zostaną wprowadzone limity, takie ze musi byc w wyjściowym skłądzie w Angielskiej lidze np 4 Anglikówwtedy będzie ciekawiej
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 kwie 2005, 14:15
yazzid1991 pisze:prosze niech ktos mi napisze jak kopiujecie cytaty??w forum bawie sie dopiero od nie dawna
z góry dzieki
Kod: Zaznacz cały
[quote="ksywa"] cos co ma byc zacytowane[/quote]Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 kwie 2005, 14:33
Faktycznie, jeszcze Lamprad...zawdi pisze:yazzid1991 pisze:prosze niech ktos mi napisze jak kopiujecie cytaty??w forum bawie sie dopiero od nie dawna
z góry dzieki
w prawym gornym rogu kazdego posta jest "cytuj", klikasz i final. mozasz zawrzec jaka chcesz wypowiedz w cytat, kawalek wypowiedzi, a nawet cos co nie bylo powiedziane.w chelsea z angoli gra przeciez lampard. a te limity szybko wprowadzone nie beda. spoko, spoko. poza tym juz predezej arsenal powinien sie obawiac a nie chelseaKod: Zaznacz cały
[quote="ksywa"] cos co ma byc zacytowane[/quote]
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 16 kwie 2005, 14:39
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 kwie 2005, 14:45
Bridge (z tego co wiem) nie gra w wyjściowej jedenastce Chelsea.THEMANIEK pisze:zapomnieliśćie chyba jeszcze o bridge'u
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 16 kwie 2005, 16:20
Ponieważ ma kontuzje, to na jego miejscu gra William Gallas.Jednak gdy nie musi pauzować lub jest zdrowy, Bridge gra w wyjściowym składzie.Anka pisze:Bridge (z tego co wiem) nie gra w wyjściowej jedenastce Chelsea.THEMANIEK pisze:zapomnieliśćie chyba jeszcze o bridge'u
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 16 kwie 2005, 21:23
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 kwie 2005, 1:22
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 17 kwie 2005, 10:38
Vicas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 kwie 2005, 12:26
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 17 kwie 2005, 14:36
Vicas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 23 kwie 2005, 19:36
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 kwie 2005, 19:59
Czyli Jose Mourinho w podwojnej koronieAnka pisze:Chelsea mistrzem kraju... Wygrana 3:1 z Fulhamem zapewniła im tytuł. Cóż, muszę przyznać, że w tym sezonie byli bezkonkurencyjni.
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio